Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk

MESH netværk giver støj på kablingen

Af Gæst BoFe | 21-01-2020 11:40 | 671 visninger | 6 svar, hop til seneste
Hej Jeg har i dag Yousee Homebox og er ikke tilfreds med wifi-delen. Jeg har derfor investeret i en TP-Link Deco M4 mesh. Jeg har gjort det jeg skal, slået wifi delen væk fra Yousee og benytter så TP-Link Mesh. Det har skabt et problem for mig. Når jeg ser TV (får tv via fiber) så pixelerer skærmen et kort øjeblik ca. hvert 10-20 min. og det er irriterende. TV får forbindelse via kabel, så det burde ikke have indflydelse, men det har det. For da jeg så gik tilbage til at bruge Yousees wifi og fjernede TP-Link så stoppede det. Er der nogen der kan forklare det og måske har en løsning, så jeg igen kan bruge TP-Link igen at få forstyrrelser på TV som er kablet forbindelse.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Langi
Nørd
21-01-2020 11:54

Rapporter til Admin
Altså, det lyder til at router funktionen stadig er aktiv i Yousee's udstyr, ja? I så fald vil jeg anbefale dig at se om du ikke kan opsætte TP-link udstyret til at køre AP i stedet for router, da der muligvis opstår en router konflikt.
--
~Man skal ikke kaste med tændstikker når man selv bor i et gashus~
#2
Bofe
Gæst
21-01-2020 13:47

Rapporter til Admin
Tak for svar. Er der en mulighed for at jeg kan bruge TP-Link som router f.eks ved at sætte Yousee homebox i bridge mode?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
crucial-kid
Redaktør
21-01-2020 21:02

Rapporter til Admin
Dit TV får signal via hvilket kabel og hvordan er det kablet fra fiber boksen? Det er ikke, hvordan eller med hvilken teknologi signalet kommer ind i huset, men hvordan det kommer rundt i huset, der kan drille i forhold til støj.
--
Mvh. Thomas Christensen.
#4
Dragonheart
Guru
21-01-2020 23:51

Rapporter til Admin
#2 Ja det vil jeg tro. Hvis MESH delen af TP-Link udstyret skal fungere ordentligt er det ofte anbefalet at sætte routeren fra udbyderen i bridge mode har jeg erfaret. Der er router i MESH udstyret. Men som #3 er inde på - hvordan er det tilsluttet ?
--
#5
MadsAG
Elitebruger
22-01-2020 00:14

Rapporter til Admin
Som de andre skriver, der mangler mange informationer. Du får TV igennem fiber - du har vel næppe en fiber direkte i fjernsynet.
--
#6
skandshus
Junior Nørd
22-01-2020 15:10

Rapporter til Admin
hvis man spurgte dit tv, hvordan den får tv signalet , hvad ville det så svare? hvis man spørger din homebox hvordan den den sender tv signalet ud, hvad ville den så svare? Det er nok de mest relevante ting i første omgang
--

Opret svar til indlægget: MESH netværk giver støj på kablingen

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning