Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk

Forbedre trådløst net i kælder

Af Ny på siden Hansinator | 24-01-2021 12:13 | 365 visninger | 6 svar, hop til seneste
Hej, Jeg er netop flyttet ind ved et ægtepar, hvor jeg lejer deres underetage. Mit problem er nu, at der ikke er router adgang til underetagen her, og jeg bliver nødt til at køre over Wifi, men som desværre er ret dårlig forbindelse, og derfor også er langsomt og ustabilt. Jeg bruger min stationær, og ville helst kunne køre med kabel heri. Jeg har adgang til antenne hernede, så ved ikke om det er muligt at benytte mig af det, til at opsætte en ekstra router/switch? Eller om det udelukkende kan bruges til at få TV signal? Signalet er egentlig ok til Wifi et par bestemte punkter hernede, så ved ikke om det kan give mening at sætte en Wifi-repeater op, som jeg så kan køre kablet over i min stationær med? Og i så faldt, hvilken man skal bruge, og hvordan? Det skal også siges, at ægteparret ikke er interesseret i at få trukket kabler gennem hus og gulv. Er der nogle der har forslag til hvad min bedste løsning ville være her? OG evt, hvordan jeg gør drømmen til virkelighed :-)
--
#1
Pinky
Giga Supporter
24-01-2021 12:20

Rapporter til Admin
Hvad med et sæt powerline adapterer? Så får du kablet net.
--
#2
jfj
Junior Supporter
24-01-2021 12:23

Rapporter til Admin
som #1 foreslår: https://www.google.com[...]
--
Hep Hey
--
Sidst redigeret 24-01-2021 12:24
#3
Hansinator
Ny på siden
24-01-2021 13:54

Rapporter til Admin
Synes jeg kan læse det kræver at mine stikdåser i underetagen kører på samme elgruppe som jeg sætter nummer 2 adapter i? Det ville jo være et problem for at få det til at virke
--
#4
Lars
Ultra Nørd
24-01-2021 13:59

Rapporter til Admin
Jeg ved ikke om det skal være på samme gruppe/relæ eller om det blot er samme fase. Men hvis det er samme fase, er der større chance for at det kommer til at fungere. Ellers kunne du købe en stærk AP/Repeater, stille den på gulvet nær dit værelse under en sofa og pege den i retning af din computer... aner ikke om du må det eller om det kan lade sig gøre. Du kunne også tilbyde dem at installere rigtig netværk i hele kælderen gratis for dem. Det kan jo kun være en opgradering for dem, hvis det bliver lavet med stolthed.
--
Status på B/W-listen: 4+/0-
--
Sidst redigeret 24-01-2021 14:01
#5
Hansinator
Ny på siden
24-01-2021 15:11

Rapporter til Admin
Tror jeg forsøger mig med en powerline adapter, og ser om ikke jeg kan få det til at fungere =) Mange tak for hjælpen!
--
#6
Dragonheart
Guru
28-01-2021 07:37

Rapporter til Admin
Det behøver ikke være samme fase og ej helelr samme sikringsgruppe for at virke. Det var nødvendig på de tidlige modeller. Men vælger du nogle af de bedre Homeplug AV2 sæt til 800kr+ fra fx TP-Link kan det sagtens fungere. Afhængig af hvor nyt huset er kan du opnå 30-200 mbit/s med en latency på 3-5 ms. Husk at bruge en shukojord til dansk jord adapter, hvis du har jordede stik i kælderen. Elelrs opnår du nok ikke mere en 30-50 mbit/s Du kan også få sæt med indbygget wifi i. Bruger du sådan et sæt så husk at sætte de top med samme netværksnavn og kode som det andet wifi i huset. Og husk at luft godt ud i kælderen da den sandsynligvis ikke er godkendt til beboelse. (bare et lille helbredsfif)
--

Opret svar til indlægget: Forbedre trådløst net i kælder

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login