Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

At fjerne en køleprofil fra en m.2?

Af Gigabruger Stonefire | 30-10-2018 20:08 | 600 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej, Jeg købte for et års tid siden de her køleprofiler https://www.coolerkit.dk[...] Jeg har så monteret dem på mine m.2 diske, men mit nye mobo har indbygget køling, men kan ikke bruge det pga de profiler... https://www.samsung.com[...] Jeg har 3 sat på, en på hver chip, tapen sidder stadig på, jeg har prøvet at hive den af men den sidder godt fast, og jeg har ikke lyst til at skade kortet. Nogen der har et bud på hvordan jeg kan fjerne dem igen uden at skade kortet. Jeg skrev til fabrikanten for nogle dage siden, jeg afventer dog stadig svar fra dem, så tænkte i måske kunne hjælpe :)
--
I9 9900k 2080Ti Asus Formula Z390
#1
ZILvERtAIL
Supporter Aspirant
30-10-2018 20:12

Rapporter til Admin
Varm dem lidt op og få fat i kanten og træk dem lige væk fra både chip og køleprofil hvis du kan, ellers skal du bare skære køleprofilen fri hvis varme ikke virker.
--
#2
Ostenost
Supporter
30-10-2018 20:13

Rapporter til Admin
Varm det op, evt. med en hårtørre. og lidt plastik ind under og vip op hvis de er træls.
--
#3
Jimminez
Elitebruger
30-10-2018 20:29

Rapporter til Admin
håber ikke du har brugt dem på dine Memory monduler.... man skal kun køle Memory Controlleren der er bevist at mange fra youtube at din læse og skrive hastighed påvirkes vis du køler Memory mondulerne
--
#4
crucial-kid
Redaktør
30-10-2018 20:38

Rapporter til Admin
Tillader mig lige at bevæge mig en smule væk fra spørgsmålet, da jeg tror du er meget misinformeret omkring NAND-chips. #3 er inde på det, men rammer ikke helt problematikken. Du skal under ingen omstændigheder køle dine NAND-chips ekstra ned. Som i aldrig. Du forkerter blot deres levetid, da de rent faktisk bruger varmen, når de skifter status. Det er et decideret selvmål at køle dem ned. Det er sådan Intel, Samsung osv. tester holdebarhed på nye chips. Så køler de dem ned, og ser hvor lang tid de holder. Det er en god måde at accelerere det slid der er på en NAND-chips over tid. Du må derimod godt montere profiler på controlleren, da den har godt af det, men du må for gud skyld ikke arbejde aktivt på at holde dine NAND-chips kolde ved brug. Hvis det er tape, så prøv at vride dem omkring akslen. Du skal ikke tage fat og vippe dem af. Håber det giver mening, men bare tænk på at skrue en kapsel af i stedet for at åbne den med en øloplukker.
--
Mvh. Thomas Christensen.

Opret svar til indlægget: At fjerne en køleprofil fra en m.2?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning