Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Ubiquiti hjælp

Af Bruger Koldbrandt | 26-08-2017 16:50 | 1473 visninger | 15 svar, hop til seneste
Hej Hol, Jeg købte i denne uge en uap-ac-lr, som skulle tage over for vores gamle router løsning. Læste rundt omkring at denne skulle være stabil og have lang rækkevidde, men kan ikke engang få signal i hele huset. Den sidder rimelig centralt i huset, men ikke engang 2.4 bølgerne er stabile nok til at man kan køre på dem. Nogen der har ideer? Eller forslag til hvad man ellers burde kæbe? Det skal siges at det er umuligt at få trukket kabler rundt i huset, og derved opsætte flere acces punkter.
--
#1
skandshus
Nørd Aspirant
26-08-2017 17:21

Rapporter til Admin
Ellers burde køb? Hvis du ikke kan få en AC-LR til at "række" "særlig langt" så er der gjort noget helt galt. Derudover så er signal styrke ikke alt her i livet. det handler om at dine enheder også kan snakke tilbage Hvorfor er det umuligt at trække flere kabler? Hvordan har du lavet din opsætning på enheden? og med hvilke indstillinger? Og hvordan/hvor har du monteret den?
--
#2
Koldbrandt
Bruger
26-08-2017 17:37

Rapporter til Admin
Jeg er godt klar over at det ikke er alt, men når en gammel asus router sagtens kunne række, men bare var ustabil, så synes jeg det er lidt irriterende. Jeg har muligvis opsat den langt fra optimalt, jeg vedhæfter et par Screenshots til hjælp. http://prntscr.com[...] http://prntscr.com[...] Ikke muligt at trække kabler da jeg stadig har andre i husstanden at slås med. Det vil kræve at bore hul i loftet, og jeg er eneste mand der mener det er en god idé. Vi bor i et etplans hus, på 151m^2. Den er plantet i det ene ene af huset, og vi har både prøvet at montere på væg som på loft uden held. (Se link) https://photos.google.com[...] Håber en kan hjælpe :D
--
#3
Pico
Semi Nørd
26-08-2017 20:13

Rapporter til Admin
Placeringen er for dårlig i forhold til huset størrelse. Det er vigtigt at placere enheden centralt og højt. På den måde er der større chance for at enheder i hele hytten kan fange signalet. Derudover så spiller det også ind hvilke ting signalet skal sendes igennem, vægge osv.
--
i7 4790K|Noctua NH-D15|ASUS Z97-WS|16GB Kingston 1866mhz|2x970 ASUS STRIX|160GB Intel SSD|240GB Corsair SSD|500GB EVO SSD|3TB Seagate|750W CM
#4
Koldbrandt
Bruger
26-08-2017 20:17

Rapporter til Admin
#3 Ja det kunne jeg da have sagt mig selv. Er bare meget skuffet over rækkevidden alligevel. Vores gamle asus router kunne snildt dække hele huset, burde et nyt produkt der reklamere med long range så ikke også?
--
#5
MDietz
Mega Nørd
26-08-2017 20:26

Rapporter til Admin
LongRange er din nok til det den er lavet til. Nemlig at sende radiobølger langt, i en ubrudt linje. Så snart signalet skal passere vægge el.lign er den ikke bedre end alle andre produkter. Det er helt forfejlet at købe dem som privat og forvente at den dækker huset bedre. Det er ikke det den er designet til! snup i stedet 2x AP-ac-lite eller 1x AP-ac-Pro.
--
Worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubblegum.
#6
Koldbrandt
Bruger
26-08-2017 20:27

Rapporter til Admin
#5 tænkte også på 2 lite, men der kommer problemet jo igen med at jeg ikke har nogle netkabler i den ene ende af huset. Vil pro modellen skyde bedre gennem væggene?
--
#7
JunkStar DeLuxe
Maxi Nørd
26-08-2017 20:29

Rapporter til Admin
#4 Hvis du kigger i controlleren hvad er signalstyrken på dine enheder så? Rækkevidde er 1 ting, men god forbindelse er en anden. Hvis fx det drejer sig om en telefon så nytter det jo intet at dit AP kan sende til telefonen hvis ikke telefonen kan sende tilbage. Altså er dit wifi ikke bedre end enhederne der forbinder til det. Du burde nok hellere have et AP i hver ende og så kigge på minRSSI for at sikret at dine clienter forbinder til det stærkeste netværk. Unifi er nemt at sætte op ja, men det er langt fra en plug 'n play løsning
--
http://www.l0rn.nu[...]
#8
JunkStar DeLuxe
Maxi Nørd
26-08-2017 20:31

Rapporter til Admin
#6 Hvis du nægter at trække et kabel så skal du kigge på Mesh teknologier
--
http://www.l0rn.nu[...]
#9
Grus
Super Supporter
26-08-2017 20:45

Rapporter til Admin
Den skal ind i midten af huset hvis du vil opfylde din drøm om ordentlig dækning. Forbandelsen med LR modellerne er at de kan sende utroligt langt, men en stakkels lille antenne i en smarphone har ikke en kinamands chance for at sende respons tilbage. Tænk på det, at hvis din ven med en megafon kan råbe dig op fra en bakketop betyder det ikke automatisk at du kan svare ham, da du hverken har megafon eller andet til at forstærke din stemme. Jeg har i mit 241 m2 etplanshus et UAP-Pro og et UAP-AC-Lite. I teorien skulle det ene UAP-Pro (Køkken) være rigeligt, men den virkelige verden med betonvægge og 40 cm isolering tager som regel toppen af begejstringen, og jeg måtte derfor supplere med et AC Lite (Teknik) for at få ordentlig hastighed på kontoret og i garagen. Dækningsbilledet er en indikator for hvordan dækningen ca. er. http://peecee.dk[...] http://peecee.dk[...]
--
i5-6600 # Asus GTX770 # Kingston HyperX Fury 16GB # Asus H110M-Plus # Samsung 850 EVO 250GB # EVGA GQ 750 # Windows 10 Pro
#10
skandshus
Nørd Aspirant
26-08-2017 21:45

Rapporter til Admin
#2 Det kan faktisk være at den gamle router egentlig ikke var årsagen til at du mener den var ustabil Den kan sende i en vis DB, og selvom dine telefoner og lign ligner de har stærkt signal, hvis de så sender noget "lort" tilbage så bliver der brugt en MASSE taletid på at gensende "gentage det de sagde" som netop genererer hvad du oplever som ustabilitet. I er sikkert bare nået til et sted hvor i danner så meget waste i luften at i oplever det i gør. prøv bare en enkelt dag og så smed en enhed i den anden ende evt med løst kabel og test med routeren i den anden ende og se om den stadig er "ustabil" når enhederne er tætte på. Det er nemlig ikke sikkert den så virker særlig ustabil. Jeg vil helt klart anbefale dig at du får forklaret konen at der skal trækkes et kabel. Hvis i har børn kan du altid være snedig og bede børnene henvende sig til mor når det hele driller. Så kan de hurtig ændre mening :) Ellers så træk kablet en dag hun ikke er hjemmet. Min knurrede også lidt over tanken. Dagen efter trak jeg kablet og smed det langs listen og nævnte intet om det. En måned efter valgte hun og påpege det og så røg kraften bag argumentet jo lidt, siden de ikke blev nævnt noget før, så ku det heller ikke være så vigtigt :) Og så fik hun en ny opvasker dagen efter. Hvilke kvinder siger nej til nyt legetøj :)
--
#11
Chucara
Maxi Nørd
27-08-2017 10:32

Rapporter til Admin
Kabel er klart bedst. Hvis det vitterligt ikke er muligt, så overvej enten en powerline adapter eller mesh netværk. Et mesh AP har to radioer, hvor den ene er dedikeret til at snakke med et andet AP. Det andet fungerer normalt. Dermed undgår man halvering af hastigheden som med en repeater.
--
ASUS Z270 TUF Mk1 | 7700K | GTX 1080TI | 32GB 3000MHz | Fractal Define R5 | Samsung 960 EVO 1TB | PG279Q | 2xU2715H
#12
Koldbrandt
Bruger
27-08-2017 13:37

Rapporter til Admin
Jeg tror at jeg er nået til den konklusion at jeg sender enheden tilbage, men køber to lite enheder istedet for. Det er bare et helvede at teste for mig, for nogle gange falder denne enhed også ud, selvom at jeg står lige ved siden af mig. Min næste teori er så at det må være min udbyder der driller. Kabelplus har ikke lige frem været et hit indtil videre, så jeg tænker at de stadig må lave lort i den.
--
#13
skandshus
Nørd Aspirant
27-08-2017 15:54

Rapporter til Admin
#12 når du falder af.. ryger du så helt af wifi eller har du stadig forbindelse til dit wifi? #11 det er desværre de færreste der har en decideret backhaul radio..
--
#14
LaZyMann
Monster Supporter
27-08-2017 18:39

Rapporter til Admin
Nu er det næppe din udbyder der er skyld i du falder af egne trådløse access points. Mange ting kan man give den skylden for, men satme ikke, hvis man selv render ud og køber noget man ikke kan få til at fungere.
--
#15
Koldbrandt
Bruger
27-08-2017 19:00

Rapporter til Admin
Jeg ryger ikke af ap og har nu sat det op, men havde håbet at rækkevidden var bedre. Derfor tænker jeg at det må være udbyder som har lidt med det at gøre. Når jeg kan overføre filer til min nas trådløst med fast 30 mb/s, så kan det kun være udbyder.
--

Opret svar til indlægget: Ubiquiti hjælp

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning