Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Programmering og webdesign \ Programmering

Råd/tips til Datamatiker uddannelse

Af Ny på siden Mathias Estrup | 26-01-2020 13:49 | 530 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hej folkens Jeg søger ind på uddannelsen til "Datamatiker" her snart, i håb om at starte til sommer. Har i den forbindelse lidt spørgsmål til folk der kender til uddannelsen/området. - Har i nogle råd til før, under og efter uddannelsen? - Hvilket sprog burde jeg kigge på/lære inden uddannelsesstart? - Hvor meget selvstudie er der i uddannelsen? Det skal lige siges at jeg er igang med at lære mig selv HTML/CSS programmering, for at have en bedre bund, til studiestart. Håber i kan hjælpe. Mvh Mathias Estrup
--
#1
Stroyer
Elite Nørd
26-01-2020 16:54

Rapporter til Admin
0# Du behøver ikke gå igang med at lære noget inden du går igang. Faktisk synes jeg måske det er bedre at lade være da man lynhurtigt kommer til at få "dårlige vaner". Jeg er med på at det er spændende men vent til du har fået pensum, her kan du så begynde at læse i nogle af bøgerne hvis du har lyst. Der kommer til at være meget hjemmearbejde, men da skoledagene ikke er så lange er der masser af tid til det. Tror ikke I kommer til at arbejde med HTML/CCS overhovedet, og hvis I gør vil det nok være som et "bi-projekt" - Jeg tænker i kommer til at starte med Java og derefter videre til C# blandet med en masse teori og netværk.
--
IDGAF!
#2
Frederik112
Ultrabruger
26-01-2020 20:10

Rapporter til Admin
Enig med #1, du behøver ikke gå i gang med at lære noget på forhånd, medmindre du meget gerne vil. Nu ved jeg ikke hvor du søger ind, men jeg tog selv uddannelsen på UCL (findes i Odense og Vejle), og der var det primært C# vi brugte. Du kan gå i gang med at lave nogle små konsolprogrammer, som kan lægge to input sammen, eller sortere en liste af tal osv.. Hvis du får styr på den grundlæggende syntaks i C# og objekt orienteret programmering, så er du ret godt kørende.
--

Opret svar til indlægget: Råd/tips til Datamatiker uddannelse

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning