Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Lydkort/højttalere

Skuffet... Arctis 7 2019 edition

Af Nørd Contradel | 21-08-2020 00:47 | 1421 visninger | 21 svar, hop til seneste
Hejsa HOL, længe siden, Vil gerne høre jeres erfaringer med Steelseries Arctis 7 2019 versionen, samt dele mine. Jeg desværre har haft nogle problemer med dette headset fra den danske fabrikant. Jeg hentede den for et par dage siden til 700 DKK på tilbud i Elgiganten. Havde umiddelbart hørt godt om den, selvom jeg vidste headsettet ikke var high-end: hverken som HiFi eller som gamer-headset. Nøj hvor har jeg bøvlet meget med den. Overvejer at levere den tilbage. Brugte først USB 3.0 til adaptoren (helt tilfældigt) ingen lyd efter parring. Andre har samme issues iflg. nettet. Geninstallering af software, fjerne drivers i Device Manager, reboot PC.. Ingenting virker før jeg kommer på USB 2.0, så er det lyd lige indtil Youtube og Spotify stopper med at virke (I kid you not), viser sig jeg skal ind i "Speakers Properties" i Windows 10 og "Disable all enhancements" SELVOM ingen af dem er valgt. Som om disse apps troede jeg optog deres lyd, Youtube sagde "audio device not supported" og Spotify skippede sange. Kunne heller ikke få audio-out til at virke når jeg slukkede headset, som der står i manualen. Prøver at rode med equalizer i softwaren, men lige meget hvilke indstillinger jeg ændrer, kan jeg ingen ændring høre. Læser på nettet at flere har det problem og et "fix" skulle være at genstarte programmet, det virker så midlertidig, men falder tilfældig af igen fx efter et spil Overwatch. Mikrofon genlyd kan jeg ikke få til at virke, viser sig man skal skrue ned for Windows lyd og op på headsettet før man kan høre det. Så virker det, indtil jeg slumrer PC'en og åbner igen. Genstart PC er ikke nok, skal replug USB. The list goes on... Har jeg fået en mandags-model? Eller er mit setup uheldigt, forventer jeg for meget eller hvad der går galt? Kører bare med lyd ud af motherboard Z97-P. Ja jeg er sgu egentlig lidt skuffet, bryder mig ikke om det foam rundtom ørene som giver mig kuldegysninger (som kridt på en tavle) og varmer mit øre enormt meget i forhold til fx Bose QC 35. De mange knapper og dials på headsettet er slet ikke smart da man kommer til at skrue på dem ved bare lige at hvile headsettet på nakken. Forbindelsen ryger når jeg går ud i køkkenet (5 meter) Lyden er OK i gaming, kan høre om folk kommer fra højre eller venstre. Musik er ret kedeligt.
--
I am a signature virus, please copy me to your own sig to help me spread.
#1
Ilwaz
Guru
21-08-2020 01:01

Rapporter til Admin
#0 Det er nok en mandags problem. Steelseries Arctis er ikke noget særlig godt headset, og mikrofonen er ret dårlig. Men det burde ikke gøre nogen af de problemer. Så tilbage til shoppen med det, og få et andet. Hvis du kan leve med en ledning, så har elgiganten os tilbud på et Game One til de 800. Som er et langt bedre headset, både på lyd siden og mikrofon. https://www.elgiganten.dk[...]
--
Grafikkort oraklet! Oh, and don't mind the vase.
#2
mazlink
Ny på siden
21-08-2020 01:11

Rapporter til Admin
Jeg har et Arctis 7 2019 Wireless, som jeg egentlig har været ok tilfreds med (og købte billigt i Elgiganten for 555 kr). Så ikke så meget at udsætte på det. Jeg har faktisk godt kunne li' måden det sidder på mit hoved, hvor elastikbåndet ikke trykker så hårdt på mit hår/hovedbund som jeg ellers har oplevet fra andre hovedtelefoner, men jeg overvejer pga. nedenstående problemer at købe et andet. Jeg har for et stykket tid siden dog oplevet noget sært, som jeg ikke rigtigt kan finde løsningen på... Firefox lader mig ikke høre noget lyd, men Chrome, Edge og alle andre ting kan fint afspille lyd. For nylig er headsettet så blevet sært, og laver USB tilkoblet/frakoblet når det lader (og der ikke er meget strøm på), men hvis jeg bare har en almindelig micro-USB lader i, er der ingen problemer.
--
#3
kiv
Giga Supporter
21-08-2020 07:45

Rapporter til Admin
Om jeg fatter hvordan Steelseries kan vinde priser og få så meget ris for deres Actic 7 og Actic pro med dac. Har begge og det er bare for dyrt og for dårligt. Min knægts HyperX til 350 ca. Er badre..
--
#4
SimonFRB
Gigabruger
21-08-2020 08:06

Rapporter til Admin
Jeg har også et, og det har altid virket uden problemer. Jeg har dog altid earplugs tilsluttet, så det bare hænger om halsen. Det eneste der pisser mig af, er at man skal holde on/off-knappen nede i 5 sekunder før det tænder/slukker.
--
#5
potteplante
Mega Supporter
21-08-2020 08:14

Rapporter til Admin
#3 til de 600 kr jeg har givet fungere det super fint. plug and play Har min på første salen (rækkehus ca 100m2 i 2 plan) og den rækker hele huset. hvis jeg dingler sender ud over bordkanten og ud i min baghave ca. 7m Jeg bruger også chat og ingame mix dial meget. så jeg kan skue ned for discord og andet on the fly så jeg bedre kan høre folk i spilet. Mic virker fint får ikke nogen klager over det og dem jeg kender som har det lyder også fint. Lyden er ingen Hifi lyd men fungere fint til game og til yt video'er Jeg tror du har en mandags model?
--
Google is your friend!
#6
Moods
Super Supporter
21-08-2020 08:22

Rapporter til Admin
Jeg returnerede også mit, mikrofonen er virkelig elendig i forhold til mit Cloud II. Generelt var jeg slet ikke imponeret og forstår ikke hvordan det headset nogensinde har kostet over 1000 kr.
--
|| RYZEN 7 3700X || ASUS STRIX RTX 2080S || LG 27GL850 ||
#7
Netsat_99
Megabruger
21-08-2020 08:32

Rapporter til Admin
Min søn har dem også. Han er super tilfreds.
--
#8
Contradel
Nørd
21-08-2020 08:52

Rapporter til Admin
#1 tak, jeg tager et kig på den, selvom jeg er ret hooked på at få noget trådløst. Kan være jeg skal ofre lidt mere. Overvejer også en separat mikrofon, så skulle udvalget af gode headsets være lidt bedre.#2 det fik du billigt! Lyder som det samme problem som jeg havde, har du prøvet gå til "Speakers Properties" og "Disable all enhancements" (Windows 10)#3 Jeg tager et kig på HyperX.#4 Plejer jeg også med mit gamle Creative Fatal1ty :-) vil gerne have et headset til gaming, men stadig kunne hænge det på halsen når jeg casual snakker med gutterne.Tak for svar, rart at høre lidt holdninger. Jeg tror jeg smutter ud i Elgiganten her om lidt og returnerer den, hvem ved hvad jeg kommer hjem med i stedet for.
--
I am a signature virus, please copy me to your own sig to help me spread.
#9
Haaps
Semibruger
21-08-2020 09:09

Rapporter til Admin
Jeg har samme model - det fungere ubeklageligt. - Det eneste jeg syntes er træls ved headsættet er at lyden er decideret dårlig i standard EQ settings. Meeeeen, installere man "Peace" og bruger lidt tid på at finde EQ settings til dette er det cirka en 200% forbedret oplevelse. Hvis nogen kunne være interesseret i mine settings så skriv, da jeg har dem til at ligge og kan sende dem senere i aften.
--
MSI Z170A TOMAHAWK, i5 6600k, Gainward GTX 1080 GLH, 16gb corsair 3000mhz, 27" Acer Predator XG270hu
#10
Contradel
Nørd
21-08-2020 09:10

Rapporter til Admin
Fandt lige et link til dig #2 som viser hvordan. Du kan prøve: https://www.youtube.com[...] Btw. Zeos er cool på YT.
--
I am a signature virus, please copy me to your own sig to help me spread.
#11
Bartal
Ny på siden
21-08-2020 09:24

Rapporter til Admin
Kan også skrive under på et problemfrit forløb med mine Arctis 7 som jeg købte i Elgiganten her forleden. Var faktisk lidt overrasket over at de bare kørte plug-‘n-play inden jeg havde leget med drivers eller noget. Synes lyden er nogenlunde, de er jo ikke købt til at nyde musik med, og de sidder upåklageligt. Jeg har så kørt et software ved siden af til at ‘fixe’ dårlige mikrofoner fordi jeg ikke lige gider at bruge penge på en seperat mikrofon lige pt., og det virker også ret fint.
--
#12
SUPERBOY
Giga Nørd
21-08-2020 09:44

Rapporter til Admin
#0 Har ingen af de problemer du nævner, men har totalt opgivet mikrofonen på det headset, lydniveauet er alt for lavt og det hjælper ikke at skrue op for den... Der gik desværre et godt stykke tid inden jeg opdagede problemet, da jeg ikke var på teamspeak/skype i en periode. Jeg synes dog selve lydkvaliteten er fin og batteri tiden er super godt samt det er komfortabelt at have på. Jeg endte med at købe et Logitech G533 og bruge det til skype, så kan det andet bruges når jeg ikke har behov for at tale med andre :) Men ja, BYT det du har købt og find et andet mærke.
--
Tag altid BACKUP!!
#14
Asgaard
Semibruger
21-08-2020 09:47

Rapporter til Admin
#0 med alle de problemer du lister, lyder det som et mandags problem. Dog har jeg købt og afprøvet samtlige Artics headset, 7 og pro... Alle sammen elendige efter min mening.. Lyden er flad, og i forhold til FPS spil kan jeg på ingen måder høre hvor fjenderne er henne. Lige meget hvilke settings man smider på... Så jeg returnerede dem alle, og holde mig til mit andet sæt Hyper X cloud 2... Som nok er det bedste headset til prisen. Det bare Plug n play med ledning, uden nogen smarte softwares.. men lyden spiller bare! I ALLE SPIL!! Leder stadig efter det perfekte wireless headset! :'(
--
#15
BETASOFT
Ny på siden
21-08-2020 11:21

Rapporter til Admin
#13 - Er du virkelig blevet så glad for dit nyindkøb af brugtbil at du også skal skrive om den her. Skal du igennem ALLE indlæg og kommentere om den !
--
#16
MHammer
Giga Supporter
21-08-2020 11:54

Rapporter til Admin
Jeg også haft sådan et headset, men Jeg endte med at sende det tilbage til der hvor Jeg købte det da det slet ikke levede op til de forventninger jeg havde og havde fået efter at læse/se en masse anmeldelser af det. Jeg havde mange forbindelses problemer med det, og lyden i selv bøfferne var heller ikke som jeg fik det beskrevet, selvom jeg rodede meget rundt i softwaren. Mht. mikrofonen var det ikke det som jeg ledte efter, med tanke på at dem jeg talte med skulle lytte til mig gennem den mikrofon. Så det var ikke et headset jeg vil anbefale til andre. //Hammer
--
Helpful? Rate it. Solved? Post it. Idiot? Shut up.
#17
mazlink
Ny på siden
21-08-2020 13:23

Rapporter til Admin
#8 + #10, Det prøvede jeg efter du skrev det, i din post, måske oven i købet inden jeg svarede, desværre virker det ikke :( Det er som om der slet ikke kommer lyd ud af FF (det fremgår i hvert fald ikke af Windows Sound Mixer). Men jeg har prøvet reinstallering af både FF og Steelseries software, så jeg har lidt opgivet.
--
#18
Azakiel
Skribent
21-08-2020 13:33

Rapporter til Admin
#0 Lyder som en mandagsmodel, men efter jeg selv prøvede Arctis 7 Wireless, virker det bare generelt som om at det er noget billigt produceret skrammel.
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#19
Kinamanden
Mega Supporter
21-08-2020 13:38

Rapporter til Admin
jeg købte engang et par artics 2 for mange år siden. havde dem på i ca 3 minutter. da det var anden gang jeg blev skuffet over et steelseries produkt. købte samtidligt en mús hvor hjulet gik i stykker efter 3 måneder. efter de 2 oplevelser har jeg holdt mig langt væk fra alt hvad der hedder steelseries.
--
#20
Contradel
Nørd
21-08-2020 13:52

Rapporter til Admin
Jeg fik den byttet til en Logitech Pro X Wireless, den passer umiddelbart meget bedre til mig. Ingen tekniske problemer overhovedet. Tak alle for inputs.
--
I am a signature virus, please copy me to your own sig to help me spread.
#21
melchi0r
Supporter
21-08-2020 14:29

Rapporter til Admin
Det er uden tvivl det dårligste headset jeg har haft. Jeg har endda haft det af 2 omgange, fordi jeg troede der var noget galt med mig første gang. Har aldrig oplevet så dårlig lyd. Har virkelig svært ved at følge de folk der siger at lyden er god i dette headset.
--
AMD Ryzen 5 3600 | 16GB ram | Gigabyte 5700 XT | ADATA XPG SX8200 Pro 512gb + Samsung 840 EVO 256 gb | MSI B450M MORTAR | CoolerMaster Silencio 352
#22
Eagledrop
Semibruger
21-08-2020 17:35

Rapporter til Admin
Nu har jeg haft headsettet i et godt stykke tid og jeg er også rigtig glad for det. Det har kørt som plug and play uden problemer og mikrofon og lyd virker også fint. Rækkevidden er også som jeg ville forvente med den placering af modtager jeg har valgt samtidig med at væggene i mit hus af beton. Jeg har heller ikke problemer med at lade fra pc'en, som andre skriver om.
--
Ryzen 3600 - Dark Rock Slim - MSI B450 Tomahawk Max - 2x8 GB DDR4 3200 MHz - 5700 XT Red Devil - Corsair RM650 Gold - Fractal Design R4

Opret svar til indlægget: Skuffet... Arctis 7 2019 edition

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login