Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Lyd og højttalere
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Wireless headset til ps5 og tog

Af Maxi Supporter Mixzo | 07-10-2022 20:54 | 1181 visninger | 4 svar, hop til seneste
Halløj derude, jeg leder efter et trådløst headset, som kan fungere sådan lidt all-round, så jeg ikke behøver at have flere. Det skal bruges til PS5 gaming og togture. Det skal altså være: - Trådløst - Nemt at connecte til PS5 og IPhone 12 Pro Max - Have Fornuftig støjreduktion i forhold til togturerne. - Have fornuftig mikrofon til telefonsamtaler og online kommunikation i spil/via discord - Lyd skal selvfølgelig være lækker både under spil og ved musik/lydbøger. jeg har været vant til følgende: 1. Gen AirPods til togturene med musik og lydbøger 2. Beyer dynamic 770DT 80 ohm til pc gaming og Blue yeti. Det eneste jeg har kunne finde som måske ville være decent i alle ovennævnte kategorier er: Steelseries arctis Nova Pro wireless til omkring 2800 kr.- Her bliver jeg primært i tvivl om hvor god ANC’en er. har i andre bud her? Jeg er også i tvivl om hvad jeg skulle vælge, skulle jeg vælge at købe to sæt, da jeg sikkert kunne leve med Sony Pulse 3D, hvis mikrofonen var bedre, til PS5 gaming.. men til togturene har jeg ikke kunne finde ANC der var noget særligt. Har prøvet AirPods Max og Sony 1000mx5 i Elgiganten og kunne stadig høre stemmer omkring mig selvom ANC var slået til. jeg sætter pris på alle bud eller erfaringer.
--
#1
Mr.Diz
Gigabruger
07-10-2022 23:40

Rapporter til Admin
Jeg har et b&o portal til PS5/PC. Crisp lyd med Atmos. Lækkert kvalitet. Flot udseende. All around til både gaming, musik, rejse m.m. Book mic som jeg indtil videre er glad for. Fungerer mega godt med flere connected devices på en gang. Fx PS5 på usb-c og telefon på Bluetooth. ANC er rigtig god IMO. Tjek det ud
--
Sidst redigeret 07-10-2022 23:41
#2
Mixzo
Maxi Supporter
11-10-2022 16:28

Rapporter til Admin
#1 Mange tak. Jeg endte med at købe det du foreslog, da jeg kunne prøve det i butikken. Jeg har intet sammenlignes grundlag hvad angår headset, så ved ikke om jeg er 100% tilfreds med ANC, når jeg bruger dem i S-toget. Den fjerner alt støj i kabinen, men høje lyde fra toget og dørene fjerner den ikke. til gengæld er jeg imponeret over hvor meget den fjerner i bus, selv om den heller ikke her kan fjerne de høje lyde. Men ellers er jeg indtil videre meget tilfreds, men har ikke nået at prøve det til ps5 gaming eller mikrofonen alene endnu.
--
#3
Mr.Diz
Gigabruger
11-10-2022 21:49

Rapporter til Admin
#glad for at kunne hjælpe. Jeg har ikke oplevet at headset kan fjerne al høj støj i transport men det her kommer godt tæt på. Husk at aktivere 3D lyd for en bedre lydoplevelse på PS5. Til PC er det vildt hvor der er Atmos understøttelse. Der skal du hente Dolby programmet og så vil dit headset have en medfølgende licens som programmet genkender og gør at du kan bruge Atmos til pc lyd. Spillede cod og det vildt hvad det kan gøre for præcis genkendelse af fodspor og andre lyde.
--
#4
Moods
Maxi Supporter
11-10-2022 22:04

Rapporter til Admin
Det B&O Portal er satmer fedt, men puha en pris :)
--
|| RYZEN 7 3700X || ASUS STRIX RTX 2080S || LG 27GL850 ||

Opret svar til indlægget: Wireless headset til ps5 og tog

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE