Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

opsætning af router, switch og fiberbox

Af Semi Supporter Survey | 19-02-2017 20:31 | 2362 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej Alle. Jeg bøvler lidt med at få sat vores hjemmenetværk op, så jeg håber jeg kan få lidt hjælp herinde. Jeg har en Fibia box, Asus rt-n56u og en netgear gss116e formålet er at få internet ud trådløst, samt kablet internet og tv til hele lejligheden. jeg har trukket kabler rj45 til 6 steder i huset, med to udtag (1 til tv og et til internet) mit spørgsmål er nu, hvordan jeg får sat det mest optimalt op på fiberboksen (packetfront-drg-703-717) er der 3 udtag til tv, og 1 til internet, som jeg har forstået det. Jeg vil gerne have en synology nas på netværket som medieserver og en printer sat til også. hvordan skal mit setup se ud, da netgear switchen vil køre på et andet subnet end router?
--
Consider it as a free bump
#1
gfunknown
Maxi Nørd
19-02-2017 20:57

Rapporter til Admin
din netgear switch skal bare resettes, og så indtaster du de vlan eller portsecurity du vil bruge hvis du vil det. Den har ikke noget subnet pr. standard. dit tv, vil jeg tro du skal køre fra din fiberboks. og dit internet fra fiberboks sætter du i din router, og får udbyder til at slå dhcp og lign fra på deres boks. derfra et kabel til din switch. og så fra din switch tager du kabler rundt til alle de steder du skal bruge internet. også din synology hvis du får sådan en. alternativt kan du bruge din router som bridge til at dele trådløst til et område i huset hvor den anden ikke kan nå ud. men så skal din udbyder router stadig uddele dhcp.
--
#2
gfunknown
Maxi Nørd
19-02-2017 21:03

Rapporter til Admin
?https://www.dropbox.com[...] måske det kan bruges, men nu du har valgt en adm switch har du vel et minimum af viden omkring opsætning. Ellers tag kontakt til en som kan hjælpe dig fysisk. Det burde ikke tage lang tid hvis det bare skal være et helt standard alm hus setup du skal bruge.
--
Sidst redigeret 19-02-2017 21:05
#3
Survey
Semi Supporter
19-02-2017 21:37

Rapporter til Admin
#1 - det var også mine tanker Kan man slutte fibia boxens tv udgang til switchen og fordele det ud via denne? vil helst undgå at hive tv fra fibias boks, hvis det kan undgås og skal jeg igennem switchen eller routeren først i forhold til at få de bedste resultater?
--
Consider it as a free bump
#4
gfunknown
Maxi Nørd
19-02-2017 21:49

Rapporter til Admin
lige hvad angår tv vil jeg tro du lan lave et Vlan med tv på, men er slet ikke sikker på dette, jeg ville nok bare tage dem fra fiber boks. Igen jeg ved ikke hvordan det helt foregår med tv signalet, så måske en anden kan hjælpe dig der. Din Switch er pr. standard ret dum, og deler bare forbindelsen ud mellem dine pc / printer / synology osv. så hvis du har et kabel med internet i fra en af dine routere, så kan du bare putte det i din switch, og derefter alt andet udstyr i samme switch. Portnumre er ligemeget hvis den er reset. så sørger din router for at dine enheder får en IP eller du kan selv sætte dem static.
--

Opret svar til indlægget: opsætning af router, switch og fiberbox

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning