Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk

Netgear rounter + Google Nest som AP?

Af Monsterbruger SimonFRB | 17-10-2021 18:29 | 501 visninger | 6 svar, hop til seneste
Hello. Jeg har en Netgear Nighthawk R7000 AC1900 router, som står i den ene ende af vores 100kvm lejlighed. Desværre dækker den børneværelset dårligt, så nu skal jeg finde på en løsning. Umiddelbart ønsker jeg at trække et netværkskabel til en Google Nest Router i stuen, og evt. sætte et ukablet mesh point op et andet sted også. Kan jeg uden videre sætte Google Nest routeren til min nuværende router (og sætte den i bridge mode??)? Mvh
--
#1
ToFFo
Guru
17-10-2021 19:37

Rapporter til Admin
Det kommer an på om Google routeren understøtter at agere AP fremfor router. Det tænker jeg den gør. Men jeg tror ikke du skal forvente den kan køre som en mesh-node sammen med din netgear enhed. Jeg tror det bedste du kan gøre er at sætte den op som AP, hvis dens software tillader det, så den bliver en forlængerarm til dit eksisterende netværk.
--
- Indsæt signatur -
#2
SimonFRB
Monsterbruger
18-10-2021 16:10

Rapporter til Admin
#1 Det er ikke for at svare flabet, men grunden til at jeg spørger er for at få svar fra nogen, som ved det og ikke “tror” :) Problemet med at sætte Nest op som AP kan være, at jeg ikke tror den så vil kunne snakke sammen med det mesh-point, som følger med i pakken - og det er næsten synd.
--
#3
Feder88
Bruger
18-10-2021 16:12

Rapporter til Admin
Da jeg snakkede med Google med min nest, anbefalede de ikke at have en anden router før den, da det kunne give forstyrrelser. Men ellers kan du bare ringe til dem, mener der har support 24/7 (på engelsk).
--
#4
ToFFo
Guru
18-10-2021 18:28

Rapporter til Admin
#2 - No problem. Den kan ikke køre mesh-node med din Netgear enhed :D Men den kan godt køre som almindeligt AP. Det er uhyre sjældent at noder solgt som et mesh-kit kan bruges som mesh nodes uden main-routeren. Nogle mesh nodes kan godt køre som mesh enheder uden main-routeren, men det kræver at man har main-routeren til at adopte og initialisere mesh-noderne først. For så derefter kan de køre selvstændigt :)
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 18-10-2021 18:30
#5
SimonFRB
Monsterbruger
18-10-2021 19:43

Rapporter til Admin
#3 #4 Okay. Jeg ønsker ikke at Netgear skal fungere som router, men ville være fint, hvis den kunne fungere til alle de smart hubs/bridges, som jeg har sat til den. Jeg ønsker følgende setup: Netværksstik fra udbyder -> Netgear Router (AP mode?) -> Google nest router (router mode) ~> Google nest mesh point -> betyder kablet ~> betyder ukablet
--
#6
ToFFo
Guru
18-10-2021 19:55

Rapporter til Admin
#5 - Ahh på den måde. Hvis du sætter din Netgear op til at være AP mode, så laver den sit eget netværk med eget navn og kode. Men hvis du så sætter det navn og kode til at være præcis det samme som på Google netværket, så hopper dine enheder automatisk på det netværk der giver det bedste signal der hvor enheden befinder sig. Netværksnavn og kode skal være præcis magen til hinanden. Også i forhold til store og små bogstaver. Det skal være helt ens. Det kan være du vil opleve lidt buffering hvis din wifi enhed skal slippe et netværk og hoppe på et andet. Men det er meget kortvarigt. Det er i hvert fald min erfaring. Jeg har et meget aflangt hus på 160kvm og i den ene ende kommer ISP routeren ind. Så er der altså langt til den anden ende, når huset er lige som en lineal. Så jeg har en Ubiquiti trådløs router i den ene ende, og så et AP i den anden ende. Både Ubiquiti router og AP laver sit eget netværk, men begge netværk har samme navn, så mine wifi enheder hopper bare af og på alt efter hvor der er stærkest signal. Det er ikke den optimale løsning, men det virker da.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 18-10-2021 19:57

Opret svar til indlægget: Netgear rounter + Google Nest som AP?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning