Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ HardwareOnline.dk \ Om HardwareOnline.dk

foreslag til køb af pc

Af Mega Supporter Roy Munson | 09-08-2020 20:05 | 514 visninger | 4 svar, hop til seneste
Kære thomas og staff tænkte over om det ikke var muligt at lave en løbende månedlig hardware afstemning på hol i forhold til råd til køb af nyt hardware. ganske enkelt kører en række afstemninger som brugerne ka bruge en stemme på og dermed anbefale forskellige dele. derefter lave live lister af budget, medium og highend evt. tænkte det var en god mulighed for at have en fungerende system, med "nogenlunde" street cred. som man kunne henvise de daglige "ny pc/hvad skal jeg vælge" tråde. derudover vil det give en god interaktion med jeres brugere i forhold til announceringer. yderligere forslag er velkomne.
--
Det eneste tidspunkt en borgerlig tænker på andre end dem selv, er når de onanere..

--
Sidst redigeret 09-08-2020 20:06
#1
Roy Munson
Mega Supporter
09-08-2020 20:07

Rapporter til Admin
man ku evt også lave lign for netværksudstyr og skærme.
--
Det eneste tidspunkt en borgerlig tænker på andre end dem selv, er når de onanere..
#2
Comicsdk
Supporter
09-08-2020 20:28

Rapporter til Admin
Det er ikke den værste idé jeg nogensinde har hørt formuleret, der er trods alt rigtig mange tråde der handler om vejledning til indkøb. En tråd med vejledning til nyt, til budget, til high-end etc. Men en afstemning.. Der er ikke rigtig nogen pointe i at stemme på hardware, er der? Se i højre side; der er en afstemning om hvor mange skærme du har.. altså.. er jeg virkelig den eneste der overhovedet ikke kan se pointen i at stemme på om man ejer en eller flere skærme? Hvad er så konklusionen.. nogle har 1, nogle har 2.. Lad os stemme om hvor vi bor.
--
Random dude on a random forum
#3
Roy Munson
Mega Supporter
09-08-2020 21:18

Rapporter til Admin
stemmelisterne ka vel også laves anderledes, er sikker på at ideen sagtens ka vendes og drejes efter hvad thomas og gutterne nu finder ud af. ideen var at det blev et vedvarende system som netop dræbte den slags tråde, uden at folk spildte tid på dem. da der hele tiden kommer nyt og validering sker fra brugerne herinde, burde det være en forholdvis nem og logisk måde at følge med på markedet, samt mulighed for folk at dele deres erfaringer i en samlet database. så ka resultaterne postes i alle mulige sammenhæng. nu er hols normale afstemninger helt anderledes i forhold til frekvens. og det ska self være frivilligt, så hvis #2 f.eks. ikke har tid eller lyst, ka han lade vær med at deltage, men sikket rt nok bruge resultaterne når han kigger på upgrades. som jeg ser det, vil det gøre et utal af tråde overflødige og genere mere traffik.
--
Det eneste tidspunkt en borgerlig tænker på andre end dem selv, er når de onanere..
--
Sidst redigeret 09-08-2020 21:21
#4
SteeLx
Gigabruger
10-08-2020 11:58

Rapporter til Admin
Det var da en awesome ide, specielt hvis brugerne stemmer hver måned
--

Opret svar til indlægget: foreslag til køb af pc

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning