Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

P8Z77-V Pro Upload problemer

Af Semi Supporter Froziph | 10-09-2012 22:46 | 781 visninger | 6 svar, hop til seneste
Hej der, jeg har nogle problemer med mit internet. Jeg vil prøve at forklare problemet, mine specs står i signatur. Jeg bor på kollegie, og har derfor en rimelig god internetforbindelse. Min download svinger imellem 60 og 450 mbit, en sjælden gang imellem er den dog stuck på 10 mbit. (Hvilket jeg også mistænker er grundet computeren, og ikke netværket). Min upload er dog kun på 0,2-0,4 mbit, en enkelt gang imellem er den oppe på 4 mbit, men ikke ofte. Det skal lige siges, at smider jeg ethernetkablet i min bærbare Macbook, har jeg en upload på ~60 mbit. Først mistænkte jeg min Time capsule i at kappe forbindelsen, men har derefter smit kablet direkte fra væggen og ind i stationæren, og problemet foresætter. Altså er jeg noget til den konklusion at der er noget i vejen med onboard netværkskortet på min computer. Medmindre i kan komme med bedre forslag. Har prøvet at hente nye drivere, fjerne kortet i enhedshåndtering og lign, men intet af det har umiddelbart hjulpet. Har også prøvet med forskellige kabler, og det lader heller ikke til at være problemet. Ser frem til jeres forslag, og hvad jeg kan gøre for at få det løst!
--
Intel Core I7-3770K | GTX680 4GB | 4x4 GB Corsair XMS3 1600 Mhz | 1000W Corsair | 120GB SSD | 3TB 7200RPM | 320GB 7200RPM | ASUS P8Z77-V PRO |
#1
sirholm
Junior Supporter
10-09-2012 22:53

Rapporter til Admin
Slå ASUS iControl fra under AI Suite.
--
NZXT H2, ASUS P8Z77-V Pro, 3570K NH-D14, ASUS GTX 670 DCIIT,. Samsung 830 256, Ax850. Macbook Air 256 HD3000 NAS: QNAP TS-419p+ 12TB RAID5
#2
Froziph
Semi Supporter
10-09-2012 22:57

Rapporter til Admin
Umiddelbart hjalp det ikke, har fjernet hakket i "Network iControl (v1.02.14)" Du talte om dette ja? Har derefter applied og genstartet programmet. Prøver lige at genstarte computeren.
--
Intel Core I7-3770K | GTX680 4GB | 4x4 GB Corsair XMS3 1600 Mhz | 1000W Corsair | 120GB SSD | 3TB 7200RPM | 320GB 7200RPM | ASUS P8Z77-V PRO |
#3
Froziph
Semi Supporter
10-09-2012 23:04

Rapporter til Admin
Det hjalp ikke.
--
Intel Core I7-3770K | GTX680 4GB | 4x4 GB Corsair XMS3 1600 Mhz | 1000W Corsair | 120GB SSD | 3TB 7200RPM | 320GB 7200RPM | ASUS P8Z77-V PRO |
#4
Froziph
Semi Supporter
10-09-2012 23:25

Rapporter til Admin
Hmm, disablede iControl som ikke hjalp, derefter updatede jeg mit iControl, som umiddelbart ser ud til at have hjulpet noget. Nu må jeg se om det varer ved. Den er dog stadig ikke så god som den burde være (langt fra), mens trods alt bedre! Takker ihvertfald for forslaget #1, flere forslag er dog stadig velkomne :P
--
Intel Core I7-3770K | GTX680 4GB | 4x4 GB Corsair XMS3 1600 Mhz | 1000W Corsair | 120GB SSD | 3TB 7200RPM | 320GB 7200RPM | ASUS P8Z77-V PRO |
#5
Froziph
Semi Supporter
22-09-2012 20:21

Rapporter til Admin
Den virkede resten af dagen når jeg disablede iControl, og opdaterede det. Siden har det dog fucked igen, også selvom iControl er slået fra, nogen forslag :)?
--
Intel Core I7-3770K | GTX680 4GB | 4x4 GB Corsair XMS3 1600 Mhz | 1000W Corsair | 120GB SSD | 3TB 7200RPM | 320GB 7200RPM | ASUS P8Z77-V PRO |
#6
Chr4030
Supporter
22-09-2012 20:30

Rapporter til Admin
Du har de nyeste chipsæt drivere til dit bundkort ? Og LAN driver?
--

Opret svar til indlægget: P8Z77-V Pro Upload problemer

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login