Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Kritiske PFAS`ìsh niveau - Hvad siger i?

Af Nørd Aspirant kikophil | 03-03-2023 22:12 | 2220 visninger | 39 svar, hop til seneste
Hej igen kære Hollerter :) Denne gang ønsker jeg lige lidt løs og venlig snak om, hvad i tænker om en af samfundets måske største nuværende og eskalerende trusler for folkesundheden - nemlig al det Pfas/fos, der nu ikke bare regner (bogstaveligt) ned over os, men også er i vores fødevarer, vores drikkevand, vores tøj osv. osv. og som vi derfor ikke umiddelbart kan undgå, da det kun er de færreste, der privat kan måle disse ad bad ting. De sidste store danske undersøgelser viser jo klart, at grundvand - og dermed også til dels drikkevandet er infiseret med det lorte kræftfremkaldende skidt, og man kan jo ikke gardere sig ve, at købe vand på flaske, da det altsammen kommer fra samme vandmagasiner (med/via forskudt tid) der gennem hele jordens levetid har genbrugt det samme vand, og derfor uanset "tid" vil nå/ramme alle levende ting på jorden.. P/S - At udelukke alt Pfoss samt underliggende kræftfremkaldende midler, vil IKKE på nuværende tidspunkt være funktionelt brugbart for menneskets overlevelse! Husk venligst tonen tak! :)) /Kim
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...

--
Sidst redigeret 03-03-2023 22:17
#1
krellef
Monster Nørd
03-03-2023 22:16

Rapporter til Admin
Hvis det ikke er Corona vi skal dø af, så er der krig og trusler med atomvåben... og hvis ikke det, er der skidt og møg i grundvandet...verden skal nok klare sig, og hvis ikke: Døden skal have en årsag. Jeg gider ikke bekymre mig om det :-)
--
----------------------------------- Status på B/W-listen: +26/-0 -----------------------------------
#2
kikophil
Nørd Aspirant
03-03-2023 22:20

Rapporter til Admin
#1 - Tak for indput, men corona er slet ikke på niveau med de skader på menneskeheden vi i fremtiden vil få at se, via PFASS - samt underliggende stoffer :) Det nemmeste er rigtignok at være ligeglad, men det er kun de færreste der er det, da de jo har ansvar overfor deres nærmeste - og derudover !!! Husk samtidig vores hospitalsvæsens + hvilken tilstand, de fleste andre former for lægers sørgelige tilstand er i for tiden, og alt kan hurtigt bryde totalt sammen, ved en ekstra stor kommende kræft"pandemi"..
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
--
Sidst redigeret 03-03-2023 22:26
#3
anders1226
Monsterbruger
03-03-2023 22:32

Rapporter til Admin
folk skal til og holde kæft med det pfas pis. svare til du siger man ikke må trække vejret mere
--
PC1:Ryzen 3900x,64GB ram,2080TI, PC2:Ryzen 3600,64GB Ram,GTX970
#4
Mr. WoLF
Guru
03-03-2023 22:34

Rapporter til Admin
Drikkevand giver kræft
--
#5
Lasn85
Megabruger
03-03-2023 22:37

Rapporter til Admin
Vi bliver ældre og ældre. Så vi gør nok noget rigtigt.
--
#6
sn00p
Mega Supporter
03-03-2023 22:52

Rapporter til Admin
For 10 år siden var det ftalater alle snakkede om. I dag ved ingen hvad ftalater er eller hvad det gør. Jeg tænker at eksperterne finder en løsning og menigmand ikke skal løfte en finger
--
#7
WlN
Gæst
03-03-2023 22:52

Rapporter til Admin
Totalt uduelige folke valgte vi har, deres vælgere må jo være lige så uduelige :-( . Industri og landbruget har alt for længe fået lov til at jagte profit for egen vindings skyld, ødelægge vores samfund for at berige dem selv :-( . Lobbyister smører hjulene, fylder de folkevalgtes lommer og deres parti kasse, så der er lidt til næste valg, genvalg er jo det primære mål for dem. Og lige igen, de største fjolser er dem der finder sig i at vores samfund bliver ødelagt, øv jeg troede at jeg var lidt klogere og bedre end i andre :-( .
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#8
anno
Gæst
03-03-2023 23:12

Rapporter til Admin
Pfos og ligne. er blæst totalt ud af proportioner og indholdet i mennesker har været kraftig aftagende over de sidste 20 år https://www.atsdr.cdc.gov[...] Den eneste grund til det er blevet et problem ud af det blå er at grænseværdigerend er blevet sænket massivt over de seneste år.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#9
moiety
Gæst
03-03-2023 23:19

Rapporter til Admin
Det er et citat fra en film fra 1967, som har ødelagt hele planeten ved at "promovere" det... https://www.youtube.com[...]
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#10
kikophil
Nørd Aspirant
03-03-2023 23:27

Rapporter til Admin
#3 - NEJ - folk skal selvf. ikke bare lukke øjnene og hælde kræftfremkaldende vand i både sine børn og sig selv uden, at give ordentlig lyd fra sig, da videnskaben jo står for, at ku fjerne/signalere løsningsmodeller til befolkningen for evt. indtag uden det lort!! Forstod du det? Vi kæmper allerede til daglig mod allerede kendte problemer som giver kræft!!.. Mange af disse ting kan vi så undvige via ganske almindelig undladelse af brug!. Hvis man ikke undlader - er man så selv ude om det!.. Derfor drejer det sig så her om, at man IKKE kan undlade, at bruge vand, der altsammen over tid vil indeholde det lorte Pfass stof, der breder sig i grundvandsmagasinerne over hele kloden.. #4 - Ja uanset hvor det efterhånden kommer fra - og da jeg selv har haft kræft - og stradigvæk går til kontrol for det, bliver man jo lidt ekstra sensibel overfor hvd, man indtager :) Drikkevand er nu officielt noget lort - så hvad gør man lige? Har forskellige vandrensemidler men såvidt jeg ved, er der ikke nogle, der kan fjerne aktuelle skidt :( #5 - 100% forkert :) Det skyldes kun videnskabens konstant udviklede midler mod de mest gængse dødelige sygdomme!. Evt. kommende kræftpandemi, vil kræve, at man allerede NU, vil pumpe forskningen med langt flere kroner end de nævnte nyligt lovede tillæg - samt langt mere målretning (selvf.) mod aktuelle problem.. Hvordan skal vi uanset lønmetodik, reklamering, popularisering/øvrigt, få et fint levedygtigt/fungerende "sygehus/personale" op at stå, hvis ikke vi samtidig angriber, fjerner/formindsker så mange af de indkommende/accelerende sygdomme, der vil tvinge sygevæsenet i bund, uanset folks velvilje - tilkommende kroner osv osv.. suk :))
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
#11
Comicsdk
Nørd
03-03-2023 23:41

Rapporter til Admin
Der er ikke økonomi i at rette op på alt det skidt vi hælder ud i naturen og lader løbe i grundvandet eller i åen, i havet, hvad har vi. Man taler om konstant vækst og grøn omstilling som om de to ting harmonerer. Indtil en politiker går mod både parti-politikken, de økonomiske interesser og sit eget bagland og på en eller anden måde bliver i stand til at mobilisere befolkningen, kommer der ikke til at ske gennemgribende forandringer. Der bliver taget nogle små symbolske skridt i den rigtige retning, og så lader man ellers kapitalismen styre resten.
--
Sidst redigeret 03-03-2023 23:42
#12
kikophil
Nørd Aspirant
03-03-2023 23:42

Rapporter til Admin
#6 - helt forkert - i dag kan vi se, at Bla, svenskerne har så lav fersailitet, at de nærmest er ved at uddø mht. befolkningstilvæksten! For bare 10-12 år sden, forlød det stik modsatte! Nemlig at svenskernes vertalitet var langt over vi danskeres!!! Har så ikke lige været ude på fødselsmarkedet de sidste år, så kan ikke udtale mig om den danske status quo!.. Men måske det er deres uforbeholdne konstante brug af snustobak, der skrumper deres i forvejen små nudler (hjerner?) - hehe.. Bare lidt venlig nabomobning yes yes.. Om det så er èn af grundene til, at de for få år siden svinede vores danske politikere til vedr. deres ubarmhjertige mangel på menneskelig omsorg (etc.) hvorefter de så selv tog 100 tusinder af flygtninge ind i deres land. Nu står de så helt og aldeles i den situation, som jeg allerede fra starten af flere gange advarede dem imod. Om få år vil en hel del svenskere "flygte" til danmark - selvf. hovedsageligt under andre årsager (bla. bla. hehe)
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
--
Sidst redigeret 03-03-2023 23:46
#13
kikophil
Nørd Aspirant
04-03-2023 00:07

Rapporter til Admin
Folk skal ALTID mærke "ondet" på sig selv samt evt. sine øvrige nærmeste før, de/evt. politikere vågner til dåd! Desværre kommer der så altid i mellemtiden - alle de andre - på tværs, der netop har deres egen agenda vedr. politisk økonomi/tiltag/prioriteringer etc. - som jo langt fra kan bruges i en effektiv modforanstaltning til det faktiske onde - men kun til deres private agenda.. Så derfor: Så længe denne evige politisk/pesonlige magtkamp huserer (den har jo allerede kørt i flere årtusinder) vil vi nærmest pr. automatik, gå under som ekstremt dumme beboere på vores ellers så dejlige jordklode :( ..... og selvf. SUK :)) Og ja - økonomien styrer, og det er for sent nu, at rette op på tingene (menneskets overlevelse) uden så altomvæltende reformer, at verden først, vil gå i totalt baglås, borgerkrige, anerki vil sprede sig lynhurigt - og Putin har de fleste resourser sammen med Kina til, at ovettage rsterne :( Men lige DET, taler vi selvf. ikke om, selv om det sikkert er på XX dagsordenen..
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
#14
kikophil
Nørd Aspirant
04-03-2023 00:24

Rapporter til Admin
Mht. fødevarer, har en del kyllingeproducenter så lukket ned (midlertidigt)?? - da kyllinger i høj grad, bliver fodret med fiskeaffald, der også indeholde skidtet - via havets øv bøv forhøjede Pfoss niveauer.. Så dèt vil også få konsekvenser for priserne fremover suk suuuk hehe.. Dette er så som allerede beskrevet - starten på et kommende eksploderende problem, der ikke bare er her og nu, men også vil sprede sig udover hele vores i forvejen pressede sygevæsen, og dermed samtidig smadre alle former for normal tilgang ift. ellers alvorlige prblemer, vi i forvejen ved, allerede står i en utilforladelig kø, der harf den ekstra konsekvens, at det ødelæger multible menneskers liv, således de ikke - som ellers - ville ku` blive så raske/fungernede, at de ville ku`komme på arbejdsmarkedet igen!!!.. OG det er jo der den halter i fremtiden - NOT?
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
#15
NightBreaker
Super Supporter
04-03-2023 00:25

Rapporter til Admin
Alle drikkevand i danske supermarkeder er testet og der er ikke fundet noget i dem. Jeg har selv været meget bekymret for det, i rigtig mange år. Niveauet i Danmark, og især grænseværdien har været alt alt for høj. I USA er det meget meget mindre end den vi har i Danmark. Jeg har skiftet mine pander og alt hvad jeg kunne finde iht. Madlavning ud med pander uden pfas/fos. Det er simpelthen for dumt ikke at gøre det. Jeg er klar over at pfas/fos er i rigtig mange ting. Men alt hjælper. Ps. Hvis folk vil se lidt film så.....dark waters
--
#16
Lasn85
Megabruger
04-03-2023 00:49

Rapporter til Admin
#10 100% Korrekt. Aldrig har så mange mennesker rundet 100+ år og dronningen sender ikke engang breve ud mere, når man rammer 100, for så kunne hun ikke lave andet. Du må tage sølvpapirshatten af. Den eneste grund til alle ævler om PFAS nu er fordi grænseværdien er blevet sænket og det har ikke ændret en skid alligevel, udover at nyhederne og folk kan få noget nyt at gå amok over. Lige indtil der kommer noget mere spændende og så er det glemt. Er du også typen der bliver veganer efter 2 minutter i en veganers selskab? Lad nu være med at tro på alt hvad du læser og hører og bare vær fornuftig sådan samlet set.
--
Sidst redigeret 04-03-2023 00:52
#17
Dragonheart
Guru
04-03-2023 01:32

Rapporter til Admin
#6 Forhåbentlig ved de fleste hvad phtalater i plastprodukter er. Desuden bruges de stadig i vid udstrækning selvom en del af det er forbudt. Sådan der det med meget af det vi importerer fra fjernøsten. De bruger stadig asbest, ptalateter, tungmetaller, kræftfremkaldende brandhæmmere mm. Selvom de ting har været forbudt i årtier i EU og USA. #OP Problemet med PFAS er lidt i samme stil som med DDT, blyholdig benzin og asbest. Problemer manifesterer sig typisk efter flere årtier. Med DDT bleve rmed tiden nedbrudt og blyholdig benzin har vi ikke brugt i lang tid. Asbest er en stor synder det det stadig sidder i mange materialer (mest eksisterende men også nye) og derfor om 10-30 år giver kræft eller andre lungesygdomme for de eksponerede. gør-det-selv fokket og deres hus-renoveringer håndterer stadig asbestholdig materiale uden sat sætte sig ind i det PFAS udfordring er at de modsat mange andre forbudte stoffer ikke bliver nedbrudt (asbest blive rhelelr ikke nedbrudt og skal deponeres). Og så fordi det er alle steder og er blevet anvendt langt bredere end de andre nævnte ting. Mænds sædkvalitet er i forvejen så dårlig pga alle de kemikalier vi spytter ud i naturen og smører os med et PFAS ikke ligefrem gør det bedre. Mht kræft er det mindre relevant der er mange ting der står "foran i køen" på at være kræftfremkaldende. Ligesom med titandioxid de rhar været brugt som farvestof i mange årtier så fidne rmad ud af at stofferne har nogle uheldige effekter langsigtet. Det vidst eman ikek dengang med introducerede dem. Specielt "boomer" generationen har pumpet meget ud i naturen som ikke er testen en brøkdel af hvad ting bliver i dag. Så der kommer nok flere stoffer med tiden. PFAS kan godt udskiftes alle steder hvor det anvendes - nogle steder med store økonomiske omkosntinger. Men ligesom der med asbest og DDT stadig er en del lande der anvender det så vil et EU forbud mod PFAS ikke betyde det store - god signalværdi - men de store udskillelser sker andetsteds
--
#18
kikophil
Nørd Aspirant
04-03-2023 02:16

Rapporter til Admin
#15 - Tak for indput - men da man endnu ikke har været igennem danmarks samlede områder for øv bøv Pfoss , kan vi indtil videre kun konstatere, at langt det meste af danmark ligger et godt stykke over grænseværdierne, og vi derfor skylder litervis af lortevand i os - hver eneste dag!. At nogle så - som altid - prøver at mane alvorlige ting i jorden - da de jo ikke har nogen løsninger på problemerne, må vi så ignorere - SUK! #17 - Tak for dit bidrag. Du har jo som regel sat dig fint ind i tingene, før du kommenterer - hvilket er super - og giver plads til videre diskussion :) Når jeg så skriver, at Pfoss også kommer ned via regnen, og dermed rammer de allerede ramte områder, udelukker det jo samtidig de fleste modforanstaltninger vi uanset penge/viden rent fysisk er i stand til, at ændre til noget fysisk vedvarende positivt.. Helt overordnet drejet det sig jo altid om, at kæmpe for længst mulig overlevelse - om ikke for sig selv - så for sin næste! Så bare at sige, at hvert nyt problem bare er nogenlunde som tidligere problemer, og vi derfor bare, skal finde os i det, er desværre bare fremtidens selvmordskandidater, der ikke kan overskue hverken deres egne personlige samt øvrige do, således de bare læner sig tilbage, og dør i en position, de selv synes ok/rimelig hehehehe.. Nå men bare et eksempel på, at hol er mangfoldig :)
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
#19
kikophil
Nørd Aspirant
04-03-2023 02:43

Rapporter til Admin
#15 - hej min ven - hvordan ku jeg dog overse dit fine indlæg :) Lige for at tage tingene fra den anden ende, så er beretningen vist ret komprominterende fra en hel del, ubehagelige tilfælde/situationer, hvor hele byer/landsområder, har fået frygtelige sygdomme, herunder kræft/kræftlignende symptomer - hvor alle faktiske ansvarlige, har meldt pas, og overladt befolkningen til sig selv - uden hjælp! Meen lige mht. Pfoss - er der da muligvis områder, der muligvis har fået hjælp på èn eller anden måde, jeg ikke har viden om! Måske du kan oplyse os omkring dette? Mvh. Kim
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
--
Sidst redigeret 04-03-2023 02:45
#20
Bender82
Ultra Supporter
04-03-2023 08:14

Rapporter til Admin
PFOS og PFAS er evighedens stoffer, så de forsvinder aldrig, så lægger det et stad så skal de renses væk, men vores rensning af drikkevand har ikke udvirket sig, og man er nød til at bruge penge på nye måder at rense vand på for undgå stoffer i vand..
--
Intel 13700k Noctua D15s + Asus strix ROG B760i + Sapphire RX 6900 XT Toxic Air
--
Sidst redigeret 04-03-2023 08:15
#21
WlN
Gæst
04-03-2023 10:20

Rapporter til Admin
#15 Du fik så sendt dit køkken grej til farligt affald ?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#22
dfgdg
Gæst
04-03-2023 11:23

Rapporter til Admin
Jeg ser det som et kæmpe problem, med alle de stoffer der pt lukkes ud og forurener vores miljø, samt alle de 'togulykker' og kemikalie ulykker i de steder med allerstørst landbrug, og når der samtidigt er en rig computer nørd der opkøber farmland og mener vi skal spise insekter, og maks være en 500mil - 2 milliarder mennesker på jorden :D Folk vil bare ikke undersøge det selv :D
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#23
krellef
Monster Nørd
04-03-2023 11:34

Rapporter til Admin
#2 Du skriver: "Det nemmeste er rigtignok at være ligeglad, men det er kun de færreste der er det, da de jo har ansvar overfor deres nærmeste - og derudover !!!" Hvad er mit ansvar? Jeg producerer, så vidt jeg ved, ikke noget indeholdende PFAS. Det jeg ville frem til med mit svar er, at der ALTID er noget at bekymre sig om. Det skal bare ikke fylde i mit liv eller mit hoved, for...hvad skal jeg gøre ved det? Hvad KAN jeg gøre ved det? Du skriver også: "Husk samtidig vores hospitalsvæsens + hvilken tilstand, de fleste andre former for lægers sørgelige tilstand er i for tiden, og alt kan hurtigt bryde totalt sammen, ved en ekstra stor kommende kræft"pandemi"." Igen - hvad kan jeg gøre ved det? Hvordan kan dét at bekymre sig om PFAS gøre NOGET SOM HELST angående vores hospitalsvæsen? Du skriver også: "og som vi derfor ikke umiddelbart kan undgå, da det kun er de færreste, der privat kan måle disse ad bad ting." Så hjælper det da bare ENDNU mindre at jeg bekymrer mig, hvis jeg hverken kan måle eller undgå skidtet uanset. Lad mig endelig vide, hvis jeg har misforstået dig.
--
----------------------------------- Status på B/W-listen: +26/-0 -----------------------------------
#24
waskustobaskus
Maxi Nørd
04-03-2023 11:42

Rapporter til Admin
Man ender vel med at hæve mindste værdier, det har man jo gjort før.
--
#25
Bender82
Ultra Supporter
04-03-2023 22:58

Rapporter til Admin
https://www.youtube.com[...] USA har også store problemer med FPAS
--
Intel 13700k Noctua D15s + Asus strix ROG B760i + Sapphire RX 6900 XT Toxic Air
#26
spydkylling
Gæst
05-03-2023 01:33

Rapporter til Admin
åh nej vi må hellere donere nogle flere penge til staten så de kan redde os fra vores egen frygt for at dø. Og gøre det ulovligt at dyrke vores egen jord og være selvforsynende - DET JO PIS FARLIGT og kun GMO mad og insekter kan redde os! You will eat ze bugs und be happy. Danskere er nogle af de vildeste vatnisser i verden, det crazy vi gik fra vikinger til ... det her.. indtil new world order redder os, så hold vejret, du skulle nødig ødelægge klimaet endnu mere med din CO2
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#28
kikophil
Nørd Aspirant
05-03-2023 18:10

Rapporter til Admin
#23 - Du er bestemt med til, at producere Pfass, da du sikkert bruger belægninger i noget af dit køkkengrej, der netop indeholder disse fluorstoffer, samt du køber plastik med dette indhold, samt du har også tøj med det skidt i - regntøj, sko/støvler plus andet med menbraner etc. osv. osv. Probemet med disse stoffer er, at det nu er så udbredet, at man IKKE bare kan fjerne det - ELLER bare kan undlade at købe/bruge det, som man ved de fleste andre kræftfremkaldende stoffer indtil nu har kunnet!.. Fremtiden vil derfor ku accelere kræftfremkomster i en grad som netop hospitalsvæsenet slet ikke magter - især ikke overfor alle de andre problemstillinger de både har - samt vil komme ud for - indenfor alt for kort tid! Du har da ret i, at du sikkert ikke gør nogen forskel - især ikke med din opgivende indstilling! Det vigtigste er derfor (som altid) at få en debat med efterfølgende politiske initiativer igang, således folk der både har muligheder for evt. renseudvikling samt selvf. udviser initiativer til problemstillingen tager fat i tigerens hale, da der ikke er andre udveje/muligheder. Og vi har jo før set, hvor hurtigt muligheder kan udvikle sig - især under pandemier og krig. Det drejer sig forøvrigt slet ikke om, at være bange, nervøse eller rystende (suk for en barnlig indstilling fra #26) men blot at tage alvorlige ting alvorligt - så hurtigt som muligt.. #27 - Det er jeg enig i :)
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
--
Sidst redigeret 05-03-2023 18:11
#29
Mion
Maxi Nørd
06-03-2023 07:59

Rapporter til Admin
#28 enig i der skal tages en seriøst debat om grundvandet, nu er der også den sag om grindsted. OM hvad vi kan gøre, hvordan vi kan sikre det, og forminske udfaldet, en af effekterne så vi med Ozonlaget tilbage i min ungdom, pga. de abnormt store huller ,men hvordan stærkt fokus imod visse stoffer, har "løst" problemet. dog tror jeg også stadig man skal passe på med alle de her dommedags profitier, fordi vi har også nået en mætningsgrad, hvor folk netop giver op, vi har haft en brutal tid, med Corona, Krig og økonomisk afmætning. folk hænger på kanten. derudover har vi også flytte flere ressourcer væk fra middelklassen generelt, og problemet er her, at har den almene borger ikke "overskud" så kan personen ikke stemme med pungen. på økologi, alternative dyre metoder, etc. vi havde også den her EKSTREME dialog om RADON for en lang periode siden, hvilket reelt er et større problem i dag, da 50% af nybyggede huse, ikke har en radon tæt bundlag, så reelt i isolerede huse fanger man mere radon, en man gjorde i en gammel villa fra 60´erne (da den er utæt). men igen når man virkelig sætter sig ind i hvad risikoen er, og hvornår man er mest udsat, og hvor mange år man reelt skal opmagasinere radon, og hvor lang tid om dagen man reelt skal være i det rum der er problematisk. så bliver problemet "lidt" mindre.
--
Sådan en firkantet dims med en masse ben i en sort box, det er hvad jeg har. og den kan sgu trække hjertefri over Lan.
#30
Guest
Gæst
06-03-2023 08:04

Rapporter til Admin
har i aldrig set The Devil We Know den er rigtig god.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#31
GrillBiller
Nørd
06-03-2023 08:14

Rapporter til Admin
Der er rigeligt at dø af... pfos, pfas, radon, Enhedslisten...
--
"Signatur fjernet af moderator i samarbejde med Dalai Lama, Anders Fogh, Bill Gates, Marilyn Manson og Michael Moore"
#32
Bender82
Ultra Supporter
06-03-2023 08:54

Rapporter til Admin
#31 den var god Enhedslisten hehe
--
Intel 13700k Noctua D15s + Asus strix ROG B760i + Sapphire RX 6900 XT Toxic Air
#33
inckie
Gæst
06-03-2023 11:40

Rapporter til Admin
Betydningen på invididniveau er så lille at det ikke er noget, som den enkelte borger bør gå rundt og bekymre sig om.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#34
guest
Gæst
06-03-2023 11:43

Rapporter til Admin
#33 det vil jeg så ikke gi dig ret i. for ja... vi snakket MEGET MEGET små mængder men problemet er jo at det er evighehdsstoffer. det bliver IKKE nedbrudt i din krop det ophoper sig bare over tid. så hvordan ser det ud 80 år efter ? du skal huske på at børn bliver faktisk født i dag med disse stoffer i kroppen... og læg så lige 80 år til.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#35
Jim Night
Guru
06-03-2023 20:57

Rapporter til Admin
Jeg er vokset op ca. 200 meter fra danmarks mest forurende grund: https://www.tvmidtvest.dk[...]
--
Livet på jorden er kun generalprøven før premieren!! Se profil for specs
#36
NeoLite
Super Supporter
07-03-2023 08:48

Rapporter til Admin
#34 De fleste mennesker dør inden det bliver et problem med de 80 år ;)
--
#37
guest
Gæst
07-03-2023 09:47

Rapporter til Admin
#36 det er jeg heller ikke enig i. der er også eksempler på at folk er døde "før tid" af ting som kan relateres til det her. måske ikke i lille DK men især i USA. bare se Grindsted... der er flere folk der får ALS end i resten af DK pga. alt det lort der er blevet dumpet osv. evighedsstoffer er et reelt problem og et problem som hele tiden bliver større og større netop fordi det er evighedsstoffer. Det fosvinder ikke og man kan ikke filtere det fra osv. mig og dig kommer nok ikke til at mærke så meget til det.. men hvad med dem der kommer efter os ? eller dem der kommer efter dem ?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#38
Bender82
Ultra Supporter
11-03-2023 10:05

Rapporter til Admin
https://www.youtube.com[...] What’s in your food? | Dig in 2 It
--
Intel 13700k Noctua D15s + Asus strix ROG B760i + Sapphire RX 6900 XT Toxic Air
#39
aki
Juniorbruger
11-03-2023 10:30

Rapporter til Admin
Jeg har selv skiftet tandtråd ud med en anden, da den gamle indeholdte dette. Man skal satme være vågen som forbruger.
--

Opret svar til indlægget: Kritiske PFAS`ìsh niveau - Hvad siger i?

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE