Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Screen Protect 11 Pro Max

Af Ultra Supporter bobson | 19-02-2020 11:43 | 678 visninger | 4 svar, hop til seneste
For første gang i mit smart phone liv, vil jeg prøve en screen protector. Som overskriften antyder, er det til en iPhone 11 Pro Max. Jeg ville egentlig gerne have et Whitestone Dome Glass, men disse er åbenbart ikke let fremskaffelige her i landet. Andre gode bud, helst noget man har erfaringer med - jeg hører (læser) flere historier fra folk, hvis protectors er revnet bare ved at lægge dem på et bord. Prisen er ligegyldig - det skal bare være godt.
--
#1
ToFFo
Guru
19-02-2020 12:01

Rapporter til Admin
Panzerglass fra Panzerglass er mit go-to. Jeg gider ikke alle de der ukendte og billige mærker. Panzerglass er temmelig dyrt, men efter min erfaring holder de rigtig godt.
--
- Indsæt signatur -
#2
bobson
Ultra Supporter
19-02-2020 12:06

Rapporter til Admin
#1 tak, det var også mit indtryk - det er dog også omkring Panzerglass at jeg har hørt, at det går i stykker alt for let. Men det er næppe din erfaring - jeg går med Panzerglass :)
--
#3
ToFFo
Guru
19-02-2020 12:19

Rapporter til Admin
#2 - Jeg bruger ikke selv glas på telefonen, men det er der mange her på arbejde der gør, og her er den generelle erfaring at Panzerglass er det bedste. Stort set alle bruger det, fordi det er arbejdsmobiler det hele, og de SKAL have Panzerglass fra Panzerglass monteret. Ellers er telefonerne ikke forsikret. Vi kan købe "kina-glas" og glas fra billigere producenter meget meget billigt. Men kvaliteten er virkelig også derefter :P
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 19-02-2020 12:19
#4
bobson
Ultra Supporter
19-02-2020 12:30

Rapporter til Admin
Jeg er virkelig ikke glad for at sætte screen protector på min skærm, men nu har jeg set en række videoer på YouTube, som viser at glasset på 11 pro let får ridser. Tror det er lidt et lotteri, om man får en "god eller dårlig" skærm. Oh well, undersøger Apple Care, og så bare skifte skærmen, hvis det på et tidspunkt bliver for slemt - magter virkelig ikke at pakke min mobil ind :)
--

Opret svar til indlægget: Screen Protect 11 Pro Max

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning