Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Programmering og webdesign \ Programmering
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Datamatiker udd. og programmering

Af Gæst Mikkel E | 21-10-2019 14:22 | 4977 visninger | 21 svar, hop til seneste
Hej Nu er jeg ikke helt startet op på programmering helt endnu(har prøvet lidt Html kodning, og kigget på CSS pt) men har nogle spørgsmål, som jeg håber i er nogle herinde der kan svare mig på. Jeg søger ind til datamatiker uddannelsen her til sommer start, og håber selvfølgelig på at komme ind. Ved at den meget baseret på programmering, og har så nogle spørgsmål dertil og til lidt andet: 1. Hvad er det bedste at specialisere sig i inden for programmering/it generelt, hvis jeg gerne vil være virkelig attraktiv på arbejdsmarkedet efter endt datamatiker uddannelse, og evt få en rigtig god startsløn? 2. Vil virkelig gerne lære lidt mere om hardware i computere/netværk/servere, og hører at datamatiker uddannelsen ikke kommer mega meget ind på det, så ville det bedste være kurser/selvlæring ved siden af uddannelse? 3. Sidst men ikke mindst, er jeg meget nysgerrig, og interesseret i at lave små projekter og sådan. F. eks at få en sensor og et kamera til at arbejde sammen om at tage billeder når en person går forbi, eller lave en app, som jeg kan styre min kaffemaskine fra til at lave kaffe til når jeg kommer hjem. Bare nogle eksempler. Er datamatiker uddannelsen noget hvor man kan lære sådanne ting, hvis man også arbejder på det i fritiden? Generelt set er jeg en nysgerrig person, der godt kan lide udfordringer, mest når det kommer til computere, internettet og den slags. Det var så det, håber der er nogen der kan hjælpe mig. Tak på forhånd :) Mvh Mikkel E
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Drsela
Ny på siden
21-10-2019 14:35

Rapporter til Admin
Kan svare lidt på det første spørgsmål. Nogle af de attraktive sprog i dagens Danmark er bl.a C# og JavaScript/TypeScript (heriblandt Angular, Vue og React). Jeg arbejder som konsulent hos et IT firma i Aarhus, og vores salgsteam siger at ~60% af alle forespørgler omhandler en C# backend med en Angular-lignende frontend. Derudover, når først du kan ét sprog kan du forholdvist hurtigt lære et nyt. Java og C# minder fx. meget om hinanden. Hvis du samtidigt med generelt backend/frontend udvikling får noget erfaring med CI/CD, vil du hurtigt gå hen og blive eftertragtet på markedet.
--
#2
bzRo
Mega Supporter
21-10-2019 14:50

Rapporter til Admin
#0 Spørgsmål 1: Det er aller vigtigst at gøre en dyd af at forstå grundprincipperne i programmering. Dette kan gøres med en hvilket som helst sprog mere eller mindre. Har du forstået grundstenene i programmering er sprog fuldstændig ligegyldigt (imo), da du med en god grundforståelse kan programmerer i alt, det er "bare" syntax. Spørgsmål 2: Nej imo. Det skal nok komme undervejs i din karriere. Du har heller ikke mega meget at bruge det til, med mindre du skal være DevOps i en virksomhed som ikke har eget infrastruktur-team (men stadig har eget hardware). Hvis du selv har interesse for det, så endelig brug din fritid på det (men den fritid synes jeg personligt er bedre brugt på at blive en bedre programmør). Infrastruktur i den forstand, er sekundær. Spørgsmål 3: Nej, du kommer til at programmere software, ikke til hardware. Hvis du gerne vil kode til hardware, skal du kigge efter en ingeniør uddannelse som omhandler elektronik og datateknik.
--
Sidst redigeret 21-10-2019 14:53
#3
Hamdergutte3123
Gæst
21-10-2019 14:56

Rapporter til Admin
Hejsa Jeg har ingen gymnasial uddannelse, men elsker computere og ville rigtig gerne være programmør/datamatiker. Hvis jeg lærte mig selv C# via online kurser og bøger, ville jeg så på nogle måde kunne få et arbejde tror i? Jeg har på nuværende tidspunkt arbejde som pædagogiske assistent, og det er ikke lige mig. Jeg er forresten 28 år, og udgifter som skal betales hver måned. Mvh. Hamderkatten
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
klinto75m
Super Supporter
21-10-2019 15:00

Rapporter til Admin
#3 vil tro du får det svært uden papirer på det. f.eks. datamatiker uddannelsen der lærer du en masse teorier omkring kodning og ikke kun selve kodningen. f.eks (jeg går på uddannelsen) Her lærer vi omkring domænemodel over en virksomhed samt hvordan den er bygget op og hvordan det skal understøtte virksomheden. Tror godt det er muligt at få job uden uddannelse, men så skal du have nogle projekter i rygsækken der sparker røv og kan vise at du kan noget.
--
MSI GTX 1070 - I7 7700k - MSI H110I Pro - 16GB DDR4 Vengence RGB - MasterLiquid Lite 120 - Cougar QBX
#5
Wut
Giga Supporter
21-10-2019 18:49

Rapporter til Admin
F. eks at få en sensor og et kamera til at arbejde sammen om at tage billeder når en person går forbi, eller lave en app, som jeg kan styre min kaffemaskine fra til at lave kaffe til når jeg kommer hjem. Bare nogle eksempler. Er datamatiker uddannelsen noget hvor man kan lære sådanne ting, hvis man også arbejder på det i fritiden? Jeg synes helt klart, at du skulle undersøge mulighederne i at tage en diplomingeniør indenfor IT/elektronik/software. Det er lige præcis sådan noget, man går og roder med, og det er et rigtigt godt papir at stå med til slut. Jeg gik selv på DTU, og man kan i høj grad selv sammensætte sit studium. Dvs man sidder bare og kigger i en stor database over fede og spændende kurser, og så bygger man sin uddannelse. Er man til analog eller digital elektronik? Software eller ej? Robotter eller forsyningsteknik? Optik, sensorer, selvkørende biler, servere, internetprotokoller, spildesign, you name it. Der er så meget at vælge imellem! - Og så kan du jo læse videre på en civilingeniør, hvis (når!) det nu fanger dig helt vildt. Og evt en PhD til slut, hvis du er til den slags? :) Lige en tilføjelse: Hvad er det bedste at specialisere sig i inden for programmering/it generelt, hvis jeg gerne vil være virkelig attraktiv på arbejdsmarkedet efter endt datamatiker uddannelse, og evt få en rigtig god startsløn? Det vigtigste er at finde noget, du brænder for. Om det så er programmering i Python eller C#, det er underordnet. Det vigtige er at blive ved med at synes, det er fedt at lære noget nyt. Vælg noget som DU synes er sjovt at rode med, og se hvor langt det bringer dig. Der bliver konstant opfundet nye sprog, så det, som er mega hot i dag, er ikke hot om 5 år (sandsynligvis). Det vigtige er bare at give gas og få skrevet en masse linjer kode... og så undervejs interessere sig lidt for, hvordan man koder på den måde, der gør det mest lækker at være udvikler. Dvs lære at skrive kode, så man selv (og andre!) kan læse det igen. Så det kan vedligeholdes, udvides og fejlsøges. Det lærer man af erfaring med tiden (hvis man interesserer sig for det... andre skider på det og skriver lortekode i årevis :-/ ). Der findes masser af bøger om, hvordan man laver god arkitektur og god struktur i koden. Bare giv gas og se, hvad du lærer dig selv. Erfaring er den bedste læremester :)
--
Jeg ser ikke indlæg fra gæster. Så gæst: Opret en profil :-)
--
Sidst redigeret 21-10-2019 18:53
#6
Madschr
Elitebruger
21-10-2019 22:21

Rapporter til Admin
Er selv lige startet på datamatiker her for et par måneder siden. 1. Indtil videre har vi udelukkende lært java og fokuseret på "grundprincipperne" eller byggestenene om du vil. Som andre også har skrevet virker det til at grundprincipperne er de samme, men det er syntaksen der er forskellig sprog imellem. Selvfølgelig er nogle sprog objekt-orienteret, nogle funktionelle osv. men som udgangspunkt kan du sætte dig nemt ind i et nyt sprog når du kan grundprincipperne. Så det er vigtigere at forstå de grundlæggende ting frem for ét specifikt sprog. Java/C# skulle dog være gode at starte med hvis vi snakker back-end. 2. Indtil videre har vi ikke haft noget hardware relateret. Der skulle vidst komme et fag der hedder teknik på 2. semester som er mere "hardware" orienteret, men tror ikke det er det store :) Har du bygget din egen PC? Ellers kunne det være en idé. Har i hvert fald lært rigtig meget af selv at bygge PC og læse op på hvad de forskellige komponenter gør. 3. Det fede ved programmering er at du selv står for din læring. Selvfølgelig får du en masse igennem skolen, men dem som er rigtig dygtige har en interesse for det og lærer selv ting i deres fritid - fordi det er fedt. Vi har ikke indtil videre lavet noget hvor vi kobler noget fysisk med noget software, men jeg ved vi kan få valgfag i f.eks. c++ hvor vi lærer at kode små modeltoge til at køre på skinner o.l. Men vil du selv lave noget som du beskriver er det bare at give sig i kast. Du lærer først rigtigt når du kommer ud af din comfort zone.
--
#7
Zokeh
Megabruger
21-10-2019 23:59

Rapporter til Admin
Det lyder faktisk mere som om, at du ville være bedre egnet til en ingeniør uddannelse. Jeg har læst elektroteknologi på DTU - man beskæfiger sig en hel del med elektronik, men næsten 1/3 af det (vil jeg mene) er programmering. Man er nødt til at vide, hvordan hardware og software snakker sammen, hvis man vil lave effektive løsninger. I et af de første kurser jeg havde, lærte vi at bygge en højtaler og forstærker - det var en slags projektfag, hvor man kom ind på al teorien og bruge viden var de fag, som man havde sideløbende. De sideløbende fag var "Advanced Engineering Mathematics I" - bedre kendt som "Mat 1", Java, Elektriske kredsløb, Digital elektronik, m.v. Efterfølgende har Elektriske Kredsløb 2, Digital elektronik 2, Mat 2, Elektromagnetisme, Fysik 1, Kemi, osv. osv. Jeg har læst på SDU i Odense også, og må ærligt erkende at DTU var et noget bedre universitet - faciliteter, undervisere og professorer m.v. DTU er nok det tætteste man kommer på et eliteuniversitet i Danmark, hvad angår tekniske uddannelser. Der er løbende rig mulighed for at specialiserer sig - du kan sagtens vælge at gå mere 'programmering'-heavy i dit studieforløb. Software teknologi er også en mulighed på DTU. Hvis du også går efter lønnen, så gå efter en civilingeniør uddannelse, i stedet for en diplom - niveauet er dog også derefter! Hvis du kan klare mosten, så vil jeg anbefale civil, hands down.
--
#8
Mikkel E
Gæst
22-10-2019 13:49

Rapporter til Admin
Super fedt at der er så mange der har svaret, havde ikke regnet med så mange svar :) Drsela: Det lyder godt. Min plan var egentlig også at lære C# som det første sprog. Hører dog at datamatiker ikke er så frontend fokuseret, men mere backend, så jeg skal sikkert selv i gang med lidt mere advanceret frontend(Evt med Angular så). Mange tak :) BzRo: Okay så få fuldstændig styr på grundprincipperne, det skal jeg huske! Men spørger om hardwaredelen, ikke for at jeg nødvendigvis vil bruge det på arbejde, men fordi jeg synes det interessere mig, f. eks så jeg selv kan bygge en computer, og fikse problemer med hardwaren i min computer/netværk, og generelt set bare derhjemme. Men jeg føler ikke jeg nødvendigvis jeg gerne vil arbejde med programmering af hardware på arbejdet. Mange tak for svar :) Wut: Har overvejet noget med ingeniør, men er ikke den bedste til matematik, Men kan godt lige få det op på B, som jo passer med adgangskravet til Datamatiker. Det jeg nok går efter, er nærmest og blive en slags Georg Gearløs, med mest fokus på programmering af software til computer og evt mobil apps, men hvor jeg gerne vil kunne lave nogle projekter i fritiden med hardware. Men det lyder super spændende at uddanne sig på DTU, næsten for godt, hvis man også selv kan vælge mange af kurserne! ^_^ Det med hvilke sprog jeg skal vælge: Fair nok, det giver ret god mening. Et godt eksempel er faktisk at jeg engang skulle lære fransk, men synes det var kedeligt. Flere år efter er det gået op for mig at jeg synes spansk er et spænende sprog, som jeg nok skulle have lært i stedet. Men der er mange kode sprog derude, så hvis der er flere eftertragtede sprog, hvor jeg kan lide en af dem kan jeg vel lige så godt gå efter den? Men takker for svaret, det hjalp :D Madschr: Grundprincipperne kan jeg høre fra dig og BzRo, er de vigtigste, så det vil jeg prøve at lære så meget om inden uddannelsesstart som muligt. Tror også jeg vil starte med C#. Men hvis der ikke er så meget hardware læring på uddannelsen, så må jeg nok hellere prøve mig fremad selv, som du siger. Ikke en dårlig ide, det med selv at bygge en pc. Så vil jeg da også lige se om jeg kan finde lidt mere info om det valgfag med C++, og ellers prøve og se om jeg kan lære mig selv en del! Mange tak for svaret ^_^ Zokeh: Havde også overvejet ingeniør, men er ikke særlig glad for matematik, og har lidt svært ved det. Så derfor virkede det oplagt at tage datamatiker, med kun B i matematik som adgangskrav. Men det er heller ikke software programmering til hardware, jeg gerne vil som uddanne mig indenfor hovedsageligt. Vil gerne uddannes til at have primært fokus på programmering af software til computere/web/mobil apps, men hvor jeg stadig får lidt viden indenfor hardwareprogrammering, og hvordan man får det til at arbejde sammen med f. eks en mobil app. Kan det dog ikke helt lade sig gøre med datamatiker, kan jeg vel nok prøve og lære mig selv det? Tak for svaret :D
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#9
Wut
Giga Supporter
22-10-2019 13:58

Rapporter til Admin
#8 Uanset hvilket studium, du vælger, så vil der være nogle kurser, som bare er røv! Hvis matematik ikke lige er dig, så bliver det nok de matematik-kurser, du kommer til at skulle trække dig igennem. Men altså det er ikke så slemt igen, og du har jo mange medstuderende, som hjælper hinanden. På studiet er det meget mere om at hjælpe hinanden, frem for på gymnasiet, hvor jeg synes, det var meget "alle mod alle". Så det ville da være synd at vælge ingeniørstudiet fra pga de 2-3 rene matematik-kurser du nok skal følge. De fleste kurser med matematik i, er hvor du skal beregne et eller andet... altså ikke rent matematik, men sådan opgaveløsningsorienteret. Jeg synes i hvert fald, at du skal undersøge mulighederne på DTU eller andre tekniske universiteter. Der er virkelig meget at vælge imellem :-)
--
Jeg ser ikke indlæg fra gæster. Så gæst: Opret en profil :-)
#10
Enoxe
Monsterbruger
22-10-2019 15:05

Rapporter til Admin
#3 Som med alt andet i dag, er det afsindigt svært at komme ind uden at have papirene i orden. Selv vil jeg råde dig til at tage et godt og grundigt kig på dit/jeres (hvis du er gift/kæreste/børn) og se om der er mulighed for at sadle om rent uddannelsesmæssigt, hvis du allerede nu ved du ikke er på den rigtige hylde. Jeg arbejder selv inden for uddannelses verdenen og du er langt fra et enestående tilfælde, der er mange i din situation som af den ene eller anden grund ikke sadler om, og derfor bare nøjes, hvilket jeg selv syntes er en skam (har selv sadlet om), og ja det er lort at gå fra en fast løn på 20.000 udbetalt og så ned på Su 5000 udbetalt, men IMO var det hele molivitten værd, jeg var nødt til at tage et lån for at få tingene til at hænge sammen, og bosætte mig i langt mindre end hvad jeg havde førhen, men der var tale om en 4 årig periode, og 4 år på mindstegrænsen kontra 50 år på arbejdsmarked uden reel lykke det er i min optik en no brainer. Så det er en opvejning, er du villig til at bruge din fritid, på online kurser osv. og ikke have andet end kursus beviser til at basere din fremtid på, hvilket er et mega sats og for mange bliver det aldrig rigtig godt. Eller vil man saddle om og få den uddannelse man rent faktisk tror er den rigtige for en.
--
#11
buzz
Ny på siden
22-10-2019 21:12

Rapporter til Admin
Datamatikeruddannelsen må være den bedste uddannele overhovedet for den der ønsker at sadle om! Hvordan skulle man ellers kunne blive uddannet på under 3 år og få en startløn på 30.000+ ?
--
#12
Mathias Estrup
Ny på siden
23-10-2019 23:18

Rapporter til Admin
#9 Wut: Det kan jeg godt forstå du mener, og er glad for at høre at folk på studiet er bedre til at hjælpe hinanden. Har også kigget på mange ingeniør uddannelser, som jeg synes lyder spænende. Det skal også lige siges, at jeg har en ide om at jeg vil læse videre til softwareingeniør, efter jeg har fået lidt erfaring som datamatiker, hvis muligt. Men igen problemet er at jeg har svært ved matematikken, blandt andet at forstå nogle ting ved det, huske ting, og så at det blander sig sammen i mit hoved. Pga. af det ser jeg det ikke som realistisk for mig at få det op på A niveau lige pt, som jo er krav til alle ingeniør uddannelser.. Selv B bliver virkelig svært for mig, men vil virkelig gerne bare ind for noget med computer, helst hvor der er mest med software at gøre, så op på B skal jeg. Har faktisk kigget på civilingeniøren i Computerteknologi. Den lyder og ser enormt spænende ud. Så tror nok det havde været den vej jeg var gået hvis jeg havde været god til matematik, eller software ingeniør som sagt. :)
--
#13
Zokeh
Megabruger
24-10-2019 07:29

Rapporter til Admin
#12 Matematik på A niveau lukker op for så mange muligheder. Hvis du er kommet igennem B-niveau, så er det ikke meget slemmere på A-niveau. Faktisk vil A-niveau give dig en bedre forståelse af B-niveau, fordi det i mange tilfælde bygger oven på din viden fra B-niveau. Jeg tror ikke at det er nok med erfaring som datamatikker, for at kunne tage civil softwareingeniør - matematik A er et krav, men kan kan vist tage det som adgangskursus, hvor man har matematik A intensivt over en måned i sommerferien. Ja, det er måske lidt tungt med matematik og diskret matematik (som minder mere om logik end matematik), men det giver dig et meget bedre fundament til at blive en dygtig programmør, som kan optimerer kode effektivt, og mængden af problemer som du vil kunne løse er eksponentielt større. Det lyder som om, at du har hjertet på det rette sted - jeg tror virkelig ikke at du vil fortryde at vælge et sted som DTU. Ja, det kan være ret hårdt, særligt på bachelordelen - men du kommer mere og mere ind i stoffet og har et bedre flow, og mere viden om, hvordan man studerer effektivt. De første par år vil være svære, men kommer du over det, så skal du nok komme igennem resten lettere. Desuden, så har de også (alt for mange) fede fester, som man kan bruge som et afbræk, hvis man har tid til det :-).
--
#14
Mathias Estrup
Ny på siden
26-10-2019 12:26

Rapporter til Admin
Zokeh: Det er altid noget. Hvis jeg kommer igang med A niveau engang, så håber jeg du har ret, med at det hjælper med forståelsen for B niveau. Min plan er ikke direkte at blive civilingeniør. Det kan man selvfølgelig ikke. Det lyder måske en smule dumt, men jeg tænkte at jeg ville tage datamatikeren, få noget erfaring, og derefter tage bacheloren i software, hvis jeg stadig gerne vil det til den tid. (Med merit fra datamatiker, vil den kun tage to år) Føler det er den bedre vej for mig. Men har ingen ide om jeg vil have lysten til at tage civilingeniøren til den tid. Du har ret i at en ingeniør uddannelse nok vil give bedre kompetencer, og muligheder på job markedet bagefter. Men efter at skrevet med dig, Wut, og de andre, har det givet mig lidt blod på tanden til at kigge på nogle ingeniør uddannelser. Bor i Aarhus, så Aarhus Universitet, er nok mere en realitet en DTU. Men Aarhus Universitet, har så diplom ingeniør i Elektronik, som ser super spænende ud. Men tusind tak for det, jeg vil genoverveje og se hvad jeg gør.
--
#15
csbc
Semi Nørd
26-10-2019 13:54

Rapporter til Admin
#14 Vil råde dig til at finde ud af hvilken vej du vil fra start. Lad være med at læse til datamatiker, hvis du ved at du senere vil læse til softwareingeniør. Det er spild af tid og erfaring skal du nok få indhentet efter uddannelsen.
--
#16
Mathias Estrup
Ny på siden
27-10-2019 23:19

Rapporter til Admin
csbc: Ved godt det lyder dumt, men det er mest fordi, at jeg ikke endnu ved om ingeniør er noget for mig. Men jeg ved at det som datamatikere bliver uddannet til, er noget for mig. Godt nok uden hardwaredelen, desværre. Men er begyndt at overveje andre uddannelser, som sagt før. Jeg er begyndt at kigge på nogle ingeniør uddannelser/bachelorer indenfor software/hardware. Tak for svaret :)
--
#17
Mathias Estrup
Ny på siden
27-10-2019 23:24

Rapporter til Admin
Jeg har kigget på Diplomingeniøren i Softwareteknologi(Den hedder Informations- og Kommunikationsteknologi, på Aarhus Universitet) Er der nogen der ved i hvilken grad man kommer ind over hardware læring på den uddannelse?
--
#18
Drsela
Ny på siden
28-10-2019 00:29

Rapporter til Admin
#17 Jeg har en del kurser sammen med IKT'erne, og deres primære programmeringssprog er C/C++ de første semestre. De første semestre har man IKLT (Indledende kredsløbs teknik), MMLS (matematisk modellering af lineære systemer) og ASA (analog system analyse). Igennem disse fag stifter man bekendtskab med analoge og ditale filtre, forstærkere og basale kredsløb :) Personligt synes jeg fagene var okay, men det var først omkring 3. semester man fik en reel forståelse for tingene, da det pludselig blev relevant for ens semester projekt. Jeg læser selv Sundhedsteknologi, men er en "skabs"-IKT'er, som man nu engang siger :)
--
#19
Mathias Estrup
Ny på siden
02-11-2019 19:11

Rapporter til Admin
#18 Okay, det lyder egentlig ret spændende! Som det lyder, så kommer man da en del ind over hardwaren. Men ved du om hvad uddannelsen fokusere mest på? Fordi min interesse ligger nok mest i programmeringen af software, men kan også godt mærke jeg har interesse i hardware??
--
#20
Mathias Estrup
Ny på siden
02-11-2019 19:24

Rapporter til Admin
#18 Har også en okay stor interesse i internettet og hvordan det virker :)
--
#21
Quinkle
Elitebruger
02-11-2019 20:35

Rapporter til Admin
Hej, er næsten selv færdig med min datamatiker uddannelse, og skal til at læse videre:D 1. Hvad er det bedste at specialisere sig i inden for programmering/it generelt, hvis jeg gerne vil være virkelig attraktiv på arbejdsmarkedet efter endt datamatiker uddannelse, og evt få en rigtig god startsløn? - Har ikke selv været ude på arbejdsmarked, men er selv blevet headhuntet 3 gange inden for det sidste halve år. 1 var med IT sikkerhed, og 2 var med React Native udvikling. Men tror selv at webudvikling (React, Angular osv) er det bedste her i DK. 2. Vil virkelig gerne lære lidt mere om hardware i computere/netværk/servere, og hører at datamatiker uddannelsen ikke kommer mega meget ind på det, så ville det bedste være kurser/selvlæring ved siden af uddannelse? - Du hører meget lidt om det, men.... Du får oftest nok viden til at kunne undersøge det videre selv derhjemme(også tid til det, da der er meget selv studie). 3. Sidst men ikke mindst, er jeg meget nysgerrig, og interesseret i at lave små projekter og sådan. F. eks at få en sensor og et kamera til at arbejde sammen om at tage billeder når en person går forbi, eller lave en app, som jeg kan styre min kaffemaskine fra til at lave kaffe til når jeg kommer hjem. Bare nogle eksempler. Er datamatiker uddannelsen noget hvor man kan lære sådanne ting, hvis man også arbejder på det i fritiden? - Det er forskelligt fra uddannelses sted til uddannelses sted. Vi lavede f.eks. en ansigtsgenkendelses lås, en app der styrede droner og der var vist også nogle fra forrige årgang der lavede sådan en kaffe ting som du ønsker.
--
yas

Opret svar til indlægget: Datamatiker udd. og programmering

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE