Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Hvilken netværks løsning?

Af Gæst MErik | 27-09-2019 22:13 | 1062 visninger | 6 svar, hop til seneste
Hej, Jeg står og skal have et nyt sæt op til mit netværk i vores hus på 180m2, fordelt på 2 plan. Pt. har jeg et modem med en 100/100 Mbit forbindelse stående i garagen. Her fra er der trukket et netværks kabel ind i teknikskabet (Er placeret ca. midt i huset). Her har jeg en enhed som skal tilsluttes med netværkskabel. Herfra er der trukket et kabel videre op på 1. sal, hvor jeg har et tv som ligeledes skal tilsluttes et netværkskabel. Jeg ønsker desuden en form for WIFI forstærkning / access point fra teknikskabet, samt på 1. sal. Umiddelbart har jeg set på 2 løsninger. 1. Mesh. 1 stk Deco P7 Trådløs Mesh Router/Powerline sæt (2-Pack) TP Link, hvor router enheden placeres i teknikskabet sammen med en form for switch, og den anden på 1sal. 2. Access point. 2 stk Ubiquiti UniFi Lite WiFi Access Point 1167Mbps, hvor den ene placeres i teknikskabet ligeledes med en switch, og den anden 1.sal. Da jeg har et meget begrænset kendskab til ovenstående, vil jeg høre hvad i mener er den bedste løsning i dette tilfælde, og i givet fald om jeg bør overveje noget helt andet?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Jim Night
Guru
27-09-2019 22:17

Rapporter til Admin
Jeg har ca. samme setup som din løsning 2, dog med 150 kvadratmeter i et plan. Det fungerer rigtig godt! Powerline kan også være ok, men hvis du har mulighed for at trække kablerne, er det bedst.
--
Livet på jorden er kun generalprøven før premieren!! Se profil for specs
#2
mrKayne
Nørd Aspirant
28-09-2019 11:36

Rapporter til Admin
Kan i hvert fald godt anbefale Unifi. Hvis du tager deres PRO udgave, er der så vidt jeg ved, også et ekstra netværksudtag i accespunktet, så du kan undgå en switch på 1. sal :)
--
#3
benjamin7
Supporter Aspirant
28-09-2019 11:40

Rapporter til Admin
Kan kun sige Unifi, laver det til dagligt i en el virksomhed, og har det privat. Der er ikke så meget bøvl, det virker. :) Go weekend
--
#4
zxStai
Ny på siden
15-10-2019 22:07

Rapporter til Admin
Som de andre skriver, vil holde mig væk fra de der Deco og tag unifi til hver en tid, det burde være den bedste løsning :)
--
#5
SKJ
Gæst
26-11-2019 23:04

Rapporter til Admin
Hej, Jeg har netværksudtag flere steder i huset. I den ene ende har jeg en Ubiquiti AP Lite, der virker fint, men signalstyrke er mindre god i den anden ende af huset. Kan jeg blot købe en tilsvarende Ubiquiti AP Lite og tildele den samme navn som nuværende AP - vil mobil og andre enheder selv kunne finde ud af hvilket AP, der har bedst signal og dermed skifte afhængig af hvor i huset jeg befinder mig, eller kræver det speciel opsætning? mvh Søren
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#6
efilNET
Super Nørd
27-11-2019 09:50

Rapporter til Admin
#5 Ja #0 Løsning 2 er et godt valg, har lign. setup.
--

Opret svar til indlægget: Hvilken netværks løsning?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning