Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Ide til loft montering af google Wifi

Af BOFH Thomas | 10-11-2019 12:18 | 1730 visninger | 15 svar, hop til seneste
Da jeg netop har fået installeret Fiber i huset er det tid til at gøre noget ved mit WiFi. Jeg har derfor planer om at installere goggle wifi enheder forskellige steder i huset og allerhelst vil jeg gerne monteres dem i loftet så de er ude af vejen og diskret monteret. Til det formål tænker jeg at anskaffe en holder til enheden og det vil tillade mig at montere den pænt i loftet. Men den skal jo også gerne have noget strøm og det er der det begynder a blive lidt mere kompliceret for jeg har jo ikke nogle stikkontakter siddende nær hvor jeg tænker enheden skal sidde og selv hvis jeg havde så ville jeg jo have selve lader blokken siddende i den hvilket heller ikke er for pænt. Så jeg tænker at der kan være mulighed for at trække strømmen over loftet og da jeg bor i hus er det en mulighed. Men loftet er jo ikke isoleret og tænker heller ikke at det ville være en god ide at blot lade en almindelig lader stå i det potentielt fugtige rum udsat for store temperatur svingninger. At lægge lader og ledning under isoleringen lyder heller ikke som en super god ide. Så kort sagt jeg har brug for nogle ideer til hvad jeg kan gøre så jeg kan få en så god løsning som muligt.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk

--
Sidst redigeret 10-11-2019 12:27
#1
JunkStar DeLuxe
Mega Nørd
10-11-2019 13:27

Rapporter til Admin
Hvorfor ikke Unifi? Deres AP'er at lavet til at blive monteret i loftet
--
http://www.l0rn.nu[...]
#2
Thomas
BOFH
10-11-2019 13:59

Rapporter til Admin
#1>>Det kunne det naturligvis også være. Jeg har lige kigget på dem og kan se at de kører PoE og det er jo sådan set meget nemmere end at skulle bøvle med at installere strøm på loftet. Men den primære grund til at jeg først og fremmest ville gå efter Google wifi er at det er så nemt at sætte op og administrere.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#3
JunkStar DeLuxe
Mega Nørd
10-11-2019 14:57

Rapporter til Admin
#2 Unifi er også ret nemt at sætte op og administrere hvis man ikk helt tabt bag tech-vognen. Men det er nok ikke lige så let som Google Wifi
--
http://www.l0rn.nu[...]
#4
Freak13
Superbruger
10-11-2019 15:00

Rapporter til Admin
Hvis du kan trække kabler, så ville et netkabel være en nemmere mulighed, også noget PoE til et AP?
--
#5
Thomas
BOFH
10-11-2019 20:50

Rapporter til Admin
#3>>Jeg kan nok finde ud af at sætte dem op, men må indrømme at min tålmodighed med Wifi setup er relativ kort :-) det er en af de ting der bare skal virke. Men jeg må indrømme at jeg ikke lige havde fanget at Ubiquiti UniFi kørte PoE og det vil jo lette selve installationen noget så gevaldigt. Har du nogen erfaring med hvilke enheder jeg skal vælge? det skal bare køre med god hastighed alle steder. #4>>Det er fordelen ved at have et hus man kan trække alle de kabler der er behov for. Jeg har allerede trukket wifi ned til mit kontor, så med en PoE løsning skal jeg bare trække et par kabler mere.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#6
inckie
Guru
10-11-2019 23:14

Rapporter til Admin
Der findes faktisk PoE to USB-C splitters. Så i teorien er det vel muligt at føde strøm, til Google WiFi access points via ethernet kabler, med enten en PoE switch eller en masse PoE injectors. Det er dog næppe så økonomisk, som f.eks. WiFi access points der understøtter PoE til at starte med.
--
https://twitter.com[...] https://linuxmint.com[...] - Få dit privatliv tilbage.
--
Sidst redigeret 10-11-2019 23:16
#7
Thomas
BOFH
11-11-2019 00:05

Rapporter til Admin
#6>>Nej det giver nok ikke så meget mening, for med sådan en løsning skal jeg jo alligevel have en ekstra boks siddende ved AP.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#8
A.ndersen
Mega Supporter
11-11-2019 01:02

Rapporter til Admin
Har du overvejet TP-Link AC1750 https://www.amazon.com[...]
--
Tro kan flytte bjerge - Men almindelig sund fornuft kan få folk til at gå udenom.
#9
Dragonheart
Guru
11-11-2019 02:14

Rapporter til Admin
Jeg ville ikk anbefale at sætte Googe Wifi op i loften. Som jeg har forstået antennedesignet er de ikke designet til at være loftsmonteret som fx de fleste Ubiquiti og Cisco AP til panelmontering i lofter. Google wifi er heller ikke de hurtigste it til de TRI-band MSEH løsninger der findes. De fylder dog lidt mere, nogle af dem i hvert fald. HVis du kan loftmontere dem kan du få 4 Ubiquiti UAP-AC lite til prisen for et sæt google wifi (ca). POE adaptere er jo ikek dyre. Alternativt en POE switch. Hvis du så kører POE til dem og sætter dem op med appen til smartphone. Så vil jeg da mene du ikke skal rode med det mere. Og det vil være en pæn del hurtigere end Google wifi og latency vil være bedre. Specielt når flere enheder er på samtidig. Og med et et-plans hus hvor ledninger trækker overr loftet er det en løsning jeg selv ville gå efter. Så skal du nok kunne trække 300-500 Mbit/s på alle devices i hele huset (mod 200 ish på google wifi i best case). Skal du op på 8-900 skal du have dyrere APs og klienter der kan understøtte det
--
#10
Dragonheart
Guru
11-11-2019 03:17

Rapporter til Admin
Og dog Smallnetbuidler har testet Ubiquitis AP til at være dårligere end Google WIFI og Netgar Orbi MESH systemerne. I hvertfald på throughput på en enkelt enhed. https://www.smallnetbuilder.com[...]
--
#11
Jepperdepper
Ultra Supporter
11-11-2019 10:33

Rapporter til Admin
Jeg købte TP-Link med PoE ligesom #8 anbefaler. Fungerer glimrende, er stort set plug and play og ikke mindst billigere end Ubiquiti. Jeg er ikke netværksnørd, så det er rigeligt til mit behov.
--
#12
Dragonheart
Guru
11-11-2019 14:50

Rapporter til Admin
Se evt her for det be bedste MESh systmer: https://www.smallnetbuilder.com[...]
--
#13
Thomas
BOFH
11-11-2019 22:56

Rapporter til Admin
Tak for alle forslagene, det har sat nogle tanker igang man absolut ikke gjort det nemmere :-) Hvad er jeres erfaring med roaming mellem de forskellige enheder? Vil gerne have noget der fungerer for det jeg har været vandt til med mit gamle Asus med Mesh er simpelthen for langsomt.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#14
Dragonheart
Guru
13-11-2019 11:44

Rapporter til Admin
#13 Det eneste erfaring jeg har med roaming og skift mellem de forsk APer er på en tech. arbejdplads med nyere Cisco Aironet APer med Lenovo Thinkpads. Der var skiftet når man gik fra den ene ende af huset til den andet helt fin. Dog røg et opkald nogle gange i softphonen mens man skiftede fra et AP til et andet.
--
#15
Dr.Nemo
Junior Nørd
13-11-2019 17:41

Rapporter til Admin
Hvorfor ikke føre op til loftet. Sætte det til en fler-faset strømforsyning. De kan som regel operere mellem -40 grader og 60 grader. Det er bare at vælge en der er dimensioneret til det.
--
[#sargool] Spil noget Mædl - dit svin

Opret svar til indlægget: Ide til loft montering af google Wifi

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning