Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ HardwareOnline.dk \ Om HardwareOnline.dk
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

hardware online er underligt?

Af Ultra Supporter Dety | 30-06-2012 20:50 | 1714 visninger | 23 svar, hop til seneste
" YPZBYCZgrsion">v id="Headerb_Bannadtd">YCZ vascriut type="text/javascript"> GA_googlieAldSlot="top_Banner_930x180"); t>t>t>t>t>t> rsieta hrefi anxag.asp>v idb_Bann_logopt"> r"> r YPZB"> r YPZ>v idb_Bann_="t" t"> r ">"> r"> r YPZ>v id="Headerlspdseoeg"2" styleheyrig: 3980p ="width24280p floag: pyrigpx;"> d> d> d> d> d> YC d> /> /eta hrefi anxag.asp>heFsida //lit"> /> /eta hrefs/nyhnn2ag.asp>- Nyher //lit"> /> /eta hrefs/artlnnag.asp>- Artlnn //lit"> /> /eta hreft.funag.asp>heFum //lit"> /> /eta hrefdownloaorag.asp>Downloaor //lit Login | Sialmap | Retnddislinier | Information
--
Intel Core i5-2500K 4.7 Ghz, Noctua Nh-D14, GA-Z68XP-UD3P, Haf X, Seagate 500gb SATA3, GTX560Ti DirectCU II, G.Skill Ripjaws 8Gb 1866mhz
#1
fireaim
Junior Nørd
30-06-2012 20:52

Rapporter til Admin
Nope har ikke det problem. Hvilken browser bruger du?
--
GIGABYTE GA-X58A-UD3R - Intel Xeon W3530 2.80GHz - Corsair H50 - Corsair Dominator 6GB - ASUS HD6970 - Cooler Master M850 - Silver Stone Fortress 2.
#2
Dety
Ultra Supporter
30-06-2012 21:12

Rapporter til Admin
har både prøvet med firefox og explore :D
--
Intel Core i5-2500K 4.7 Ghz, Noctua Nh-D14, GA-Z68XP-UD3P, Haf X, Seagate 500gb SATA3, GTX560Ti DirectCU II, G.Skill Ripjaws 8Gb 1866mhz
#3
las
Elite Supporter
30-06-2012 21:18

Rapporter til Admin
Samme her
--
eVGA X79 FTW - i7 3960X EE @ 4.8 GHz - 16GB G.Skill Ripjaws - eVGA GTX 580 3GB SLI @ 1075 MHz - Seasonic X-1050 - Dell U3011 - Vertex 4 512GB
#4
Dety
Ultra Supporter
30-06-2012 21:19

Rapporter til Admin
las - har du os problemer ?
--
Intel Core i5-2500K 4.7 Ghz, Noctua Nh-D14, GA-Z68XP-UD3P, Haf X, Seagate 500gb SATA3, GTX560Ti DirectCU II, G.Skill Ripjaws 8Gb 1866mhz
#5
fireaim
Junior Nørd
30-06-2012 21:24

Rapporter til Admin
Ved ikke hvad det kan være så. Jeg har også Firefox og det kører fint.
--
GIGABYTE GA-X58A-UD3R - Intel Xeon W3530 2.80GHz - Corsair H50 - Corsair Dominator 6GB - ASUS HD6970 - Cooler Master M850 - Silver Stone Fortress 2.
#6
Denuush
Skribent
30-06-2012 21:43

Rapporter til Admin
Ja oplevede det samme på en macbook pro idag. Det blev ved 4-5 gange så gav jeg op og gik på iphone istedet
--
#7
Dety
Ultra Supporter
30-06-2012 21:44

Rapporter til Admin
Denuush - TUSIND TAK! , så det ik kun mig !
--
Intel Core i5-2500K 4.7 Ghz, Noctua Nh-D14, GA-Z68XP-UD3P, Haf X, Seagate 500gb SATA3, GTX560Ti DirectCU II, G.Skill Ripjaws 8Gb 1866mhz
#8
Denuush
Skribent
30-06-2012 21:46

Rapporter til Admin
Altid ven. Men jeg aner ikke hvad det var der gjorde det? Var det på en macbook du oplevede det med?
--
#9
Gabe
Ny på siden
30-06-2012 21:49

Rapporter til Admin
Samme her.. Får også tit indkodningsfejl
--
http://valvesoftware.com[...]
#10
ReneSDK
HOL Moderator
30-06-2012 22:03

Rapporter til Admin
Det må være noget med jeres forbindelser. Jeg har aldrig nogensinde oplevet sådan en fejl.
--
The word "queue" is the only word in the English language that is still pronounced the same way when the last four letters are removed.
#11
Z!nks
Elitebruger
30-06-2012 22:14

Rapporter til Admin
Det er vel det der "Tdc pjat" som der er blevet snakket om før?
--
#12
Dety
Ultra Supporter
30-06-2012 22:56

Rapporter til Admin
# 10 - virker bedre nu , eneste fejl er i toppen " " YPZBYCZgrsion">v id="Headerb_Bannadtd">YCZ vascriut type="text/javascript"> GA_googlieAldSlot="top_Banner_930x180"); t>t>t>t>t>t> rsieta hrefi anxag.asp>v idb_Bann_logopt"> r"> r YPZB"> r YPZ>v idb_Bann_="t" t"> r ">"> r"> r YPZ>v id="Headerlspdseoeg"2" styleheyrig: 3980p ="width24280p floag: pyrigpx;"> d> d> d> d> d> YC d> /> /eta hrefi anxag.asp>heFsida //lit"> /> /eta hrefs/nyhnn2ag.asp>- Nyher //lit"> /> /eta hrefs/artlnnag.asp>- Artlnn //lit"> /> /eta hreft.funag.asp>heFum //lit"> /> /eta hrefdownloaorag.asp>Downloaor //lit Login | Sialmap | Retnddislinier | Information
--
Intel Core i5-2500K 4.7 Ghz, Noctua Nh-D14, GA-Z68XP-UD3P, Haf X, Seagate 500gb SATA3, GTX560Ti DirectCU II, G.Skill Ripjaws 8Gb 1866mhz
#13
Dety
Ultra Supporter
30-06-2012 22:57

Rapporter til Admin
vent jeg trækker den tilbage :D, det virker nu (:
--
Intel Core i5-2500K 4.7 Ghz, Noctua Nh-D14, GA-Z68XP-UD3P, Haf X, Seagate 500gb SATA3, GTX560Ti DirectCU II, G.Skill Ripjaws 8Gb 1866mhz
#14
Thomas
BOFH
01-07-2012 09:57

Rapporter til Admin
hvis i oplever det igen, kan i så ikke tage et screenshot af siden så vi kan se hvordan det ser ud. På den måde har vi større chance for at finde frem til fejlen.
--
hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#15
Molfen
Megabruger
01-07-2012 14:20

Rapporter til Admin
Jeg oplever præcis det samme. Det startet for ca 1-2 måneder siden, før det har jeg aldrig oplevet nogle problemer. Sommetider bliver jeg nødt til at refreshe siden 4-5 gange før det er læseligt. Har prøvet at tage nogle screens af hvordan det kan se ud: http://img11.imageshack.us[...] http://img820.imageshack.us[...] http://img831.imageshack.us[...]
--
#16
Molfen
Megabruger
01-07-2012 14:27

Rapporter til Admin
2 screens til: Jeg trykket på en tråd som kom til at se sådan her ud: http://img269.imageshack.us[...] Da jeg refreshed siden, blev den så almindelig igen: http://img857.imageshack.us[...]
--
#17
nuxx
Mega Supporter
01-07-2012 14:34

Rapporter til Admin
Synes overskriften er fed!
--
Fun: PIIX6 1100T, AsR970 Ex4, Asus 560Ti 448c, 12GB HypX, Intel SSD 160GB, Dfine R3, 30" Dell U3011 Work: 17" MacBook Pro + ASUS N55SF
#18
Zeanix
Super Supporter
01-07-2012 15:02

Rapporter til Admin
Det kommer tit når jeg bruger IE men aldrig med chrome
--
#19
RawnieBrownie
Bruger
01-07-2012 16:22

Rapporter til Admin
Jeg for det også næsten hele tiden, og tit når man poster en kommentar eller går ind på en tråd
--
#20
Nova
HOL Administrator
01-07-2012 20:02

Rapporter til Admin
Jeg har hhv. TDC og Jay.net som ISP. I aftentimerne oplever jeg tit det sker på min TDC forbindelse, men så snart jeg skifter over på Jay.net forsvinder problemet... Så jeg tror problemet ligger "ude i byen". Desuden har jeg brændt den TDC Homebox, så det er ej heller den som skaber sig.
--
Plaget af kedsomhed? Se et RSS-feed med de seneste 100 tråde som har 0 svar her: http://www.hol.dk[...]
#21
hvilkenPC
Ultrabruger
01-07-2012 20:03

Rapporter til Admin
det er ikke tdc jeg har tdc og det virker helt fint
--
#22
Kasperkk
Maxi Nørd
01-07-2012 20:04

Rapporter til Admin
#21 Nåja for det er jo ens over hele landet??
--
HO, HO, FUCKING HO!
#23
Michael
Gæst
01-07-2012 20:11

Rapporter til Admin
#20 Har svært ved at se at det er et ISP-problem, da klienterne sender og modtager tcp-pakker. I dette tilfælde, tcp-pakker med indhold, der renderes noget mystisk i klientens browser.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: hardware online er underligt?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login