Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Facetime og Imessage virker ikke!

Af Junior Nørd hviske10ske | 04-08-2020 22:47 | 639 visninger | 4 svar, hop til seneste
Godaften allesammen. Jeg er snart ved at rive håret ud af frustration. Sagen er den at vi i familien har givet min svigerfar en Iphone 7 i fødselsdagsgave. En af grundende til vi gav ham den Iphone var at vi skulle kunne facetime med ham så han kunne se børnebørnene derigennem. Jeg har dog ikke haft held med at få det aktiveret endnu, og synes ellers snart jeg har været alverdens løsninger igennem. - Genstart tlf. - Sørg for at ur og dato er korrekt opsat - Opdater til nyeste IOS - Nulstil indstillinger på tlf. - Prøvet på både WIFI og cellular - Tjekke Apple-ID hos Apple. Det mærkelige er jo så, at det faktisk virker på selvsamme tlf. hvis jeg benytter mit eget Apple-ID til at logge ind. Jeg tror derfor ikke der er noget galt med telefonen, men nærmere med hans Apple-ID. Jeg synes dog bare ikke jeg umiddelbart kan se hvad det skulle være. Jeg håber der er nogen der kan komme med en anden løsning der kan afhjælpe problemet. På forhånd tak.
--
Hellere 10 ryk i banditten, end 10 banditter i ryggen..
#1
marichuu
Semi Supporter
05-08-2020 06:36

Rapporter til Admin
Jeg har haft en sag, hvor AppleID'et og telefonnummeret ikke helt var tilknyttet hinanden, og den ville heller ikke acceptere personens nummer. Efter nærmere undersøgelse hos Apple, var de kommet frem til at personen var blevet markeret som spam er og kunne derfor ikke bruge facetime. Virker meget underligt, at sådan en feature findes, men efter kort tid fik de fjerner markeringen og det hele virkede igen. Prøv at give Apple et kald mere.
--
#2
jediknightdk
Junior Supporter
05-08-2020 14:57

Rapporter til Admin
Prøv at nulstille telefonen via Itunes på en pc/mac med strømkablet til pcen. Så henter den alt igen og genbruger ikke software med mulige fejl.
--
#3
hviske10ske
Junior Nørd
05-08-2020 21:10

Rapporter til Admin
#1 Jeg hiver fat i Apple næste gang jeg er sammen med ham. Tak for tippet. Jeg kan dog ikke se hvorfor det skulle være tagget for spam, men jeg tænker ihvertfald der er et eller andet med ID'et eftersom mit eget ID fint virker på hans tlf. #2 Den prøver vi efterfølgende hvis Apple ikke kan se nogen problemer.
--
Hellere 10 ryk i banditten, end 10 banditter i ryggen..
#4
MadsAG
Supporter Aspirant
05-08-2020 21:13

Rapporter til Admin
#1 Hvordan er det lige mærkeligt at en feature der blokerer/banner spammere findes? Tror du ikke de fleste IM tjenester banner spammere?
--

Opret svar til indlægget: Facetime og Imessage virker ikke!

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning