Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ HardwareOnline.dk \ Om HardwareOnline.dk

Slette egne indlæg / annoncer

Af Bruger ReneWagner | 19-06-2020 21:32 | 594 visninger | 8 svar, hop til seneste
Har jeg overset noget, eller kan man ikke slette sine indlæg og annoncer selv? Jeg har siddet og kigget lidt i markedet og må sige at det virker komplet ubrugeligt halvdelen af alle annoncer er allerede solgt/købt men ligger der stadig? - man undres....
--
Have you tried turning it off and on again?
#1
BoreBissen
Super Supporter
19-06-2020 21:51

Rapporter til Admin
Det kan man ikke. Men mon ikke at en sådan funktion kommer i den nye version af Hardwareonline.dk (hvis den overhovet kommer).
--
Acer Aspire 3 - Ryzen 3500u (4c/8t Vega 8) | 2x4 gb 2400 MHz DDR4 | 256 GB M.2 Nvme SSD
#2
stallemanden
HOL Moderator
19-06-2020 22:07

Rapporter til Admin
Jeg har ingen anelse om hvad der kommer i den nye version, men jeg kan ikke forestille mig, at en "Slet tråd" eller "Slet post" funktion kommer til brugeren. Kommer der en måde at markere en salgstråd, således man kan se, at varen er solgt. Formentlig.
--
https://onsdagssnegl.dk[...] "Held er noget, der indtræffer, når grundige forberedelser mødes med gunstig lejlighed"
#3
mindbuster
Giga Supporter
19-06-2020 22:34

Rapporter til Admin
Det ville også være ærgeligt, hvis annoncer blev slettet når varen var solgt ville det være svært at følge med i brugtpriserne. En markeret solgt funktion ville være fint.
--
Activate Windows Go to Settings to activate Windows
#4
ReneWagner
Bruger
20-06-2020 07:14

Rapporter til Admin
Forstår altså ikke at slet tråd slet annonce ikke kommer på, det er det mest simple Og basis i er forum for at forhindre overflod af ubrugelig indlæg og fyld i markedet. At have en million uaktuelle annoncer liggende for at "følge brugtprisen" giver da ingen mening når det er på bekostning af at man får et marked der er ubrugeligt. Brugtpris er nypris minus 20% plus alder :)
--
Have you tried turning it off and on again?
#5
Wut
Monster Supporter
20-06-2020 08:12

Rapporter til Admin
#4 Jeg bruger de tidligere salgsannoncer til at vudere prisen på noget, jeg vil sælge. Og jeg bruger dem til at finde ud af, om sælger er legit, og om der evt er købere, man ikke skal handle med. Derudover bliver der ofte linket til salgsannoncer for at advare andre brugere om scammere eller dårlig opførsel. Jeg synes bestemt ikke, at de skal slettes! Man kunne godt lave en knap, så overskriften kom til at starte med *SOLGT* f.eks. Det ville give god mening. Og generelt burde man adskille købs- og salgsannoncer, så man kan vælge dem i toppen af kategorien. Dvs fravælge Købs-annoncer.
--
Ignorér tågehorn: https://www.hardwareonline.dk[...] Sneak peek indlæg: https://hamdenkloge.dk[...]
--
Sidst redigeret 20-06-2020 08:13
#6
php
Junior Supporter
20-06-2020 08:20

Rapporter til Admin
Alternativt lave en forældelsesfrist på ikke svarede annoncer eks 1 år hvor der ikke er noget nyt så slettes de automatisk fra HOL. Man kan evt lave en statistik side med pris udvikling af mest solgte vare lige som hvid/sort listen.
--
#7
Thomas
BOFH
20-06-2020 10:05

Rapporter til Admin
At man ikke kan slette tråde eller indlæg er et bevist valg fra min side som ejer af HardwareOnline.dk Vi er et forum og den slags fungerer bedst ved at faktisk have historik. Hvis vi tillod at man kunne lette sine indlæg ville vi kunne miste værdifuld information. Samtidig fungerer de gamle posts som en fantastisk måde at trække nye brugere til siden via søgemaskiner. Når vi taler om køb/salg kan jeg godt forstå argumentet men igen det er et forum og hvis du kigger på andre sites med lignede køb/slag fora så ligger der også gamle tråde. Vi har derfor ingen intention om at åbne for at man kan slette sine tråde. Jeg vil dog ikke afvise at vi på et tidspunkt får mulighed for at markere tråden som afsluttet, så man som bruger kan se om det er en aktiv eller ikke aktiv tråd.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#8
ReneWagner
Bruger
20-06-2020 11:52

Rapporter til Admin
Forklaring modtaget :) Jeg forstår skam godt argumentet - det gør bare at jeg fravælger markedet herinde , det er alt for uoverskueligt for mig. Heldigvis er stedet her fyldt med dejligt hjælpsomme folk så man kan få lidt hjælp når man finder annoncer på DBA der ikke matcher virkeligheden - prismæssigt :)
--
Have you tried turning it off and on again?

Opret svar til indlægget: Slette egne indlæg / annoncer

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning