Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Nyheder

Test af Fanatec Forza Motorsport Wheel Bundle

Skrevet af Heini Nielsen | 26-02-2021 22:40 | 1793 visninger | 3 kommentarer, hop til seneste


Lige før jul (2020), blev første del af artiklen lagt ud om Fanatec Forza Motorsport Wheel Bundle, hvor jeg havde fokus på Unboxing-oplevelsen. Her gennemgik jeg de medfølgende dele heraf førstegangsoplevelsen af dette bundle. Hvis du ikke har læst artiklen, så vil jeg anbefale dig, at tage et smut forbi; Unboxing af Fanatec Forza Motorsport Wheel Bundle, inden du læser videre.
Jeg har nu haft en testperiode på et par måneder, hvilket jeg synes er påkrævet for at kunne vurdere et professionelt Forza Motorsport Bundle fra Fanatec, som dette er. Da de otte pakker blev pakket ud og herefter samlet, gav det følelsen af at samle en halv racerbil, hvor kvaliteten er i top!
Hvis du ikke kender til Fanatec, så kan du læse en kort præsentation i introduktionen fra Unboxing-artiklen i ovenstående link. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om deres produkter, så tag et kig forbi deres hjemmeside her; Fanatec.
Fanatecs produkter kan ikke købes herhjemme i en dansk butik, men fortvivl ej, da de sender indenfor EU. Det kan du læse om her. Fanatec leverer gerne med UPS, og lover forsendelse samme dag, hvis du bestiller inden kl. 8.30 (dansk tid).
Det er ikke bemærkelsesværdigt, at mange professionelle Esports udøvere indenfor Racing, anbefaler produkter fra Fanatec, som for eksempel dette Bundle. Fanatecs produkter ligger prismæssigt i den høje ende, men der er tale om produkter i en kvalitet sammenligneligt med det virkelige univers, både i kvalitet og oplevelsen. Mange beskriver derfor, at Fanatecs produkter som et samleobjekt af samme årsag.
Sidste gang kiggede jeg ind i Unboxing og features ved dette Bundle, hvorfor jeg i denne omgang kun ser på test og heraf konklusionen. Læs hele artiklen her!
 
#1
Mion
Super Nørd
01-03-2021 14:39

Rapporter til Admin
føles som et kæmpe mismatch at matche et CSW 2.5 rat med et elite pedal sæt, som er direkte horibelt. derudover så ofre man 10k+ på et sæt, så køber eller bygger man også et rigtigt cockpit.. selv kører jeg stadig på et gammelt CSW 2.5 med CSW pedaler (tror de er V2.5 eller V3) i et Rseat N1 100kg(nej ikke person vægten men vægtgen på det stål der er i cockpittet) og jeg er super tilfreds med det setup selvom det er ved at være GAMMELT, jeg ville have opgradere til et DD1 da jeg har Porsche + 2 formula rims (V1 carbon og V2) men tror det bliver et simuqube pro og et par heusinkveld pedal sæt. men okay så hedder det også iracing, Rfactor og Assetto corsa, og ikke F1 og Grid... mit største problem med mit setup er blæserstøjen fra selve basen og coilwhine, men det er til at leve med. og når man har prøvet DD hjul, så mangler man nuanceringen.
--
Sådan en firkantet dims med en masse ben i en sort box, det er hvad jeg har. og den kan sgu trække hjertefri over Lan.
#2
dolle82
Junior Supporter
01-03-2021 16:14

Rapporter til Admin
#1 synes ikke det er direkte horibelt ar sammenligne elite pedal (med loadcell) sæt sammen med et med et CSW 2.5 rat, har godt nok selv et clubsport v3 sæt med mod men ved at flere på bla. racedeartment fortrækker elite frem for CS-v3 Lige da Fanatec kom med deres Podium DD skrev jeg til dem at jeg overvejede at købe det (det ville så blive mit 3 wheel base fra Fanatec) om de havde et showroom et sted i tyskland hvor jeg kunne prøve det hvor de skrev tilbage de bare kunne sende mig et eksemplar på prøve 14 dage og beholde (købe) det hvis jeg syntes om det.. Det endte godt nok med at jeg sendte det tilbage da jeg ikke synes det var en stor/god nok forbedring i forhold til mit CS-2.5 til at forsvare opgraderingens prisen.. Det kalder jeg god kundeservice og gør at ikke kan forstille mig at købe fra andre producenter plejer ellers at gøre en dyd i ikke at være en fanboy..
--
#3
Simdriver
Gæst
11-03-2021 18:14

Rapporter til Admin
Det eneste der er horribelt er Assetto corsa . Hold nu op en omgang bræk. Det er nemlig direkte forfærdeligt
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til nyheden: Test af Fanatec Forza Motorsport Wheel Bundle

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning