Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk

RJ45 pass through ??

Af Elitebruger Mattti | 29-03-2021 22:16 | 793 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej derude.. Jeg skal til at lege lidt med noget netværk.. Jeg har lige opdaget at man kan få nogle rj45 stik, hvor man kan trække hele ledningen igennem.. Tror de hedder pass through. Men hvor købes disse?? På forhånd tak!
--
#1
MadsAG
Junior Supporter
29-03-2021 22:33

Rapporter til Admin
#2
Mattti
Elitebruger
29-03-2021 22:53

Rapporter til Admin
Hej igen.. Takker for svar!! angående kvaliteten, er det noget der er kritisk i sådanne stik?? Og ville disse kunne klare opgaven?? https://www.ebay.com[...] Tak!
--
#3
wazer^
Nørd
29-03-2021 23:41

Rapporter til Admin
#2 Det er de samme som av-cables og alle de andre får købt og importeret nok mest fra Tyskland til endnu mindre priser, du bliver b0ll3t i r0ven ved at købe 20stk hos dem, køb du bare dem på ebay, er er samme kvalitet.
--
if ( $life( $me ) == $null ) { getLife( $me ) | halt }
#4
Dragonheart
Guru
30-03-2021 17:14

Rapporter til Admin
Jeg vil ikke anbefale dig at bruge pass-trhough stik også kaldet EZ stik. Der ender en væsentlig del af de interne ledere med at være lige og paralelle inden pins'ne bliver presset ned. Det reducerer ydelsen på kablet (cross talk bla) . Twist'ne på kablet skal bibeholdes helt hen til den nedtrykkede pin hvis muligt. Dem der har en "load bar" eller "wire guide" man sætter kablet med ledere i inden men sætter det ind i stikket er bedre. Mht kvaliteten så siger standarderne (ANSI/TIA og ISO) at stikket skal overholde flg som minimum: - en bestemt overfladeruhed (kan kun opnås med elektropolish) - minimum 50 micro-inch nikkel under minimum 50 micro-inch hard gol plating. Specielt den sidste af de to overholder billige stik ofte ikke. Bla de fra harald nyborg og mange af dem på nettet gør ikke. Det kan faktisk ses med det blotte øje at pinse ikek er glatte men har riller. De kan self godt virke. men med tiden og specielt hvis det taget kablet ind og ud så vil forbindelsen blive dårligere og til sidst fejle. + 10 gigabit hvis kablerne ligger tæt op ad hinanden vil være usandsynligt. Af gode (overholder standarden) mærke er bla: - Sentinel - Panduit - Bel Fuse - Belden de kan også fås på amazon/ebay
--

Opret svar til indlægget: RJ45 pass through ??

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning