Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Min NAS Bliver ved med at miste forbindelse.

Af Monsterbruger Natteulvendk | 29-06-2019 21:24 | 759 visninger | 6 svar, hop til seneste
Hej Har været ude og Investere i En synology DS218+ NAS server, og smidt to 4 TB HDD i . Men har åbenbart det problem at den "jævnligt" mister sin forbindelse, hvor jeg får en Email om at Connect to XXXXX:synology.me is lost klokken XX.XX make sure DDNS is on. and check Network connection. De to sidste har jeg checket op på flere gange. og det virker igen så snart jeg genstarter boksen manuelt. eller den selv kommer igang efter nogle timer. Har ikke sat den til at gå i dvale heller. kun at HDD skal skrue ned for blusset efter 20 minutter, men det burde ikke være skyld i at boksen mister netværksforbindelsen Jeg har også givet den en Dedikeret IP adresse på lokalnetværket gennem min router. Så pt Lyser/blinker LAN lampen på fronten men Status HDD 1 og 2 lyser ikke. og så lyser Power lyset også . Så den er tændt. Håber lige jeg fik al info med . Men er der nogle som har en ide om hvorfor den bliver ved med at smide sig selv af . og jeg mister forbindelsen til den ? Kan det være kablet til og fra routeren ? På forhånd tak for svar.
--
Intel I9 9900k, RTX 2080 8 GB, 32 GB ram, Kraken X62, ROG Asus Maximus XI HERO,

--
Sidst redigeret 29-06-2019 21:26
#1
Jim Night
Guru
29-06-2019 22:46

Rapporter til Admin
Hvilken internetudbyder bruger du?
--
Livet på jorden er kun generalprøven før premieren!! Se profil for specs
#2
Natteulvendk
Monsterbruger
29-06-2019 23:00

Rapporter til Admin
Jeg har Waoo fibernet. pt 300/300
--
Intel I9 9900k, RTX 2080 8 GB, 32 GB ram, Kraken X62, ROG Asus Maximus XI HERO,
#3
TPultra
Super Supporter
30-06-2019 01:09

Rapporter til Admin
Du skriver at du har givet en ip til serveren i din router. Står din NAS til at selv hente netværkskonfigurationen automatisk? For ellers prøv at gå ind på serveren og vælg kontrolpanel/Netværk/Netværksinterface og redigér LAN. Skriv din dedikerede ip adresse samt Undernetsmaske og gateway derinde.
--
MSI Z68A-GD65•2600K @4.2GHz• 16Gb Corsair•Sapphire Nitro+ RX 590 8GB• Samsung 850 Evo•Fractal Design Define XL• Seasonic Focus+ 650 Gold
#4
Natteulvendk
Monsterbruger
30-06-2019 02:19

Rapporter til Admin
#3 nu har jeg prøvet at ændre indstillingerne så må jeg lige se om det har noget at sige. ellers må jeg vende frygteligt tilbage :) Men folk er selvfølgelig stadig velkomne til at komme med løsningsforslag.
--
Intel I9 9900k, RTX 2080 8 GB, 32 GB ram, Kraken X62, ROG Asus Maximus XI HERO,
#5
TPultra
Super Supporter
30-06-2019 12:12

Rapporter til Admin
#5 Skulle det virke... Så må du også godt vende frygteligt tilbage. :-)
--
MSI Z68A-GD65•2600K @4.2GHz• 16Gb Corsair•Sapphire Nitro+ RX 590 8GB• Samsung 850 Evo•Fractal Design Define XL• Seasonic Focus+ 650 Gold
#6
Natteulvendk
Monsterbruger
15-02-2020 02:43

Rapporter til Admin
Ved godt tråden er mega gammel nu, Men løsningen blev at NAS boksen måtte ombyttes pga intern fejl i maskineriet.
--
Intel I9 9900k, RTX 2080 8 GB, 32 GB ram, Kraken X62, ROG Asus Maximus XI HERO, G903 Wireless mouse, G910 Logitech Keyboard.

Opret svar til indlægget: Min NAS Bliver ved med at miste forbindelse.

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning