Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ HardwareOnline.dk \ Om HardwareOnline.dk
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Få en sticky?

Af Mega Supporter Comicsdk | 15-02-2021 17:50 | 2328 visninger | 13 svar, hop til seneste
Er det mon muligt at få lov til at lave en sticky i toppen til Køb/Salg? Det er mest møntet på nye brugere. Jeg tænker en guide til hvordan man sælger hardware og komplette maskiner. Kombineret med links til Speccy, HWinfo etc. Jeg synes showet efterhånden bærer kraftigt præg af at købere selv skal gætte halvdelen af komponenterne i (halv)færdige builds og hvilke komponenter der konkret er tale om i annoncer med løsdele. Hvis idéen er superdårlig, tager jeg imod svinere i PM's.
--
#1
the688
Guru
15-02-2021 17:52

Rapporter til Admin
Fed idé (men du kan stadig få en sviner i PM hvis det er? ;)
--
"ORK SATME!"
#2
Comicsdk
Mega Supporter
15-02-2021 17:59

Rapporter til Admin
1 Ja, idéen er da en idé, om ikke andet. Mht. svinere - Jowjow, jeg er absolut ikke konfliktsky når det kommer til den slags.
--
#3
Comicsdk
Mega Supporter
15-02-2021 19:25

Rapporter til Admin
Responsen taget i betragtning, må man betegne forslaget som fuldstændig tåbeligt. HOL-comicsdk 1-0.
--
#4
Wut
Junior Nørd
15-02-2021 19:36

Rapporter til Admin
Alle gode forslag bliver høfligt ignoreret her på sitet :-) Forklaringen er vist noget med at bevare sjælen på sitet. Hvis det funkede i 2001, så det funker jo også i Herrens Aar 2021 :-D
--
FYI: https://www.youtube.com[...]
#5
Comicsdk
Mega Supporter
15-02-2021 19:43

Rapporter til Admin
4 Det er lidt en lettelse, må jeg indrømme. Jeg ledte efter en undskyldning for at begynde at drikke umådeholdent, og det at blive ignoreret er et nederlag der legitimerer dedikeret personlig deroute.
--
#6
stallemanden
HOL Moderator
15-02-2021 19:46

Rapporter til Admin
#4 Jeg er ikke ubetinget enig.
--
https://onsdagssnegl.dk[...] "Held er noget, der indtræffer, når grundige forberedelser mødes med gunstig lejlighed"
#7
Anomynous
Junior Nørd
15-02-2021 19:52

Rapporter til Admin
Jeg synes det er en god idé men i stedet for en sticky kunne det så ikke være et Link til en eventuel tråd / guide. Den kunne jo passende ligge samme sted som når man opretter en køb / salgstråd, hvor man vælger kategori osv. Noget ala det her https://imgur.com[...]
--
Back in my days the video games were more about the game than the video
#8
Comicsdk
Mega Supporter
15-02-2021 19:59

Rapporter til Admin
7 Hatten af for en klar optimering af den oprindelige idé. Skål, den herre.
--
#10
Thomas
BOFH
15-02-2021 20:13

Rapporter til Admin
HOL understøtter desværre ikke sticky tråde som sådan så det er desværre ikke muligt. Men det er da muligt at der kan laves noget til selve opret svar tråden. Hvis i kommer med nogle forslag så skal jeg se om det ikke kan blive indarbejdet i det nye site vi arbejder på. Vi er næsten færdige med designet og det nye site generelt, lanceringen vil forhåbentligt være i løbet af foråret.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#11
Comicsdk
Mega Supporter
19-02-2021 12:42

Rapporter til Admin
I kunne måske sende en regning til DBA, hvis der mangler lidt midler i kassen. Det er da imponerende hvor mange links der er til DBA på HOL. Det burde kaste noget royalties af sig.
--
#12
stallemanden
HOL Moderator
19-02-2021 12:46

Rapporter til Admin
#11 Afhængig af, hvordan en bruger har oprettet sit salg her på siden, indeholdende et dba-link, så fjerner vi dem. Opretter man et salg her på siden, skal det selvfølgelig formidles fra start til slut herinde. Så de opslag der fx blot indeholder link til dba, eller hvor der gives udtryk om "kontakt i PM eller via dba" de ryger også gerne ud, hvis vi bliver opmærksomme på det. Så lav endelig en rapportering.
--
https://onsdagssnegl.dk[...] "Held er noget, der indtræffer, når grundige forberedelser mødes med gunstig lejlighed"
#13
Comicsdk
Giga Supporter
01-05-2021 14:20

Rapporter til Admin
Jeg kunne godt tænkes at forsøge at lokke en moderator til at rette teksten i oplægget. Budskabet synes at kunne bruges til godt slidte brugere også.
--
#14
ToFFo
Guru
01-05-2021 14:31

Rapporter til Admin
Det kunne man godt, men det bliver ikke læst. Mange, hvis ikke de fleste, nye brugere der kommer for at sætte noget til salg, kommer aldrig herind igen, for at sælge noget. Det kan der være flere forklaringer på. Min teori er, at folk ikke bryder sig om deres opslag bliver kritiseret. Måske er kritiseret ikke det rigtige ord, men jeg føler det er sådan mange tolker det. Når man stiller de obligatoriske spørgsmål som hvor, kvittering, tilbehør, alder og så videre, føler folk sig nærmest krænket. Hvorfor spørger man dog om sådan noget!? Og så går de tilbage til DBA/facebook hvor folk er totalt ligeglade. Jeg tvivler på en sticky løser problemet. Så hellere en særskilt checkbox ud over retningslinjerne, hvor man sætter flueben ved at man HAR læst "guide til oprettelse af køb/salg tråde" inden man kan trykke opret. Og denne skal man sætte flueben ved HVER gang man skal oprette køb eller salg. Alternativt kunne man lave en masse checkboxes man skal udfylde. Ligesom DBA hvor man nærmest udfylder en kæmpe formular inden oprettelse. Her kan man så udfylde med de info man har. Kvittering - Y/N Tilbehør - Y/N Original emballage - Y/N Og den meget pludseligt opståede "køber betaler emballage" - Y/N (som imo slet ikke er nødvendig, men tråden var rimelig wild) Og så videre.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 01-05-2021 14:32

Opret svar til indlægget: Få en sticky?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning