Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Userbenchmark.com - Kan man regne med det?

Af Gæst Benchmark | 30-01-2019 22:46 | 4329 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hvor troværdig er den benchmark test man kan hente fra userbenchmark.com? Synes tit jeg oplever at den vurdere hardwaren til at være langt ringere end det i virkeligheden er. Forleden skulle jeg opgradere en makkers computer fra GTX 560 til 670 og med en ny 120Gb Kingston SSD. For sjov skyld tog jeg en benchmark test fra userbenchmark.com med et knap så overraskende resultat.. Gainward GTX 670 sagde 29th percentile Ny SSD sagde 3rd percentile og at jeg skulle sikre mig at drevet var koblet til en sata 3 port med et sata 3 kabel. Drevet var koblet til sata 6g_1 på bundkortet og jeg vidste ikke lige at der var sata 2 og 3 kabler.. så jeg fandt et kabel der stod sata 6gb/s på, men benchmark testen siger stadig det samme.. Efter nærmere undersøgelse og læsning på nettet finder jeg så ud af det jeg hele tiden har troet, nemlig at der ingen forskel er på sata kabler? Forvirrende.. Nå men computer yder super fint og er næsten en verden til forskel i forhold til før med 500gb mekanisk harddisk og gtx 560. Så det undrer mig at userbenchmark vurdere grafikkortet og SSD'en til at være så dårligt? Nu er jeg ikke spille eller fps ekspert, men han skal bruge computeren til counter-strike så det prøvede vi selvfølgelig også af og der kørte den bare super og med ca. 150-250 fps. Jeg blev så bekendt med at der fandtes en benchmark test i counter-strike som vi også prøvede af med et resultat på 170 fps ved 1920x1080p og høje indstillinger. og ved 1280x720p som vi også prøvede af lå på lige over 200 fps. også på høje indstillinger. Jeg har ikke den fjerneste idé om hvorvidt disse tal er gode eller dårlige, så kunne være rart at høre hvad i har af erfaringer. Hans computer består af: i5-2500k 8Gb ddr3 Asus bundkort Gainward GTX 670 120Gb Kingston SSD 500Gb HDD Er der andre alternativer til benchmark test af PC? - Hvad bruger i andre til at sammenligne / se om hardwaren yder som det skal?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Ilwaz
Guru
30-01-2019 22:48

Rapporter til Admin
#0 Du har jo selv svaret, "Synes tit jeg oplever at den vurdere hardwaren til at være langt ringere end det i virkeligheden er."
--
Grafikkort oraklet! Oh, and don't mind the vase.
#2
Benchmark
Gæst
30-01-2019 22:56

Rapporter til Admin
Jeg burde nok have formuleret mig anderledes. Synes tit jeg oplever at den vurdere hardwaren til at være langt ringere end det føles (for mig) Jeg ved ikke hvordan computeren kørte da den var helt ny, og om userbenchmark ville vurdere den anderledes der, eller hvordan computeren ville køre hvis userbenchmark vurderet alt hardwaren til 100%
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
Akasut
Monster Nørd
31-01-2019 00:14

Rapporter til Admin
Userbenchmarker måler bare dit resultat mod andre user uploads. Alle uploads er forskellige fordi der altid er variation fra samme komponenter i forskellige maskiner. Så selvom man ligger i den lave ende eller høje ende af samlingen så virker hardware nok som det gør. For grafikkort er typisk clockspeeds der gør udfaldet, base, turbo, GPUboost, you name it. SSD kan det som sagt være båndbredde, men også om drevet er sat korrekt op med protokol og evt. optimering såsom RAPID mode tænker jeg. Eller hvis drevet er fyldt op to the brink. Hvordan man ellers kan måle, er individuel software, fx AS-SSD til SSD for hurtig måling, grafikkort gennem fps i spil (eller mangel) og så ellers manuelt sammenligne med andre på nettet. Hvis man mistænker noget hardware for ikke at virke korrekt, kan det ligeså godt være firmware, OS, driver eller software konflikt der skyldes årsag. Oplever man fx rigtig lav fps i et spil med nyt kort -> test andre spil, er de fine, så er det nok ikke grafikkortet, men driver/titel relateret.
--
#4
Sven Bent
Semi Nørd
31-01-2019 01:05

Rapporter til Admin
BTw blot en side bermarkning naar nu akasut naevner rapid mode rapid mode er rigtig godt til at fuske i benchmarks med. men det skader din reelle performance. den bruge et kendt fuske metode som ligende programemr har brugt sidne dos tiden til at se hurtigere ud i benchmarks
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury

Opret svar til indlægget: Userbenchmark.com - Kan man regne med det?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning