Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Yousee router har dårligt WIFI

Af Maxibruger sebson | 18-09-2018 09:54 | 804 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej HOL Jeg er for nyligt flyttet i lejlighed hvor jeg har Yousee som internet udbyder. Jeg har 100/20 forbindelse som virker upåklageligt over det kablede netværk. men både 2,4 og 5 Ghz er sindsygt langsomt. Netflix på fjernsynet bruger omkring 1-2 minutter bare på at starte sammenlignet med det tager omtrent 10 sekundter når jeg sætter kabel i. jeg får samtidig kun omkring 40Mbit download på det trådløse 5 Ghz og 25-30 på 2,4. jeg har scannet for kanaler og sørget for at optimere der. Yousee kundeservice kan ikke forklarer problemet ud over at jeg skal prøve at genstarte routeren, som jo ikke virker. Er den eneste/ Bedste løsning bare at sætte routeren fra yousee i bridge mode og sætte min egen router (TP link archer C7) til efter den. Routeren har jeg fra hvor jeg boede før så er ikke en ny udgift.
--
#1
Tux
Guru
18-09-2018 10:04

Rapporter til Admin
Prøv at se hvilke kanaler der er mest i brug i dit område og vælg en der ikke er så trafikkeret. Hvis du altså overhovedet kan vælge kanal med den router. Ellers må du smide dit eget AP på.
--
Don't feed the trolls.
#2
sebson
Maxibruger
18-09-2018 10:15

Rapporter til Admin
#1 har allerede sørget for at vælge en kanal der ikke var nær så meget trafik på. men du skriver AP er det ikke lige så nemt bare at sætte routeren i bridge mode og bruge min gamle router i stedet. Idet jeg ikke har et AP ville jeg skulle købe dette.
--
#3
bzRo
Maxi Supporter
18-09-2018 10:29

Rapporter til Admin
#0 Hvilket modem er det du har? Er det en Homebox 4 (sådan en hvid en, til telefon stikket) eller er det et af deres sagemcom på COAX (kabel-tv-netværket)? Hvis det er en Homebox (som er noget værre crap) kan du med lidt overtalelse få dem til at sende dig et 1-ports VDSL modem, som spiller fint. (Det betyder selvfølgelig at du skal have din egen router på bagved, men det er også langt at foretrække). Jeg har lige skiftet homebox ud med 1-ports modem, sammen med en Ubiquiti router + AP, som simpelthen bare er en fryd at have. Der er aldrig nogen problemer med Wifi mere, hverken på 2.4 eller 5ghz netværket. På trods af at 2.4ghz netværket er præcis lige så congested som før med Homebox'en (igen, det er et latterligt dårligt stykke hardware). Eneste minus er at deres 1-ports modem har en lille pive-lyd, så hvis du sover tæt på det kan det godt blive irriterende ;) Hvis det er COAX internet du har, så ved jeg ikke hvad du skal gøre.. Bridge-mode + egen router er nok den bedste løsning.
--
Sidst redigeret 18-09-2018 10:31
#4
sebson
Maxibruger
18-09-2018 10:34

Rapporter til Admin
har COAX modemet.... Hmm fedt at de sørger for at lave noget ordenligt hardware... Jammen så tror jeg bare jeg må prøve med bridge mode. og se om det ikke løser mit problem.
--

Opret svar til indlægget: Yousee router har dårligt WIFI

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning