Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk

Visse hjemmesider loader ikke, efter ny udbyder

Af Gæst FrederikHN | 01-04-2020 23:25 | 378 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hey guys. Er helt ny her på siden, håber jeg placere dette problem rigtigt! - Jeg har idag (1/4 2020) skiftet internet udbyder væk fra Energi fyns fibernet og over til Bredbånd på coax fra Boxer. - Alt virker fint efter setuppet, jeg har sat mit wifi op, jeg har opdateret routeren og lavet netværket som det skal være. Dog er løbet ind i et MEGET mærkeligt problem.. Jeg kan loade alle hjemmesider som før, fuldstændig normalt, dog er der en hjemmeside (www.dust2.dk[...] som videre stiller mig til "http://fibernet.energifyn.net[...] med denne besked på skærmen: https://prnt.sc[...] Keep in mind at energifyn er min gamle udbyder, og mit nye net igennem en ny router og en anden "vej" ind i huset, så det burde slet ikke have noget som helst med hinanden at gøre. Det giver absolut nul mening for mig, at det lige er den ene (indtil videre) hjemmeside jeg ikke kan loade.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Cocio21
Junior Supporter
02-04-2020 07:52

Rapporter til Admin
Det ligner mest af alt en DNS redirect. Ryd din DNS cache i windows og fjern evt manuelt indtastede DNS fra dine WLAN/LAN enheder samt router. https://www.a2hosting.com[...]
--
#2
FrederikHN
Ny på siden
02-04-2020 17:49

Rapporter til Admin
Til #1 Cocio21 - Det hjalp ikke, jeg lavede et flushdns i går og igen i dag. Jeg har også lige prøvet det med chrome. Dog uden held. På Internet Explore kan jeg sagtens loade siden, men ikke på chrome. Og det er kun den ene side..
--

Opret svar til indlægget: Visse hjemmesider loader ikke, efter ny udbyder

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning