Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Lydkort/højttalere
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Udskift af Sennheiser HD 457

Af Ny på siden John_Doe | 10-09-2019 19:40 | 1217 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej HOL Har brug for lidt hjælp her til udskift af hovedtelefon Sennheiser HD 457. Egentlig er jeg godt tilfreds med det, men da det stort set kun bliver brugt til gaming (FPS spil) hvor jeg mangler jeg mic. vil jeg skifte - Eller er bedre bare at købe ekstern mic? Jeg har set lidt i de forskellige tråde, men synes ikke jeg har fundet det jeg søger endnu. Umiddelbart skal det tilsluttes til standard lydkort på MB (ASUS rog strix b350-f gaming) - Eller bør jeg her købe ekstern lydkort? Krav: Pris under 2K, Åbne som HD 457, Mic., fornuftig til god lyd
--
#1
JTP
Bruger Aspirant
10-09-2019 19:51

Rapporter til Admin
Hvis du vil have nye headset, så kig evt. efter Logitech eller Hyperx, evt. sennheiser game one. Men vil sige, hvis du er tilfreds med dine nuværende høretelefoner, så kan du købe en modmic, den kan sættes på dine høretelefoner og skulle virke helt fint og koster ikke meget.
--
#2
Adamoh
Elitebruger
11-09-2019 07:57

Rapporter til Admin
Sidder lige i samme suppedas med mine HD558 som jeg ellers knuselsker - Men mangler miccen og en lidt tungere lyd. Gider ikke købe dyr ekstern mic til formålet. Overvejer GSP500 for bedre positionering og bass (skyd,eksplosioner etc). Eneste men er, at nogle har meldt at de er lave og der er dårlig lyd på - hvilket højst sandsynligt betyder at der skal et ok lydkort/amp til at drive dem ordentligt. (hvilket de nok ikke har haft) Læst en del og folk er splittet mellem dem og deres game one's som bruger samme drivers som HD598 bare tunet til gaming, også GSP modellen. Mit valg ligger umiddelbart mellem Game ones og GSP 500 på nuværende tidspunkt.
--
#3
flaskebent
Gigabruger
11-09-2019 09:03

Rapporter til Admin
hvis jeg var jer ville jeg beholde mine sennheiser og købe en mikrofon til. Alle hovedtelefoner møntet til gaming har en forfærdelig lyd.
--

Opret svar til indlægget: Udskift af Sennheiser HD 457

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning