Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Programmering og webdesign \ Programmering

Win vs IOS programmering - Stor forskel?

Af Super Supporter Dkstyle | 09-04-2020 20:37 | 730 visninger | 4 svar, hop til seneste
Beklager på forhånd hvis det er et totalt n00b spørgsmål, da jeg ikke selv kan programmere :) Hvis en person er dygtig til at udvikle Windows programmer, vil den samme person uden de store problemer kunne lave det samme program til f.eks. en Ipad? Eller er det helt andre værktøjer/programmeringssprog som der skal bruges til IOS udvikling?
--
#1
Stroyer
Elite Nørd
09-04-2020 20:39

Rapporter til Admin
0# Det kommer vel an på personen - men ja - et andet programmeringssprog, et andet udviklingsmiljø og en licens til Apple...
--
IDGAF!
#2
NitroBlast
Guru
09-04-2020 20:45

Rapporter til Admin
Hvis du bruger et udviklingsmiljø som feks. Lazarus / FreePascal, så kan det som regel flyttes 1 til 1 fra Windows til Linux til OS-X. Hvis man er til C(++), så findes GCC også til både Windows, Linux og OS-X - her er der så forskellige biblioteker på alle platforme, som gør at kode ikke umiddelbart kan flyttes med mindre man bruger et widget-set som feks. wxWidgets.
--
http://xlinx.dk[...] i7 2600K, 16GB PC3-12800, GA-Z68XP-UD4 R1, GTX 560Ti HAWK, 250GB 840 EVO
#3
Thomas G
Monsterbruger
09-04-2020 23:31

Rapporter til Admin
Du kan bruge Xamarin til Visual studio til at lave springet. Jeg har ikke lavet noget videre til IOS men lidt til Android, virker ganske ligetil, mest problematiske er simuleringen. Tror ikke alle mener at Xamarin er vejen frem, men som jeg ser det er det en ok mellemvej. Har læst lidt om at IOS udvikling normalt ellers kan ske fra IOS systemer. Har ikke fået dette bekræftet, da jeg er stallet ud på at virtualisere en nyere Mac OS version. Generelt vil jeg sige at kan du programmering i et betydende sprog (C, C++, C# etc) så kan du relativt nemt flytte imellem de fleste sprog. Naturligvis gør de alting lidt forskelligt, men mit indtryk er at det er til at have med at gøre.
--
#4
inckie
Guru
10-04-2020 03:42

Rapporter til Admin
Det at udvikle software er meget mere, end bare at skrive kodelinjer eller kunne et bestemt programmeringssprog. For de fleste udviklere, er det at udvikle et stykke software til en given platform, somregl en lang læringsprocess. Sprog/værktøjer er bare én ting - men man skal også have forståelse for den hardware/platform som man udvikler til og hvordan den benyttes af brugeren.
--
https://twitter.com[...] https://linuxmint.com[...] - Få dit privatliv tilbage. https://cinnamon-spices.linuxmint.com[...]

Opret svar til indlægget: Win vs IOS programmering - Stor forskel?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning