Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Køb og Salg \ Software \ Software

S: Windows 10 Custom image

Af Bruger Aspirant Torukhan | 28-05-2021 21:44 | 654 visninger | 8 svar, hop til seneste
Hej alle sammen. Er der nogen af Jer der kan bruge eller vil have en custom image af Windows 7/10, så må i meget gerne skrive pb. Min service vil blive: Du vælger hvad der skal installeres med windows, så du er fri for at installere dem enkeltvis efterfølgende. Det kan være alt fra programmer og spil eller hvad der nu ønskes. Det hele bliver gjort på legitvis. Således vil de spil eller programmer, der ønskes downloades/installeres. Skriv gerne pb til mig, så kan vi aftale en pris alt efter hvad der ønskes (størrelsen på image). Image vil blive sat over på en usb-stik med windows installationen klar til boote, så vil den være klar efter modtagelsen med posten. har efterhånden haft flere der spørger efter dette, da de køber computere til vidersalg. De synes de er rart for dem, da de er fri for at installere de samme ting "10-gange" god weekend :D
--
Sidst redigeret 28-05-2021 21:46

SALGHelsingør
Kontakt bruger

#1
wazer^
Nørd
29-05-2021 02:12

NemID valideret

Rapporter til Admin
Det du har gang i her er pis hamrende ulovligt, tråd anmeldt, du har ikke licens til at videredistribuere et system fra Microsoft i mod penge. Du vil rent faktisk tage penge for noget som folk kan gøre med et par knappe tryk via batch tools som der er MASSER af derude, hvor alt kan customizes
--
if ( $life( $me ) == $null ) { getLife( $me ) | halt }
#2
Jimminez
Mega Supporter
29-05-2021 02:25

NemID valideret

Rapporter til Admin
#1 læs lige igen
--
#3
wazer^
Nørd
29-05-2021 02:29

NemID valideret

Rapporter til Admin
#2 Nej du skal læse og forstå, det han har gang i bryder alt. Hvorfor tror du, at du ikke kan købe eller downloade modded images, nogen som helst steder? Det er ikke for sjovt at google og microsoft direkte har banned det største forum af dem alle fordi de tilbød gratis modded images frit tilgængelig til alle brugere, og stadigvæk gør Hvorfor tror du at der bliver udviklet så mange programmer gratis som købte og scripts til folket hvor de skal gøre det hele selv på deres egen maskine med deres eget image de har hentet på deres personlige licens?
--
if ( $life( $me ) == $null ) { getLife( $me ) | halt }
--
Sidst redigeret 29-05-2021 02:31
#4
KristianSlot
Giga Nørd
29-05-2021 02:56

NemID valideret

Rapporter til Admin
2# Selvfølgelig må man hverken sælge eller videredistribuere modificerede Windows-ISO filer (ikke licenser, ISO-filer). Man kan altså ikke frasige sig lov og ret med ordene "Det hele bliver gjort på legitvis". Der står blandt andet under sektion D II og D III ii - For evaluation (or test or demonstration) use, you may not sell the software, use it in a live operating environment, or use it after the evaluation period. (iii) NFR. You may not sell software marked as “NFR” or “Not for Resale”. Derudover er deres software selvfølgelig trademarked og copyrighted i hoved og røv og så gælder nedenstående; Copyrighted work may not be duplicated, disseminated, or appropriated by others without the creator's permission
--
Sidst redigeret 29-05-2021 02:56
#5
Jimminez
Mega Supporter
29-05-2021 03:58

NemID valideret

Rapporter til Admin
så vidt jeg kan SE og forstå så sælger han en USB nøgle med en windows image med spil og programmer som installeres med windows han skriver ikke at tingene er aktiveret nogen steder så derfor er det ikke i mod loven har tage penge for at pakke det ned i en bootable windows usb installation lær lige at læs ting inden i kommenter og kaster med sten når i selv bor i et glas hus!
--
#6
Torukhan
Bruger Aspirant
29-05-2021 08:26

Rapporter til Admin
#5 har ret. Det er det idén er med det hele. jeg vidste ikke det var ulovligt . Derfor må tråden gerne slettes, hvis det er pisse hamrende ulovligt..
--
#7
Helmer
Monster Supporter
29-05-2021 09:07

NemID valideret

Rapporter til Admin
Wazer :) du bør simpelthen tage det roligt. Du flipper jo fuldkommen ud. Der er mange måder at gøre dette på, men først og fremmest, så er det som du siger mod Microsofts EULA at distribuere en modificeret ISO. Lad være med at råbe hamrende udlovligt, for der er naturligvis måder at løse problemstillingen. 1. han kan gøre arbejdet for sin kunde. Altså kunden bestiller en service - ikke en isofil. Dvs der er ikke tale om at gøre noget, som kunden ikke selv kunne gøre. 2. man kan blive Microsoft registred refurbisher. Dog er der lidt med noget ejerskab af pc’en mens man klargøre disse images..
--
Sidst redigeret 29-05-2021 09:08
#8
Meegosh
Elitebruger
29-05-2021 09:36

NemID valideret

Rapporter til Admin
Ordbrugen er helt forkert #1. Det er ikke ulovligt, da der ikke i DK findes nogen lovgivning som forbyder det. Det kan stride mod EULA. Men den er ikke lov. EULA er en kontrakt mellem Microsoft og slutbruger. At bryde den kan betyde at MS deaktiverer dit Windows. Men det er ikke en dom foran en domstol.
--
AW X51 R3 (I7 6700, 16gb, 1tb m.2 PCIe), RTX 2070 Super i AW Graphics Amplifier, 34 Qhd ultrawide IPS 100 hz Gsync