Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Bedste overførselsprotokol: Webdav, FTP mv.

Af Mega Nørd KristianSlot | 12-02-2019 13:46 | 599 visninger | 2 svar, hop til seneste
Som overskriften siger. Jeg er forholdsvis ny i dette netværks-game og har for et stykke tid siden anskaffet mig en NAS, en Synology DS214+. Jeg kører med SMB2/SMB3 inde for hjemmets rammer og bruger pt. Webdav (HTTPS) over internettet. Jeg kommer dog i tvivl om, hvad der er det bedste, både sikkerhedsmæssigt og hastighedsmæssigt og leder (måske) efter en ny måde at gøre tingene på. Mine krav er som følger: Skal kunne monteres som netværksDREV i Windows explorer - Mest for ease of use, både af mig og andre brugere. Dernæst fordi det er vigtigt at kunne se den resterende plads på NAS'en. Skal være sikkert - giver sig selv Skal være forholdsvis hurtigt - Jeg har pt. kun 100/100 og hastigheden skal såvidt som muligt ikke begrænses til under dette. Webdav fungerer faktisk udmærket, med den ene undtagelse, at den resterende plads ikke kan ses på NAS'en... Spørgsmål 1: Hvilke (relevante) overførselsprotokoller findes der? Spørgsmål 2: Hvilke overførselsprotokoller passer bedst til mine krav?
--
#1
stallemanden
HOL Moderator
12-02-2019 15:15

Rapporter til Admin
Mine personlige erfaringer med WebDav er, at det har horribel performance sammenlignet med fx SMB Jeg ville gøre 2 ting, og benytte dem i nævnte rækkefølge. • ?Opsætte VPN på dit NAS og mappe drev af den vej. • Fortsætte med at have WebDav som en mulighed. Udover det, kan du tage et kig på Synologys synkroniserings muligheder. • Deres Cloud Station - Cloud Drive i nyere udgaver. • Deres Presto filesharing. Det er desværre underlagt licenser, så ikke gratis at bruge.
--
http://hamdentykke.dk[...] http://onsdagssnegl.dk[...]
#2
cakke
Giga Supporter
12-02-2019 16:09

Rapporter til Admin
Her i familien bruger vi "SFTP Net Drive" logger ind med der alm login og der mapper er tilgængelige som en drev
--
Define Mini~Noctua~AX750 I5-3570K-H105~Asus 780ti ASUS MAXIMUS V GENE~Vengeance 1866mhz 16GB 2xSamsung 840 Pro~Ubiquiti~Synology 414 19TB

Opret svar til indlægget: Bedste overførselsprotokol: Webdav, FTP mv.

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning