Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk

Wifi mesh netværk til 1000kr +-

Af Gæst mesh | 23-04-2021 20:32 | 1184 visninger | 3 svar, hop til seneste
Jeg står i den situation, at de gamle gerne vil have et nyt netværk, da deres nuværende dækker dårligt og de har flere "dimser" der skal bruge wifi, som ikke deres nuværende ikke dækker. Deres hus er i et plan, og 160kvm stort, de bruger det ikke til gaming, men streaming og diverse gadgets, robotter osv. Hvad kan i anbefale? Det skal gerne være simpelt, i tilfælde af det kræver genstart eller lignende. Jeg synes der er mange og vælge i mellem og jeg kan ikke helt finde ud af hvilket de skal have og hvor meget man skal bruge, for at få noget okay. Håber i vil komme med jeres forslag.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
JohnP
Ny på siden
23-04-2021 22:52

Rapporter til Admin
Jeg har sådan en fætter her til salg (TP-link Deco M5 3-pak); https://www.hardwareonline.dk[...] Super nemt at sætte op. Der er app til det og minimal knapper. Og så er det forholdsvis kønne at se på.
--
#2
Thegenni
Ny på siden
10-07-2021 21:25

Rapporter til Admin
Det er også en jungle med alle de forskellige producenter og prisklasser. det store spørgsmål er, hvad er dit behov. Se evt denne video, som forklarer det meget godt: https://youtu.be[...] Der er nogle tips og tricks i videoen og du kan jo altid købe dig fattig ??
--
#3
ChristianHP
Superbruger
11-07-2021 13:37

Rapporter til Admin
Jeg har Asus AIMesh, og købte det fordi det er pissenemt at sætte op, deres software er virkelig godt designet og plug'n'play, både i en browser og med app'en. Mange af deres routere understøtter AIMesh, men man kan købe denne dobbelt-pakke for at komme godt i gang, der indeholder 2 ens routere: https://www.edbpriser.dk[...] Selv kører jeg med en RT-AC88U + en RT-AC67U, hvoraf sidstnævnte er én af routerne fra dobbeltpakken, og RT-AC88U'en havde jeg i forvejen. Jeg har ret mange wifi-devices i husstanden, som alle er rimelig chatty: TV, PS4, 4 Sonos højttalere, 3 computere og 2 telefoner. Efter jeg tilføjede router #2 oplevede jeg at der gik kortere tid før Sonos højttalerne blev vist i Sonos app'en når jeg åbnede den, og der går kortere tid fra jeg beder Spotify om at afspille noget på dem, til lyden ankommer. Det virker simpelthen som om wifi'et er blevet mere tilgængeligt, mere responsivt.
--
Sidst redigeret 11-07-2021 13:37

Opret svar til indlægget: Wifi mesh netværk til 1000kr +-

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning