Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Programmering og webdesign \ Programmering
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Få VS Code til at fungere ligeså godt som VS?

Af Ultra Nørd Nubi | 21-05-2022 17:48 | 2070 visninger | 6 svar, hop til seneste
Hej folkens Jeg kører Linux i privatlivet, og er .net udvikler (primært C#) - jeg bruger derfor VS Code privat, men den fulde VS i arbejdsregi. Men selv med en del C# extensions savner jeg stadig flere funktionaliteter i VS Code, bl.a. mulighed for at IDE'en selv kan tilføje et manglende using statement. (PS: Har prøvet denne uden held: https://marketplace.visualstudio.com[...] Er der nogen af jer der har nogle tips til enten konfiguration eller extensions der kan bringe VS Code op til samme niveau som VS når vi snakker C# udvikling?
--
Sidst redigeret 21-05-2022 17:48
#1
Nubi
Ultra Nørd
21-05-2022 17:59

Rapporter til Admin
Nå et lille fun fact: CTRL + . virker faktisk til at lave using statements for mig, det var bare "emoji picker" på Fedora 36 der havde hijacked den hotkey. Så jeg er lidt videre, men vil stadig gerne have inputs til at få den helt rigtige C# opsætning af VS Code :-)
--
#2
StarF
Nørd
21-05-2022 22:07

Rapporter til Admin
Hvorfor ikke bare bruge VS? den er jo lavet til c# osv. Hvor vscode mere er lavet til script sprog ? vs er jo gratis til privat brug any way...*(du skal vel næppe bruge de funktioner den betale version giver dig)
--
Shine on you crazy diamond! http://www.evilsun.dk[...]
#3
Lars Pedersen
Gæst
21-05-2022 22:18

Rapporter til Admin
Nu ved jeg godt du skrev vs code, men kan da kigge på på https://www.jetbrains.com[...] som et altanativ
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
Nubi
Ultra Nørd
21-05-2022 23:02

Rapporter til Admin
#2 > Fordi VS ikke virker under Linux :-) #3 > Jeg har overvejet Rider, men deres licens er til den dyre side og selvom jeg laver lidt open source projekter, er det ikke et i omfang der gør jeg kan gøre brug af deres gratis licens :-/
--
#5
Peter.
Monsterbruger
22-05-2022 00:27

Rapporter til Admin
#2, njae det vil jeg nu ikke sige, bruger VS code til Rust / C++ / C#, det vil jeg nu ikke kalde scripting sprog, men jo bruger da også VS code til scripts i Python/Node/Powershell, VS Code kan bruges til ret mange ting efterhånden, bruger dog stadig VS 2022 Ent. ved siden af også, alt efter hvad jeg laver, VS og VS Code spiller fint sammen på samme tid nu i C# projects. #0 Jeg ville se på diverse kode streams på f.eks youtube (til C# har IAmTimCorey en del gode ting) og se hvordan de har sat deres VS Code op, og hvad extensions de bruger, det kan tit give god inspiration, har selv fundet mange extensions jeg ikke tænkte jeg havde brug for. Mange er ikke C# specifikt, men ville se på f.eks Prettier <en af de mange "TODOs" extensions til at highlighte BUG/TODO/FIXME kommentar i koden> Github Copilot (eller alternativt tabnine) / VS Intellicode Peacock (hvis man har mange VS code åben, til at give hver vs code vindue sin egen "farve" så man hurtigt kan se forskel hvor man er .NET Core Tools - Nem adgang til at run/build csproj NuGet Package Manager - autocomplete af NuGet Packages vscode-icons - Giver bedre overblik Paste JSON as Code - gør som den siger :D Visual Studio Keymap - hvis du er vandt til VS EditorConfig (nyt i VS 2022 (mener jeg), men virker også for VS Code), så du kan define hvordan kode skal være, det kan være ting som file based namespace, code style, meget mere. En af de mange C# snippets extensions, det kan spare meget typing. Code Runner - Hvis du lige hurtigt vil teste nogle korte statements (virker med C# og mange andre sprog). Men kommer også an på hvad du laver af projekter, er det asp.net core, så diverse HTML/CSS related extensions (der er mange) etc. Hvis jeg kun skulle vælge en af ovenstående, ville det være Github Copilot, det sparer virkeligt meget tid.
--
Sidst redigeret 22-05-2022 00:30
#6
Nubi
Ultra Nørd
22-05-2022 10:09

Rapporter til Admin
#5 > Jeg var faktisk ikke klar over CoPilot var blevet tilgængeligt, det skal da have et skud. Der er en del extensions du nævner jeg heller ikke kendte, så det er en super fin liste - mange tak :-)
--

Opret svar til indlægget: Få VS Code til at fungere ligeså godt som VS?

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE