Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk

Nokia Beacons?

Af Semi Nørd Wut | 23-01-2022 21:01 | 738 visninger | 3 svar, hop til seneste
Mit netværk består af en 200 mbit/s fiber med Stofas modem og en WiFi router, som der fulgte med. Fra den har jeg trukket et kabel over loftet til den anden ende af huset, hvor jeg har en ASUS WiFi router stående også. Jeg har forsøgt at oprette netværket sådan, at det kører på samme SSID, dog på forskellige kanaler. Det fungerer nogenlunde ok, hvor jeg typisk kan gå igennem huset uden at tabe forbindelse. Men, nogle gange skal jeg dog slukke/tænde for WiFi på min mobil f.eks. fordi mobilen hænger fast i den "forkerte" router. Nu har mit arbejde så sendt mig 2 stk Nokia Beacons via Norlys. Jeg har set et par videoer om det, og det lader til, at det skal oprettes som et slags mesh netværk. Det er muligvis smart, da det jo i sagens natur er forberedt til at man kan bevæge sig rundt i huset uden at tabe forbindelse. Ulempen (som jeg ser det) er så, at mit WiFi kommer til at have 2 stop undervejs, som vil give højere ping (tror jeg) og båndbredden er måske ikke helt klippestabil. Jeg foretrækker kablet netværk hele vejen fra min kontor-PC til fiberen. Har I erfaring med at sætte Beacons op, og hvilke fordele/ulemper er der ved det? (en ulempe er f.eks. at det er via mit arbejdes medarbejderbredbånd, så hvis jeg skifter mit arbejde, så skal jeg aflevere de Beacons og sætte nyt netværk op).
--
Ignorer gæster eller udvalgte brugere, se: https://www.hardwareonline.dk[...]
#1
puma99dk|
Monsterbruger
24-01-2022 06:50

Rapporter til Admin
Har selv 1 Nokia Beacon 1 jeg har droppet app'en da den ingenting han i forhold til hardwaren også har jeg op sat den manuelt og det spiller rigtig godt faktisk. Har sat fiberboksen til i WAN og trukket 1 kable fra LAN videre til min PC. Jeg skal dog snart har en switch på hvis ikke jeg vælger at købe en Asus ZenWiFi AX XT8 i stedet for bla. at få en indbygget switch.
--
#2
Valentin1337
Ny på siden
24-01-2022 10:23

Rapporter til Admin
Jeg har haft nokia beacon, fordi man kunne få 2 gratis, som stofa kunde. Jeg er ikke den der har mest forstand på internet, men jeg valgte at få dem, fordi der i min lejlighed ikke var særlig godt internet i de yderste værelser, længst væk fra min router. Jeg havde samtidig købt en god kraftig router, så hvis jeg skulle bruge nokia'en skulle jeg manuelt selv vælge internettet, på min telefon, da den ikke spiller sammen med min router. jeg valgte at returnere dem.
--
#3
puma99dk|
Monsterbruger
24-01-2022 10:35

Rapporter til Admin
#2 Ja enhederne køre ikke godt sammen med andre trådløse routere osv. det er generalt et problem når det er ikke er samme produkter. Bor selv i en 3 værelses på 75m2 og 1stk. Nokia Beacon dækker fra den ene ende til den anden med fuld signal har måske en aften haft 3 streger i signal styrke på iPhone'en i soveværlses og Beacon står i modsatte ende i stuen men ellers funker de rigtig godt. Som sagt bruger ikke app'en da den bla. ikke kan dele 2.4 & 5GHz netværket samt nogle andre ting den er meget begrænset. Har hørt, læst og set gode anmeldelser om Asus ZenWiFi AX XT8 hvis man skal ha noget andet.
--

Opret svar til indlægget: Nokia Beacons?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE