Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

ASUS router firmware restore fejler

Af Super Supporter J!th | 26-10-2020 10:41 | 446 visninger | 2 svar, hop til seneste
Jeg har fået fingrene i en gammel ASUS RT-N66U (B1) router, men den havde noget Merlin firmware på sig, som jeg ikke var interesseret i. Så jeg tænkte den bare kunne flashes tilbage til nyeste original. Men nej, jeg anvender ASUS Firmware Restoration Tool og har hentet nyeste firmware fil fra ASUS.COM, men den fejler ved 87% med beskeden: "Failed to upload the firmware. File transfer cancelled" Nogen der har noget erfaring med dette? .. Der er ingen kontakt til routeren via web gui (192.168.1.1) den er "død"
--
#1
the688
Guru
26-10-2020 11:36

Rapporter til Admin
Har selv lige haft en Asus 66'er som døde midt i en strømafbrydelse. Den tabte firmwaren. Totalt weird. Fuckede også op med at lægge en ny firmware ind (fik dog ingen fejl). Jeg fandt nogle guides som anbefalede at istedet for at bruge RESET knappen, så bruge : SLUK. Hold WPS knappen inde. TÆND (med WPS knappen inde) Når power LED blinker, så slip WPS knappen. ..så kunne jeg finde den igen.
--
"ORK SATME!"
#2
J!th
Super Supporter
26-10-2020 17:20

Rapporter til Admin
#1 tak for input :) Efter en hel dags Googling og læsning af diverse fora, har jeg fået liv i min router igen! Til at starte med ville den gerne æde Merlin firmware "Fork" udgaven, hvad end det så er :) (link til info: https://www.snbforums.com[...] ) Nu arbejder jeg mig stille og roligt op i firmware versioner inden for denne Merlin build, til jeg er så tæt på ASUS' egen officielle, og så satser jeg på jeg kan flashe den til sidst med en officiel ASUS firmware
--
Sidst redigeret 26-10-2020 17:24

Opret svar til indlægget: ASUS router firmware restore fejler

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login