Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Programmering og webdesign \ Programmering
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Udvikling af større programmer

Af Gæst Udvikleren | 19-10-2019 23:24 | 1839 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hej allesammen Jeg står i den situation at jeg har arbejdet i et par år som udvikler og har i den forbindelse lavet en række succesfulde programmer for det firma jeg arbejder for. Dog føler jeg at tingene kan gøres bedre. Det hele fungere fint, men opbygningen, strukturen og arkitekturen synes jeg godt kunne blive meget bedre. Jeg er som sådan ikke uddannet som software udvikler, men har programmeret en del, det har dog mest været fokuseret på algoritmer og ikke så meget at lave hele programmer. Jeg savner lidt mere teoretisk ballast i det jeg laver og tænker på at der må være folk på HOL som kan hjælpe med bøger eller andet der kan hjælpe en på vej til at blive en bedre udvikler :) Jeg arbejder udelukkende med C, C++ og Qt.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Wut
Giga Supporter
19-10-2019 23:30

Rapporter til Admin
En mulighed er at tage et par kurser på det nærmeste universitet (åbent universitet) i f.eks. objektorienteret analyse og design, samt softwarearkitektur. Jeg har selv haft glæde af det nogle gange. Det er ret godt at følge et enkelt kursus ad gangen samtidig med man arbejder. Så får man lidt input til at gøre arbejdet bedre :-)
--
Jeg ser ikke indlæg fra gæster. Så gæst: Opret en profil :-)
#2
dgaa1991
Semi Nørd
19-10-2019 23:37

Rapporter til Admin
Det er 100% nogle kloge tanker du gr dig! Enhver kan lave et stylle kode, men ikke alle kan skrive noget hvor der er mulighed for modifikationer i fremtiden, noget der skalere og noget der er led at vedligheholde. Jeg ville anbefale dig at tage et kig på S.O.L.I.D principperne såvel som arkitektur og design mønstre. Jeg syntes selv at Chrisopther ( https://www.youtube.com[...] ) gør et fabelagtigt arbejde med at formidle disse principper og strategier!
--

Opret svar til indlægget: Udvikling af større programmer

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning