Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk

Opsætning af "gratis" WiFi i sportshal

Af Gæst Neverwinter | 13-02-2020 21:27 | 659 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hej Den lokale sportshal ønsker opsætning af gæstenetværk til fri afbenyttelse af alle. Men er der nogle regler eller krav til dette?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Repete
Guru
13-02-2020 21:53

Rapporter til Admin
RET TIL BRUG AF NETVÆRKET Ved brug af netværket og dermed Internettet, accepteres disse vilkår. NETUDBYDERS FORPLIGTELSER Hotspot ejer vil efter bedste evne holde adgangen til netværket og Internettet tilgængelig døgnet rundt, og foretager vedligeholdelse, opdatering samt andre nødvendige tekniske foranstaltninger, som kan betyde manglende tilgang til netværket i en kortere eller længere periode. Hotspot ejer kan ikke gøres ansvarlig for manglende tilgængelighed og brugeren kan ikke kræve nogen form for økonomisk kompensation herfor. LOGGING Netværket overvåges i henhold til gældende lovgivning, og der opsamles data om alle tilkoblinger og frakoblinger. Såfremt systemet skulle blive misbrugt vil disse oplysninger blive anvendt til at indhente viden om hvem og hvornår systemet har været anvendt. Såfremt det konstateres at der udføres mistænkelige eller ulovlige handlinger via netværket, vil oplysningerne blive videregivet til relevante myndigheder ANSVAR Brugeren er ansvarlig for brugen af netværket og Internettet. Brugeren skal overholde gældende lovgivning samt disse betingelser. Netværket må ikke anvendes til ulempe for andre. Netværket må ikke anvendes til afsendelse af uopfordret email, hacking eller på anden måde ondsindet eller skadelig brug. Brugeren er ansvarlig for brugen og kan gøres økonomisk ansvarlig for eventuelle følger af ulovlig, uberettiget eller skadelig brug af netværket.
--
I shall write this only once (Frit efter "Allo 'Allo"s Yvette Carte-Blanche)
#2
HunterKiller
Elite Nørd
14-02-2020 10:34

Rapporter til Admin
Og gældende lovgivning i dette tilfælde er for dit tilfælde at opfylde Logningbekendtgørelsen §5 da du ikke er teleudbyder men tilbyder internet services. - Kravene kan i store træk ses her: https://da.wikipedia.org[...] Det er b.la derfor de fleste finder en udbyder til at gøre det som har en færdig løsning til at deploye. -Det er desværre ikke bare at knalde et accesspoint op og printe et A4 med koden, ihvertfald ikke hvis loven skal holdes
--
Linux, både privat og professionelt Det er aldrig umuligt at trække et kabel, so stop whining

Opret svar til indlægget: Opsætning af "gratis" WiFi i sportshal

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning