Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Lyd og højttalere
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

3,5mm impedans-adapter

Af Giga Supporter Khaine | 15-12-2021 12:59 | 1309 visninger | 6 svar, hop til seneste
Jeg har et par ret lækre in-ears, som jeg gerne vil bruge sammen med en lyd-enhed, som ikke er af specielt fantastisk kvalitet. Mine in-ears har ret lav impedans, så der er forholdsvis meget støj når de er sat til. Jeg er derfor på jagt efter en 3,5mm adapter, som kan ændre impedansen. Jeg har fundet lidt forskellige produkter, men de er enten fra USA eller Kina, og jeg kunne godt tænke mig noget, som kommer fra EU (af hensyn til porto, told osv.). Kender I til noget, som kan fikse problemet? Det er desværre ikke en mulighed at bruge eksterne lydkort eller tilsvarende. Eksempler uden for EU: https://pro.ultimateears.com[...] https://penonaudio.com[...]
--
#1
Pung
Semibruger
15-12-2021 14:04

Rapporter til Admin
Hvad er din lyd-enhed helt præcist?
--
#2
Lars
Ultra Nørd
16-12-2021 09:58

Rapporter til Admin
Var det ikke bedre at købe en ordentlig afspiller (lyd-enhed) når nu du har så fine en-ears? Hvad er din lyd-enhed for noget? Mærke og model? (gammel bærbar PC?) Hvilket mærke og model er dine en-ears? (Nogle no-name dutter fra Netto?) En lyd-enhed der støjer, samt et par in-ears med lav impedans, lugter jo ikke ligefrem af kvalitet på nogen måder. Og jo flere enheder du smider på dit setup, jo ringere lyd får du (også selvom du nok kan få sænket støjniveauet en smule med en modstand). Du kan selv lave en faktisk. Hvis dine en-ears er på 16 ohm, og du vil op på 64 ohm, så skal du have en modstand på 64-16 ohm sat i serie med dine in-ears. Det kan du lodde imellem en hun-minijack og en han-minijack. Stel skal bare have direkte forbindelse med sig selv mellem jackstikkene. Hvis det virker, kan du smide noget krympeflex omkring det, og så har du din egen lille adapter. (så kan du se om det er den løsning du ønsker, hvis du ikke vil betale dyrt færdigproduceret dims). Kom med nogle detaljer så vi kan hjælpe dig bedst muligt. Det kunne være vi har en simpel løsning :-)
--
Status på B/W-listen: 5+/0-
#3
Khaine
Giga Supporter
17-12-2021 13:27

Rapporter til Admin
Beklager det sløve svar, der gik juletravlhed i den :-/ Mine in-ears er Ultimate Ears UE4 Pro med en impedans på 17 ohm, som jeg kobler til en 2Box DrumIt 5 MK1 trommemodul til elektroniske trommer. Modulet har en anbefalet impedans på outputtet på 32-600 ohm. Jeg bruger setuppet live når jeg er ude at spille med mit tyrolerorkester, og vil meget gerne undgå en masse ekstra gear at sætte op. Jeg kunne teknisk set godt sende outputtet fra modulet over i en dedikeret in-ear mikser, men det er ret meget arbejde (og ret mange penge) for at undgå en smule baggrundsstøj. Hvis Ultimate Ears ikke tog $70 for at sende en ting til $10 over atlanten havde jeg bare købt en UE Buffer Jack, men det skal åbenbart ikke være nemt :)
--
#4
krellef
Monster Nørd
17-12-2021 16:12

Rapporter til Admin
Jeg har ikke selv handlet her, men den ser ud til at være på lager: https://audique.nl[...]
--
Status på B/W-listen: 23+/0- -----------------------------------
#5
Khaine
Giga Supporter
17-12-2021 21:19

Rapporter til Admin
#4 Du er bedre til at Google end jeg er. Tak :)
--
Sidst redigeret 17-12-2021 21:19
#6
krellef
Monster Nørd
17-12-2021 21:23

Rapporter til Admin
#5 Det var så lidt :) Hvis det kan hjælpe dig i en anden fremtidig søgning, søgte jeg på "UE buffer jack €" uden anførselstegn, i et forsøg på at få produktet vist på sider, der solgte det i EU :)
--
Status på B/W-listen: 23+/0- -----------------------------------

Opret svar til indlægget: 3,5mm impedans-adapter

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE