Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Ap med 2 lan stik

Af HOL Moderator Fjummer | 02-09-2016 09:57 | 1039 visninger | 11 svar, hop til seneste
Hejsa, jeg søger et AP med 2 lan stik gerne med POE, således at man ikke skal trække et særskilt kabel til den. Jeg ved at routere har 1-4 porte og man kan slå router dele fra og bruge den som AP, jeg søger dog et AP
--
Yea though I walk through the valley of the shadow of death I will fear no evil for I am the god of death.
#1
cakke
Mega Supporter
02-09-2016 10:02

Rapporter til Admin
Unifi uap ac Pro har 2 Lan stik og poe
--
Define Mini~Noctua~AX750 I5-3570K-H105~Asus 780ti ASUS MAXIMUS V GENE~Vengeance 1866mhz 16GB 2xSamsung 840 Pro~Ubiquiti~Synology 414 19TB
#2
GumpDK
Ultra Supporter
02-09-2016 10:02

Rapporter til Admin
Et Ubiquiti Unifi AC Pro kunne være en mulighed: https://www.ubnt.com[...] Mener det koster omkring 1200 kr...
--
#3
skandshus
Monster Supporter
02-09-2016 10:54

Rapporter til Admin
#0 UAP-AC-PRO har 2 lan stik, om begge to kører med POE er jeg faktisk i tvivl om da jeg aldrig har brugt funktionen, men du begrænser jo dig selv med den løsning skal du tænke på
--
#4
Fjummer
HOL Moderator
02-09-2016 10:59

Rapporter til Admin
#3 Hvordan begrænser jeg mig, med den løsning?
--
Yea though I walk through the valley of the shadow of death I will fear no evil for I am the god of death.
#5
Canzer
Super Nørd
02-09-2016 11:34

Rapporter til Admin
Hvad er det præcist du vil opnå med de 2 porte? - vil du køre power ind i den ene, og ud i den anden? Eller forsøger du bare at have 2 kabler til AP'et så du kan køre mere end 1gbit igennem?
--
:)
#6
Fjummer
HOL Moderator
02-09-2016 12:31

Rapporter til Admin
#5 Jeg vil gerne have et AP uden der skal trækkes extra kabler. Så planen er at tage et kabel der allerede er installeret og klippe det og sætte to stik på så har jeg et AP der. Så som en router med wifi og 4 lan porte, bortset fra jeg gerne vil have den skal køre på POE
--
Yea though I walk through the valley of the shadow of death I will fear no evil for I am the god of death.
#7
stallemanden
HOL Moderator
02-09-2016 13:39

Rapporter til Admin
#6 Klippe og sætte to stik på? Jeg synes ikke rigtig dit mål fremgår entydigt.
--
http://hamdentykke.dk[...]
#8
GumpDK
Ultra Supporter
02-09-2016 13:42

Rapporter til Admin
Som jeg læser det, så har han trukket et langt kabel, og et sted på hvor dette kabel løber vil han gerne kunne sætte et AP op, som får net via kablet. Umiddelbart skulle det ikke være et problem, men jeg har ikke rigtig nogen erfaring med det, så vil ikke lægge hovedet på blokken for det...
--
#9
Fjummer
HOL Moderator
02-09-2016 13:43

Rapporter til Admin
#7 Du har trukket et langt netværks kabel fra feks switch til et værelse. Ca. midt på ville det godt at have et AP. da det dække bedst der. Jeg ville klippe kablet der hvor AP skal sidde montere stik på de to ender og sætte dem i AP'et således at kabler stadigvæk levere netværk mellem switch og værelse, samt et AP. Jeg skal ikke til at trække et nyt kabel eller switch osv. Edit: Buddet i #1-2-3 ser ud til at passe fint, men gerne høre om andre mærker/producenter havde noget at byde på og gerne egne erfaringer.
--
Yea though I walk through the valley of the shadow of death I will fear no evil for I am the god of death.
--
Sidst redigeret 02-09-2016 13:45
#10
Chucara
Nørd
02-09-2016 14:14

Rapporter til Admin
Check lige om der er PoE på udgangen på UAP AC Pro. Har dem selv, men er lidt i tvivl om det. Der er også en øvre grænse for hvor langt kablet kan trækkes.
--
MB: ASUS Z77 Sabertooth | CPU: i7 2600K | GPU: GTX 970 | RAM: 16GB 1866MHz | CASE: Silencio 550 | SSD: Samsung 840
#11
Fjummer
HOL Moderator
02-09-2016 20:22

Rapporter til Admin
#10 POE ud er ikke vigtigt, blot at AP kan køre på POE, færre kabler, mm.
--
Yea though I walk through the valley of the shadow of death I will fear no evil for I am the god of death.

Opret svar til indlægget: Ap med 2 lan stik

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning