Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Lyd og højttalere

Audio output på pc

Af Monsterbruger Anders.B | 29-11-2022 19:39 | 723 visninger | 11 svar, hop til seneste
Hej. Jeg har et Airflow 400D kabinet, hvor jeg i audio outputtet bag på, har sat nogle højtalere til. Når jeg bruger audioudgangen på fronten af kabinettet til et headset, vil jeg gerne kunne skifte mellem højtalere og headset, uden at skulle tage dem ind og ud. Kan det lade sig gøre?
--
#1
Ronson
HOL Moderator
29-11-2022 19:47

Rapporter til Admin
Kan du ikke vælge lydudgang ved at klikke på højttalerikonet (hvis du bruger windows)? Ellers bruger jeg audioswitch på arbejdet, kan sættes op så du bare trykker på ikonet og så skifter den mellem de udgange du har valgt, ikonet skifter farve så du ved hvilken der er aktiv.
--
Klik her for evig lykke: http://chipsguiden.dk[...] Klik her for HOL Bladet: http://chipsguiden.dk[...]
--
Sidst redigeret 29-11-2022 19:47
#2
Anders.B
Monsterbruger
29-11-2022 20:11

Rapporter til Admin
#1 tak for svar. Problemet er, at lydudgangen under indstillinger står som "Højttalere" og det gør den uanset om jeg plugger headphones til og hører lyd der eller via højttalere
--
#3
the688
Guru
30-11-2022 09:37

Rapporter til Admin
Er dit headset med USB - for så burde det ske automatisk. Hvis ikke (hvis både højttalere og headset er med analog tilslutning) så skal du enten ud i en switchbox, eller en splitter - og så slukke højttalerne når du ikke bruger dem. Det lyder til at dit lydkort ser både "bagudgangen" og udgangen på fronten som det samme lyd-output. Hvilket "giver mening" hvis begge er analoge, og det er et standard onboard-lydkort. Jeg har et surround-anlæg sat til på gamer-rummet (via en Denon A/V forstærker) - og den kører via TOSLINK - så digitalt. Mit lydkort slukker selv udgangen når jeg sætter et USB-headset i - men det slukker jo så ikke forstærkeren, eller den aktive subwoofer, som så bare står og bruger strøm i rå mængder. Jeg har "hax0red" lidt, så jeg har en go gammel fysisk afbryderkontakt på powerkablet til min forstærker (hvor subwooferen også er sat til strøm) - så når jeg ikke skal bruge anlægget, så vipper jeg bare kontakten, og så slukker hele setuppet. ..og så slukker jeg alting på væg-kontakten når jeg ikke bruger maskinen. Så er der nul stand-by strøm til noget.
--
"ORK SATME!"
#4
Cocio21
Semi Supporter
30-11-2022 10:11

Rapporter til Admin
Start med at åbne din software og skift de her settings : https://imgur.com[...] Det burde umiddelbart, med en ellers standard lydopsætning, gøre så du kan vælge imellem output i Windows egen volumen software (altså det helt alm windows Lyd ikon nede i hjørnet), tryk på det, og tryk på pilen i toppen for at skifte enhed. Enhedsnavne er uden real betydning, men du kan omdøbe dem via "Kontrol panel til lyd", pointen er at ved at skifte de viste settings, vil output adskilles så headset og højtalere bliver hver sin enhed, fremfor begge fungere via en enhed :)
--
#5
Anders.B
Monsterbruger
04-12-2022 17:46

Rapporter til Admin
#4 - tak for svaret. Hvilket program er det du viser billeder fra?
--
#6
krellef
Monster Nørd
04-12-2022 17:50

Rapporter til Admin
#5 Hvis det hjælper dig, kan du omdøbe én af enhederne, så du kan se forskel. Hvis du bruger Win 10: Højreklik på lydikonet i nederste højre hjørne og vælg "Åbn indstillinger for lyd". Dernæst vælger du den ønskede output-enhed, og klikker på "Enhedsegenskaber". Her kan du omdøbe enheden i tekstfeltet i toppen af siden.
--
----------------------------------- Status på B/W-listen: +26/-0 -----------------------------------
--
Sidst redigeret 04-12-2022 17:50
#7
Anders.B
Monsterbruger
04-12-2022 18:32

Rapporter til Admin
#4 - Kan det være Realtek Audio Control? - det kan ikke downloades fra Microsoft store pt :S Er der et alternativ? #6 - problemet er jo at splitte jack udgang for og bag på computeren, så jeg kan skifte mellem dem. Lige nu ser computeren dem som 1.
--
#8
Cocio21
Semi Supporter
05-12-2022 08:18

Rapporter til Admin
#7 Det er bare Realtek softwaren (MSI branded) der følger med driveren til lydkortet, du kan hente den driverpakke hos producenten af dit bundkort.
--
#9
Anders.B
Monsterbruger
05-12-2022 15:27

Rapporter til Admin
#8 Jeg har downloadet driveren for mit bundkort her: https://www.asus.com[...] Men efter at have installeret det, kan jeg godt se "Realtek audio" i enhedshåndtering under lyd, men kan ikke finde manageren nogen steder? Derfor kan jeg ikke lave nogle ændringer?
--
#10
Cocio21
Semi Supporter
05-12-2022 22:32

Rapporter til Admin
Altså det er nævnt som features på specs siden.... Men det virker til de har flyttet softwaren ud af driverpakken (50mb~ mod 400mb+ tidligere) Spørgsmålet er så om du kan hente den Realtek Audio Control app ned nu du har installeret den driverpakke ? Ellers ville jeg prøve at lave et ticket hos Asus, de må jo vide hvordan det er meningen man skal kunne komme til de software features :P
--
#11
Anders.B
Monsterbruger
05-12-2022 22:36

Rapporter til Admin
#10 - tak for alt din hjælp! efter lang tid fik jeg endelig installeret softwaren igennem en eller anden downloadportal og kan nu, uden at tage headsettet fra, skifte mellem højtalere og headset! mange tak, det var en kæmpe hjælp!
--

Opret svar til indlægget: Audio output på pc

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE