Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Lydkort/højttalere
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Mikrofon problem i steam

Af Ultrabruger bonde71 | 11-01-2015 21:45 | 4798 visninger | 6 svar, hop til seneste
Hey HoL. Jeg har i nogle uger haft et problem med min mikrofon og steam. Den vil ikke virke i steam eller nogle spil. Når jeg går ind i indstillingerne i steam, så kan den godt finde min mikrofon, men når jeg laver mikrofon test, så kommer der ingen lyd, heller ikke noget støj. Den virker fint på skype, TS3 og audacity, så den er slået ordentlig til og den er sat som default i windows 7. Der er tale om følgende: Asus Xonar U7 Echelon - seneste driver Sennheiser PC350 Det lyder utrolig mærkeligt, at det kun er steam der ikke virker. Håber der er nogle der kan hjælpe, da det er ved at være træls ikke at kunne kommunikere i CS:GO bla.
--
You're pro or you're noob, that's life!
#1
ralle53
Maxibruger
12-01-2015 07:30

Rapporter til Admin
Er du helt sikker at den fidennfen rigtige mic. Prøv at gå ind i lyd under kontrolpanel ph se hvilken der virker
--
#2
bonde71
Ultrabruger
12-01-2015 09:18

Rapporter til Admin
#1 Jeg er sku ikke helt med på, hvad du mener. Hvis jeg går ind under optagelsesenheder i windows, så står mikrofonen som standard enhed, og kan se den grønne bar gå op, når jeg snakker. Men som sagt, så virker den også fint i alle andre programmer jeg har testet, på nær Steam Har også lige prøvet at geninstallere steam, men det virkede heller ikke
--
You're pro or you're noob, that's life!
#3
the688
Guru
12-01-2015 10:29

Rapporter til Admin
#2 - står din mikrofon også som "default communication device" inde i optagelsesenheder? Windows 7 og frem skelner mellem "optage-enhed" og "kommunikations-enhed" - og du skal sætte din mikrofon til at være standard for begge typer. (Håber det giver mening - min Windows er engelsk, så det er lidt svært at forklare når jeg ikke kan se hvad de danske ord er :)
--
"ORK SATME!"
#4
bonde71
Ultrabruger
12-01-2015 15:17

Rapporter til Admin
#3 Har også mit windows på engelsk, så vi sidder i sammen båd. Den er sat til standard kommunikationsenhed, så der kan det heller ikke ligge Har en ide om, at det kan være driveren, da jeg har prøvet at sætte headsettet direkte i computeren, og der virkede det helt fint. Lydkortet har tidligere fungeret i steam, det var dog nogle måneder siden, da jeg har haft noget testudstyr i mellemtiden. Kan se at den driver jeg har hentet er en nyere fra starten af december, så tænker at den evt. kunne være problemet. Vil prøve en af de gamle drivers, og se om det løser noget
--
You're pro or you're noob, that's life!
#5
bonde71
Ultrabruger
13-01-2015 08:55

Rapporter til Admin
Endelig resultater! Deres nye driver var åbenbart problemet. Sletted den nye og installerede den gamle, og nu virker det næsten 100%. Der er nogle få bugs, som den nye driver sikkert løste.
--
You're pro or you're noob, that's life!
#6
Lau
Gæst
16-11-2019 15:30

Rapporter til Admin
Jeg har problemer med steam der står mikrofon nægtet
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Mikrofon problem i steam

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning