Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ HardwareOnline.dk \ Om HardwareOnline.dk

Like/dislike - opgradering af hol debat?

Af Supporter Martin_Nohr | 23-06-2020 11:12 | 423 visninger | 11 svar, hop til seneste
Hej hol, Kunne man overveje at lave sådan et thumbs up / thumbs down "like system" ? Det kunne optimere folks svar/indlæg og gør man lige tænker sig om inden man svare på et indlæg med noget negativt eller noget rigtig godt.
--
Hol.dk White/Black status: +18/-1
#1
Hestehans
Gæst
23-06-2020 11:13

Rapporter til Admin
Nej, glemt det. Hol er hverken facebook, instagram eller reddit. Savner en verden uden den slags SoMe pladder.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
Martin_Nohr
Supporter
23-06-2020 11:17

Rapporter til Admin
#1 SoMe pladder? Det gavner jo lige præcis de personer som rent faktisk bidrager med noget godt herinde - de får mere opmærksomhed og på den måde kan hjælpe andre i deres færden om løsninger til deres support udfordringer. Tror kun det vil gøre hold til et "bedre" sted.
--
Hol.dk White/Black status: +18/-1
#3
ToFFo
Guru
23-06-2020 11:21

Rapporter til Admin
Det har været oppe og vende flere gange, og der er blevet sagt nej til det hver gang. Ikke så meget fra brugernes side, som fra ejerens side. Det er bare ikke platform til det. Thumbs down er noget lort. Thumbs up er bedre, men stadig noget der tilføjer noget bias til et indlæg. Det duer ikke. Folk har det med at tage side med den person der har flest upvotes. Man skal kunne danne sin egen mening. En "dette indlæg løste problemet" knap som trådstarter kan bruge ville være en bedre ide. Ligesom de har på Tomshardware forummet og andre forums. Hvor der i trådstarters indlæg vil stå "problem løst, gå til løsning". Hvor "gå til løsning" er et link som går til det indlæg der løste problemet for trådstarter, og det indlæg er markeret med eksempelvis grøn farve. Det kan være det kommer i HOL 2.0 men nu må vi se.
--
- Indsæt signatur -
#4
Akasut
Guru
23-06-2020 11:23

Rapporter til Admin
Samme emne var oppe og vende for hvad.. 2-3 uger siden?
--
#5
Martin_Nohr
Supporter
23-06-2020 11:23

Rapporter til Admin
#3 - ja okey - "dette indlæg løste problemet" vil kræve en stor opdatering af hol, tror jeg. Der er en søge funktion, men synes stadig jeg har svært ved at finde rundt herinde og bruger andre sider som alternativer. Ideen er ellers rigtig god!
--
Hol.dk White/Black status: +18/-1
#6
Hestehans
Gæst
23-06-2020 11:24

Rapporter til Admin
#2 Et bedre sted, som f.eks Facebook hvor vanvittige kommentarer er hverdag? Nej tak, mange af os herinde flygter fra den internet-kultur der hersker de steder. Facebook domstolen er altid hård, og min erfaring er at majoriteten er imbecile idioter, der bare holder med den der "råber" højst. Vi skal holde den slags fra hol.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#7
Martin_Nohr
Supporter
23-06-2020 11:24

Rapporter til Admin
#4 - men det viser vel bare det ikke funger når man ikke kan finde det? vil ikke have lavet dette indlæg hvis jeg kunne finde noget om det.
--
Hol.dk White/Black status: +18/-1
#8
stallemanden
HOL Moderator
23-06-2020 11:35

Rapporter til Admin
#7 Du har således, som rigtig mange andre, fundet ud af, at søgefunktionen ikke rigtig virker. Jeg skulle blive MEGET overrasket hvis der kom en thumbs up/down løsning. Det være sagt, så har Thomas gang i en ny/opdateret side, men jeg/vi moderatorer er ikke videre indeover det, så jeg kan faktisk ikke helt sige hvad der kommer. Det være sagt, så ville jeg aldrig benytte mig af en sådan funktion. En funktion til at notere sig, at et indlæg hjalp til at løse et problem, kunne jeg se meget større værdi af. #5 Hvordan er du kommet frem til, at det kræver en større opdatering, end thumb up/down? (Det er hvad jeg udleder af kommentaren)
--
https://onsdagssnegl.dk[...] "Held er noget, der indtræffer, når grundige forberedelser mødes med gunstig lejlighed"
#9
Thomas
BOFH
23-06-2020 11:49

Rapporter til Admin
Vi kommer ikke til at have en like/dislike funktion. Den slags synes jeg oftest bliver anvendt fuldstændigt tilfældigt og et indlæg er ikke nødvendigvis dårligt blot fordi jeg ikke kan lide det. Vi er et oldstyle forum ikke et socialt medie hvor man skal høste likes. Jeg kan bedre lide funktionen med "dette indlæg løste problemet" så kan man give feedback i forhold til hvad der hjalp en. Jeg har set det fungerer på meget målrettede fora, men jeg er lidt i tvivl om det passer på sådan et generisk forum som vores. Det er desuden helt rigtigt at vi arbejder på en ny side og den er faktisk lige ved at være færdig. Vi mangler kun det sidste før vi kan lave bruger tests. Der kommer ingen nye og revolutionerende ting på sitet så tro ikke at det kan en masse som det nuværende ikke kan. Men det er planen at der skal arbejdes videre på det efter lancering så vi bagefter kan lave nye funktioner, lige som designet det har nok også kommer til at blive ændret løbende efter lancering.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#10
zulink
Ultrabruger
23-06-2020 11:50

Rapporter til Admin
Upvotes kunne være godt, men downvotes er et dårligt system.
--
#11
Martin_Nohr
Supporter
23-06-2020 11:58

Rapporter til Admin
#10 - enig - upvotes kan sagtens bruges fremadrettet. Thomas - jeg glæder mig til at se hvad I har fundet på:)
--
Hol.dk White/Black status: +18/-1

Opret svar til indlægget: Like/dislike - opgradering af hol debat?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning