Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk

Problemer med refresh af serverlist i spil.

Af Gæst Larsemand | 30-12-2020 14:25 | 619 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej alle sammen. Jeg har et problem, når jeg forsøger at refresh server listen inde i et spil (det sker i stortset alle spil) er det ligesom om at det kokser hele mit internet, jeg skal prøve at beskrive hvad der sker: Jeg åbner mit spil (Squad fx - det sker os i andre spil med en server list), klikker på servers, men når så den refresher (af sig selv ved opstart) får jeg cirka 10% af de servere mine kammerater får i samme spil, prøver jeg at connecte til en server kommer jeg til "loading screen" hvor efter jeg mister forbindelsen. Hvis jeg forsøger at refresh igen, får jeg ingen ting frem og kan forsøge at refresh et par gange, hvor den kører til stop uden at komme nogen servere frem, og det står på i cirka 10 min før at de samme 10% af server kommer tilbage. Hvis jeg forsøger at bruge mit internet (fx ekstrabladet, youtube osv) imens jeg loader en server eller loader serverlisten, forsøger den at åbne siden uden at der sker noget, browseren er bare hvid ligesom at den ikke kan få forbindelse, det samme sker hvis jeg forsøger at bruge internetforbindelsen fra fx. min telefon. Jeg kan sagtens sidde på discord i mens at min internetforbindelse er "nede" og jeg bliver nød til at vente til alt er normalt igen. Jeg har forsøgt at formatere min pc, da jeg tænkte det måske kunne være et software problem, men det har intet hjulpet og er ret sikker på det er et netværksproblem, måske et router problem? Jeg har forsøgt at google mig frem til nogen der har haft samme problem, uden held. Håber i kan hjælpe mig! Godt nytår. Mvh. Lars
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
wazer^
Nørd
30-12-2020 14:37

Rapporter til Admin
Elendige opsætninger af router og eller alt for billige fra udbyder kan nemt være årsagen, og hvis du har haft den i mere end årti så er chancen stor for dette. Det lyder som om din router og eller din forbindelse er capped til X antal connections Har du mulighed for at ændre disse så gør dette. sæt udp timeout til 120 sek tcp timeout til 120 sek Sæt connections/max ports/max cons (den har rigtig mange navne i forskellige brands) Sæt den til minimum 4096 Har du en kraftig router med masser af ram og evt. bruger p2p så max den op på 65xxxx Så tjek forbindelse in/ou, router udstyr samt dit eget pc udstyr.
--
if ( $life( $me ) == $null ) { getLife( $me ) | halt }
#2
Larsemand
Gæst
30-12-2020 14:43

Rapporter til Admin
Hej Wazer. Tak for svaret! Jeg har fået installeret fibernet her i sommers, om de har sat det elendigt op kan jeg ikke svarer på, men det skulle gerne være "okay" router, så det skulle gerne være sprit nyt. Routeren er en i5850 fra icotera Kan du guide mig lidt nærmere hvor jeg finder det jeg skal ændre? Det eneste udp/tcp jeg kan finde når jeg logger ind på min router, er under port forwarding? Men kan ikke finde et sted hvor jeg kan ændre noget.. På forhånd mange tak for hjælpen!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
wazer^
Nørd
30-12-2020 15:27

Rapporter til Admin
#2 Desværre, er ikke ansat hos dit selskab, du har fået lidt guldkorn evt. tag kontakt til det firma du har købt igennem.
--
if ( $life( $me ) == $null ) { getLife( $me ) | halt }
#4
Larsemand
Gæst
30-12-2020 15:33

Rapporter til Admin
Jeg ejer desværre ikke selskabet, men hvis jeg gjorde var du blevet ansat. Tak for guldkorn alligevel, jeg prøver at ringe til dem igen! hvis andre har nogen bud, er de velkomne!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#5
Kenny
Gæst
07-03-2021 19:54

Rapporter til Admin
Hej Larsemand, Har du fundet en løsning på dit problem? jeg sidder i eksakt samme situation og aner ikke hvad pokker jeg skal gøre :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Problemer med refresh af serverlist i spil.

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login