Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Nyheder

Speedlink Ultor review

Skrevet af Kaare H | 28-09-2018 17:45 | 6524 visninger | 3 kommentarer, hop til seneste
Vi tager i dette review et nærmere kig på det lille mekaniske gaming-tastatur Ultor fra Speedlink. Der er tale om et tastatur uden numpad, altså i det mere populært kaldte design ten-key-less (TKL).

Som udgangspunkt er de mekaniske tastaturer langt hurtigere end nogle af de andre typer tastaturer, og det gør bl.a. muligt at skrive rigtig hurtigt på dem, uden at tastaturet misser et enkelt tryk, og så syntes jeg, personligt, at mekaniske tastaturer er langt bedre at skrive på, og de virker bare mere ”rigtige” for mig, da det både er en vis modstand på tasterne for at de aktiveres, men der er også det langt bedre taktilt og hørbart feedback fra tasterne, som jeg tit har savnet ved rubberdome tasataturer.

Reviewet kan læses ved at følge linket her: https://www.hardwareonline.dk/show_artikler.aspx?id=369

#2
zonar
Supporter Aspirant
09-10-2018 07:38

Rapporter til Admin
Er dette keyboard lige så godt som et Razor Black Widow?
--
#3
Fenix
Redaktør
12-10-2018 09:23

Rapporter til Admin
Lige så godt - nej. Det vil være synd at påstå. Der er Black Widow stadig i en noget højere byggekvalitet og med noget bedre features. Og så er det utrolig svært at stille de to op mod hinanden i en direkte sammenligning, da de mekaniske taster er to vidt forskellige typer. Razer anvender en taktil clicky switch, hvor Ultor anvender en mere lineær switch, uden taktilt clicky feedback. Som jeg også skrev i reviewet, så er tasterne på Ultor mere at sammenligne med tastaturer der anvender MX Cherry Red switches, som eks. Corsair K70. Jeg er selv lige skiftet fra et Black Widow Chroma med Razer Green over til et Corsair K70 Lux RGB med MX Cherry Red for tre måneder siden, og jeg har stadig ikke vænnet mig til, at tasterne er mere "svampede" i brug. Samme problemstilling jeg også havde med Ultor. Når man er vant til at bruge de tungere, taktile switches, så er det en lang proces at omstille sig til de noget blødere lineære switches.
--
//Fenix -your friendly neighbourhood moderator! -FFHAU
#4
QuickbooksProSupport
Gæst
15-10-2018 10:52

Rapporter til Admin
the keyboard is good. the fhttps://techpedia.tumblr.com[...] provided by the keyboard is too good and the content is also good.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til nyheden: Speedlink Ultor review

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE