Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk

Input til kontor-WIFI setup anno 2020

Af Gigabruger Skanderup | 29-05-2020 09:05 | 507 visninger | 5 svar, hop til seneste
Ohøj HOL'lere Jeg leder efter en optimal WIFI router/switch med god stabil AC-hastighed. Sagen er den, at i bygningen jeg har kontor i, har vi internetadgang via RJ-45 i væggen, men skal selv stå for egen WIFI. Indtil videre har det fungeret OK, med en efterhånden noget ældre Apple Airport Express. Link til billede + hardware beskrivelse: https://www.dustin.dk[...] Det FEDE ved den løsning er: - Indbygget strømforsyning - man kan sætte hele enheden direkte i strømstik (se billede via link) ved siden af RJ-45 stikket, som giver et nemt og overskueligt setup, med et kort ethernet-kabel. - USB-port til printer. Vi har en ikke netværksprinter, som via USB-porten bliver koblet til wifi. Dog desværre kun til Apple enheder - både windows og mac ville være fordelagtigt. - Nem konfigurationsinterface via iOS & Mac app, så man kan kontrollere div. netværksindstillinger. Grunden til jeg leder efter noget mere moderne: - Ved spidsbelastning, f.eks. møder med 10-12 mennesker + en computer med videokonference, virker det som om routeren har svært ved at levere stabilitet og hastighed. Især hvis mødet bliver holdt på den anden side af en væg, end hvor routeren står. Af hvad der vægter mest i at finde en ny er: - Stabilitet og hastighed nok til videokonferencer. - "plug-and-play". Skal være mobil og hurtig at tilkoble nye steder. (Holder ofte møder andre steder, hvor der ligeledes er internet i væg, men selv skal medbringe wifi). Det vil være et plus hvis den også kan: - levere WIFI-kapacitet op til 50-ish enheder. - tilkobling af USB-printer. - 2x ethernet stik. Èn til indgående internet og én til en switch for tilkobling af flere PC'er. - Let konfiguration via iOS/android enheder. Hvad ville i vælge? Jeg har kigget på f.eks. Ubiquiti UniFI AP AC PRO. Den er godt designet, har umiddelbart et godt ry, nem og overskuelig interface og self. AC-WiFi. Men er den plug-and-play eller skal man bruge andet udstyr? Help please :) /Cheers!
--
#1
HunterKiller
Elite Nørd
29-05-2020 13:17

Rapporter til Admin
Du går nok ikke galt i byen med et UniFI -men slår mig lidt det du skriver med at tilkoble nye steder, vel kun inden for dit eget LAN? -ret mange mere managed netværk/wifi controllere vil gå i ballistic mode hvis de ser et rouge accesspoint, så vil ikke anbefale at gøre det hos kunder :)
--
Linux, både privat og professionelt Det er aldrig umuligt at trække et kabel, so stop whining
#2
HunterKiller
Elite Nørd
29-05-2020 13:24

Rapporter til Admin
og tilføjelse til #1 - hvis de lan porte du sætter det i har PoE understøttelse, så behøver du heller ikke tænke på power :)
--
Linux, både privat og professionelt Det er aldrig umuligt at trække et kabel, so stop whining
#3
Dragonheart
Guru
29-05-2020 15:56

Rapporter til Admin
Du siger du leder efter en wifi router. Men foreslår selv et wireless accespoint?. Hvad har du brug for ? router eller wireless accespoint? :-)
--
#4
skandshus
Junior Nørd
29-05-2020 20:25

Rapporter til Admin
#0 Hvad er baggrunden for at du ikke har søgt professionel hjælp, når det skriger til himlen at i har brug for det? :)
--
#5
MIchaelW
Monsterbruger
29-05-2020 20:54

Rapporter til Admin
# Et accesspoint er vel kun rogue indtil man - via wlc´en - har bestemt at den ikke er rogue. :) Ellers er der vel ikke ret meget sikkerhed ved systemet :)
--

Opret svar til indlægget: Input til kontor-WIFI setup anno 2020

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning