Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Lydkort/højttalere
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Probs med Z623 LOGI Højtal.

Af Super Supporter The-Geekster | 22-08-2015 21:25 | 805 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hey...Jeg har lige købt et par Logitec Z623 speakers. Satte dem til og ingen lyd. Den har jeg så fået hvis jeg kører 7.1 igennem Realtek driveren. Men jeg har ingen lyd i Skype, Windows media player eller VLC - Og jeg kan ikke se hvordan jeg skal indstille det... Har Googlet og rodet i 2 timer nu... Er der ik en af Jer derude der har samme sæt og en løsning til at få lyd i alt? Jeg er ved at rode mig blind i indstillinger :( Har alt opd. af drivere osv. Stikkene sidder rigtigt.. Håber der er hjælp på sådan en lørdag aften :)
--
Grow up or give up!
#1
The-Geekster
Super Supporter
22-08-2015 21:42

Rapporter til Admin
Arghh.. Jeg går snart ud og hænger mig! Windows og Realtek lydkortet ser kun front højtalerne som bashøjttalere... Hvor ændre jeg det? Det er jo et 2.1 speaker system...
--
Grow up or give up!
#2
KHDK
Bruger Aspirant
23-08-2015 07:30

Rapporter til Admin
Hvis du hiver mini Jack stikket ud af lydkortet, sætter det i igen, kommer der så ikke en boks hvor du skal vælge hvad du har sat i? Det var problemet her da Vi oplevede det samme :-)
--
Kenn Højager
--
Sidst redigeret 23-08-2015 07:31

Opret svar til indlægget: Probs med Z623 LOGI Højtal.

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login