Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Er ZyXEL bare lort, eller er jeg uheldig? + anbefa...

Af Monsterbruger Da9L | 11-09-2016 20:58 | 3986 visninger | 12 svar, hop til seneste
Nu har jeg haft 3 forskellige ZyXEL routere her i hjemmet.. Alle forskellige modeller og de er alle lige ustabile. Havde Fullrate hvor jeg prøvede 2 forskellige ZyXEL routere inden jeg skiftede udbyder, da de simpelthen var for ustabile. Jeg oplevede gerne én gang om ugen at routeren, uden videre, mistede forbindelsen til internettet. Det løste sig som regel med en genstart, men ikke en særlig holdbar løsning, da jeg tit ikke er hjemme og har VPN forbindelse hjem til. Skiftede herefter til Telia hvor jeg fik en Technicolor router. Denne kørte perfekt. Ingen problemer ovehovedet. Nu er jeg så skiftet til Hiper som udbyder, da de tilbyder nogle vilde hastigheder. Til min ærgelse kan jeg jo så konstatere at de også bruger ZyXELs lort, men krydsede fingre for at det var Fullrate der var problemet dengang og ikke ZyXEL.. Kom online med Hiper den 19 august og har haft 2 nedbrud på nettet siden. Jeg har ikke været hjemme og haft en times kørsel hjem begge gange, hvilket er ret irriterende når jeg er afhængig af VPN forbindelsen, som jo selvfølgelig ikke virker når det er nede. Begge gange har en genstart løst mit problem. Logger jeg på routeren er der intet der tyder på at der er noget galt.. Der er bare ingen forbindelse til nettet fra LAN siden. Og heller ingen forbindelse ind i huset fra WAN siden. Hvorfor gør den dette ? Derudover har jeg problemer med port forwards som gør som de passer dem. Af og til kan jeg tilføje nye portforwards uden at de virker. Slår jeg gamle port forwards fra eller sletter dem, kan disse dog stadig virke som om intet er hændt. Genstarter jeg så routeren slår alle mine ændringer så pludselig igennem. Jeg har også lavet et program som laver nogle UPnP regler selv, men disse virker aldrig på ZyXEL routeren, trods det jeg kan se dem i dens interface. Noget som også virkede med min Technicolor router. Alt i alt.. Den virker af helvede til :P Er der noget jeg skal gøre som jeg glemmer ? Opsætning ? Det er en VMG3925-B10B. Og hvis ikke, og konklussionen bare er, at det er noget bras.. Hvad kan i så anbefale af alternative routere jeg kan købe selv, som har modem indbygget ?
--
#1
Mr. WoLF
Guru
11-09-2016 21:20

Rapporter til Admin
Har også kun haft ged her efter jeg fik Fullrate og ZyXEL router, den router er så ustabil så er helt vildt. Router skal slukkes ca. hvor 3 dag, ikke alle enheder kan komme på fra tid til anden, nettet ryger, sygt høj ping og meget mere røv. ZyXEL router 1 jeg havde fik defekt strømforsyning og brændte også telefon til rj45 adapter af.
--
Mr. WoLF
#2
lesbrown
Monsterbruger
11-09-2016 21:27

Rapporter til Admin
Jeg har både Zyxel trådløst router/modem (Fullrate) og en ekstra router forbundet til Zyxel router. Der er tale om denne router fra Synology Jeg har både Zyxel trådløst router/modem (Fullrate) Har forbundet denne AP til Synology router https://www.ubnt.com[...]
--
#3
Mr. WoLF
Guru
11-09-2016 21:29

Rapporter til Admin
Fik ikke med at der er skod signal på den også og standard kanal på WLAN valgt af Fullrate ikke virker med 50% af mine enheder.
--
Mr. WoLF
#4
gasolin
Guru
11-09-2016 21:29

Rapporter til Admin
hiper zyxel, den skal bare opdateres så skal den kun genstartes 1 gange om måneden
--
#5
Gaio
Supporter Aspirant
11-09-2016 21:33

Rapporter til Admin
Jeg kan desværre også kun nikke genkendende til Zyxel problemer via min fullrate forbindelse ( har haft to forskellige)
--
Es gibt Dinge, die gibt's nicht.
#6
Da9L
Monsterbruger
11-09-2016 21:40

Rapporter til Admin
#4 gasolin - Hvilken version er den nyeste og hvor finder man opdatering? Alle - Vil sådan en router som denne være noget der ku spille ? http://www.edbpriser.dk[...]
--
#7
lesbrown
Monsterbruger
11-09-2016 21:49

Rapporter til Admin
#8
gasolin
Guru
11-09-2016 21:50

Rapporter til Admin
#6 Hiper opdaterede den for mig, har stof nu 3x50kr 70/50 og så koster det 249kr
--
#9
Da9L
Monsterbruger
11-09-2016 21:57

Rapporter til Admin
#7 - Vidste slet ikke Synology også laver routere. Den skal helt sikkert lige overvejes. Jeg har en Synology NAS nu og den kører fremragende.
--
#10
Da9L
Monsterbruger
11-09-2016 22:01

Rapporter til Admin
#7 - Øv.. Den Synology ser ikke ud til at have indbygget Modem, så jeg kan ikke sætte den direkte i væggen, og aner ikke om man kan få et ekstern modem ?
--
#11
Martin
Gæst
06-05-2017 10:50

Rapporter til Admin
Hej Ja, jeg ved godt, at det er en gammel tråd, men til info vil jeg bare sige, at jeg for nyligt talte med en supporter fra Sonos. Han sagde, at han på en skala fra 1 til 10 vil give Zyxel-routere 2. Jeg har lige bestilt bredbånd hos Kviknet - primært for at få en bedre router. Kviknet tilbyder en Inteno DG200 der skulle være noget bedre end de gængse Zyxel-routere. Venlig hilsen Martin
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#12
fi nboe
Gæst
28-12-2019 17:28

Rapporter til Admin
Fullrate er noget lort. Har tidligere haft Fullrate, og deres up til hastigher er også noget lort. Hele tilgangen til deres servicering som Internet Provider er jo helt amatøragtig. De sender modems med en aller helvedes masse porte som står åbne og udefrakommende kan pinge ens modem - Det er almenviden at man skal lukke hullet for at pinge ens modem, samt ens masse andre ting som burde være indlysende. Har en kammerat der helt uden bestilling fra hans side fik tilsendt en ny router fra Fullrate - med bemærkningen at det skulle øge hastigheden og forbedre sikkerheden. Hans modem kunne selvfølgelig pinges - :-)))) Når ens modem kan pinges fra en anden maskine kan det fucke forbindelsen op, så ens internet er dødt. Ping og Death kalder man det. Men det kan man ikke finde ud af indenfor Fullrate - altså at sende et modem der er konfigureret ordentligt. Det skal så indføres at man selv kan indstille det ordentligt hvis man har kompetancen til det - via ens computer. Men hvor mange kan det? Fullrate er ejet at TDC, der en overgang seriøst overvejede at al deres udstyr skulle komme fra Huawei. Hvor intelligent kan man være hahahahahahaha - uduelige spassere. Det er den diplomatiske udlægning af Fullrate. Man betaler for noget man aldrig får - som sagt fø,r Download og Uploads, tider der aldrig kommer i nærheden af hastigheden på papiret!! Jeg har skfitet til STOFA; her er der styr på servicen og hastighederne. Jeg har en hastighed på 50/50 og hastigderne kører med 99,99 % 99% af tiden. Til Jer herinde prøv at checke grc.com - Find shieldsup linket og check så jeres sikkerhed. Her kan man se hvor mange porte der er åbne og om man kan pinges.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Er ZyXEL bare lort, eller er jeg uheldig? + anbefa...

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning