Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Lydkort/højttalere
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Bluetooth problemer

Af Monsterbruger Brianhenneberg | 13-10-2019 09:23 | 1149 visninger | 2 svar, hop til seneste
Jeg har fået et problem, hvor der pludselig ingen lyd er på mine spil. Jeg plejer bare at starte mine Arctis 3 bluetooth op, og så slår lyden automatisk over på dem. Det fungerer sådan set stadig, men når jeg går ind i et spil, så er der lyd i 2 sek, hvorefter lyden forsvinder, som om der bliver skiftet over til et andet output device. Hvis jeg klikker på højttalerikonet nede i Windows taskbar, så står der imidlertid stadig at det er Arctis 3 bluetooth stereo den kører på. Men altså ingen lyd. Hvis jeg går videre ind og ser på hvilke specifikke programmer der bruger hvilke lydenheder, så står der også at spillet bruger Arctis 3 bluetooth stereo. Jeg kan nogle gange få det til at virke, hvis jeg sætter kabel til min skærm og vælger skærmen som output, men kun nogle gange, og det er jo for at undvære kabel at jeg valgte et bluetooth headset. Jeg har normalt deaktiveret mono-delen af headsettet (Arctis 3 hands free), da lydkvaliteten er sygt ringe, men er det aktiveret, går den nogle gange automatisk over på den, når jeg starter spil op, og skifter jeg tilbage til stereo er der lydløst igen. Så er det enten højttalere (det er konen ikke vild med ;-) eller diskant monolyd eller stilhed. Hvilken indstilling er det jeg overser?
--
#1
Brianhenneberg
Monsterbruger
13-10-2019 18:48

Rapporter til Admin
Det ser ud til at gå bedre, hvis jeg slukker for hovedtelefonerne, starter spillet op, og så tænder for hovedtelefonerne. Men hvis jeg starter spillet op med tændte hovedtelefoner, så forsvinder lyden 2 sek efter spillet starter op.
--
#2
Mr. WoLF
Guru
13-10-2019 18:57

Rapporter til Admin
Hvis du har dem on og går i indstillinger for lyd i stil og vælger dem i der så er de vil til næste gang du går ind i spillet? Du kan også prøve at slå de andre lyd enheder fra og slå dem til som du skal bruge dem?
--

Opret svar til indlægget: Bluetooth problemer

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning