Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk

Valg af webhotel + opsætning af mail

Af Monsterbruger L.Holgersen | 23-04-2021 11:59 | 738 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej HOL Vi har I min familie snakket om at købe et domæne, så vi alle kan få personlige emailadresser ala [email protected]æne.dk. Det drejer sig om ca. 8 emailadresser i alt, som bare skal bruges til privat brug. I den anledning leder jeg efter et webhotel til hosting og jeg ville derfor høre om I har nogle anbefalinger? Jeg har tidligere fået anbefalet Unoeuro, men det lader til at have skiftet navn til Simply hvor jeg har kigget på deres basic suite, der giver 8gb per mailkonto. Vil dette være fint til privat brug? Slutteligt skal det nævnes, at jeg aldrig har prøvet at opsætte hverken email eller webhotel før. Er dette svært og der nogle guides eller lignende I kan anbefale til opsætning mv? Og slutteligt, er der noget som jeg skal være særlig obs på? på forhånd tak :)
--
#1
Thomas G
Elitebruger
23-04-2021 12:54

Rapporter til Admin
Simply, one etc er alle rimeligt nemme at have med at gøre især hvis du "køber" domænet via dem. Det er lidt mere noget ged når man skal flytte det. De fleste af de store har minimum 10 emails, men ja der er begrænset plads i en mailboks. De 8 gb er nok til de fleste. Sender man mange filer (af en hvis størrelse), så bliver det naturligvis et problem på et tidspunkt. Min spam email som får pænt mange tæv, ligger på omkring 6,8gb og den er ....15 år gammel vil jeg tro. Og nej jeg får næsten aldrig slettet noget i den. Vil tro at der er 100.000 emails+ i den. (bliver brugt som debug dump etc). Så hop du bare ud i det. Det eneste sted jeg tror der er betydelig forskel, er i de CMS systemer som lader dig sætte selve hjemmesiden op på en let måde.
--
#2
L.Holgersen
Monsterbruger
23-04-2021 13:01

Rapporter til Admin
#1 Tak for svar. Jeg har tænkt mig at købe domænet igennem dem, da jeg også selv tænkte, at det ville være det nemmeste. Mht. opsætning af hjemmeside er jeg egentlig lidt ligeglad pt, da hjemmesiden ikke er så vigtig.
--
#3
Jepperdepper
Ultra Supporter
23-04-2021 15:14

Rapporter til Admin
Lyder som en fin løsning. Det er rimelig nemt at have med at gøre. Det kan nogle gange være bøvlet at få enheder til at tage imod de email-oplysninger du indtaster, men for det meste går det nemt.
--
#4
minoo
Elite Supporter
23-04-2021 20:49

Rapporter til Admin
Altså Jeg har lige skiftet fra www.One.com[...] da deres prisstigninger simpelt hen bare er blevet for meget til mit forbrug Men har lige skiftet til www.hostingdk.net[...] som er noget af det billigste jeg har kunne finde der ude, det skal sige jeg har lige så lige skiftet, men so far er jeg enlig godt tilfreds og det virker til det jeg bruger det til og det der det kommer ind at jeg stort set kun bruger mail, men er også sådan rimelig til og få ryddet alt det op jeg ikke bruger. Så sådan som det er lige nu har jeg haft min mail i 16år, og bruger lige nu 110.1MB af alle de mails jeg har skrabet mig sammen igemmen så mange år Jeg har selv valgt den store pakke hos www.hostingdk.net[...] den pakke koster 10kr i måneden Webhotel Premium anbefales til mail, wordpress blog eller en avanceret hjemmeside... 50 GB (51200 MB) serverplads Ubegrænset antal mailkonti (POP3, IMAP, SMTP) Ubegrænset antal forwardkonti/aliases Brugervenlig webmail (dansk oversat) Effektivt spamfilter (spamassassin) Understøttelse af DMARC og DKIM Ubegrænset trafik DirectAdmin kontrolpanel SSI, HTML, PHP 5.6, PHP 7.2, PHP 7.4 eller PHP 8 Zend OPcache til PHP er aktiveret Ubegrænset antal MySQL/MariaDB databaser Ubegrænset antal SQLite databaser FTP adgang Daglig backup af webhotel DNS administration SSL kryptering med LetsEncrypt Support via e-mail alle ugens dage Plads til ubegrænset antal domæner 30 dages fuld fortrydelsesret Pris: 10,- kr. pr. måned han har også en pakke til blot 5kr i måneden hvis man hellere vil det Udover det synes jeg at have oplevet at han svare sindssygt hurtigt på mails, og er virkelig hjælpsom med de problem stillinger jeg har haft i min flytning af domænet, da jeg selv har været rigtig rigtig usikker, i hvordan det hele fungerede efter det bare har kørt det sammesteds i 16år
--
#5
L.Holgersen
Monsterbruger
24-04-2021 12:43

Rapporter til Admin
#4 Det er noget billigere, det vil jeg lige prøve at kigge nærmere på.
--

Opret svar til indlægget: Valg af webhotel + opsætning af mail

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning