Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk

Netgear Nighthawk MK63 Vs. Google Nest Wifi

Af Monsterbruger LTB | 19-04-2021 11:50 | 348 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hej. Jeg går og overvejer en af de 2 løsninger men kender ikke rigtigt til produkterne. Er der nogen der har dem og kan fortælle hvad de syntes om dem?
--
#1
Sejr93
Ultrabruger
19-04-2021 13:12

Rapporter til Admin
Jeg har en Google Nest Wifi kørende og kan varmt anbefale den. Den fungere super godt. Selve funktions delen, så er den tydeligt opbygget til "Hr. og Frue Danmark", den konfigureres fra din telefon med deres app, jeg har fx ikke kunnet finde muligheden for at slukke 5 Ghz netværket. Da jeg var ved at fejlsøge lidt forbindelses problemer med en soundbar. Men hvis du kan leve med et forholdsvis basics setup, så fungerer de super godt. En fed feature er, at du kan lave hastighedstest til alle din enheder fra appen, så det er nemt at tjekke dækningen.
--
#2
LTB
Monsterbruger
19-04-2021 14:41

Rapporter til Admin
#1 Tak for dit svar. Det er også dem jeg har haft kig på i første omgang. Jeg blev dog af en sælger gjort opmærksom på Nighthawk MK63 også da der ikke er den store prisforskel og de kommer med det nye Wifi 6. Jeg kender dog ikke meget til det så ville være fedt hvis der er nogen der benytter sættet.
--

Opret svar til indlægget: Netgear Nighthawk MK63 Vs. Google Nest Wifi

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning