Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Nyheder

Test af Be Quiet Pure Loop 360 mm

Skrevet af Thomas Jensen | 13-04-2021 23:38 | 1518 visninger | 2 kommentarer, hop til seneste
Støjsvagt hardware uden at gå ned på ydeevne kan være vanskeligt at opnå. Be Quiet! blev grundlagt helt tilbage i 2002, som har meget at leve op til grundet navnet. Man forventer derfor et næsten lydløst produkt uden kompromis, med et navn som omsættes på dansk til ”Vær stille!”.

Jeg har i den anledning fået muligheden for at se på en af deres CPU-kølere; Be Quiet! Pure Loop 360mm!, hvor jeg ligeledes har forventninger til et støjsvagt produkt med fremragende ydelse! Pure Loop 360 kommer blandt andet med tre Pure Wings 2 120mm blæsere, som skulle kunne levere et støj- og temperaturniveau sammenlignet med blandt andet Artic P12 og Noctua NF-A12X25.

Det er værd at nævne, at prisen på anmeldelsestidspunktet er overraskende til sammenligning med andre 360mm CPU-kølere på markedet, hvilke trækker yderligere på nysgerrigheden om ydeevnen!

Med næsten tyve års erfaring på markedet, der indebærer både strømforsyninger, kabinetter, luft- og vandkølinger og blæsere, så må man sige, at Be Quiet! har dedikeret sig til et primært segment af hardware; enheder hvor kølingen og lydniveauet er centrum! Be Quiet! blev grundlagt i 2002, hvor de blev anerkendt for leveringen af strømforsyninger med støjreducerende teknologi, hvilket de på daværende tidspunkt, var de eneste på markedet med denne teknologi. Be Quiet! udvidede deres sortiment i 2008, hvor CPU-kølere og blæsere blev tilføjet. I 2014 blev deres sortiment igen udvidet yderligere med Be Quiet! kabinetter med Silent Base 800 som det første kabinet i sortimentet. Be Quiet! har bibeholdt dette sortiment frem til nyere tid her i året 2021, som indebærer at perfektionere deres eksisterende portfolio, fremfor udvidelse til andre hardwarekategorier. Be Quiet! har siden 2009 fået blandt andet patent på deres anti-vibrationsteknologi, hvilket også er inkorporeret i deres blæser Silent Wing 2, som følger med CPU-køleren; Pure Loop 360mm som der skal ses på i dag! Læs hele artiklen her!
#1
waskustobaskus
Nørd
14-04-2021 07:23

Rapporter til Admin
Samme pris som da jeg købte en arctic liquid freezer II 360mm. En aio behøver ikke koster 1500kr.
--
#2
Laust
Giga Nørd
14-04-2021 08:18

Rapporter til Admin
Interessant, synes jeg ser flere klage over pumpen på den serie - men det er måske fixet.
--

Opret svar til nyheden: Test af Be Quiet Pure Loop 360 mm

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning